Szűrés

Ár
39 000 Ft - 407 000 Ft
Teljesítmény (kW)
Hőcserélő felülete
Lemezek száma
Csatlakozása

Központunk Nagytarcsán

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Hírek

2023.09.29
Sok ember számára a fürdőszobai radiátorok a fürdőszobában elengedhetetlen funkcionális kellékek. Nemcsak kellemes meleget, hanem száraz törölközőket is biztosítanak. Így a radiátor praktikus törölközőszárítóként és hőforrásként is szolgál.
2023.09.22
Irányítsa a világítását bárhonnana világból az okostelefonjáról.
Az okos fali villanykapcsoló egyben érintéssel vezérelhető kapcsoló is. Kristálytiszta üveg borítása miatt gyönyörű és hasznos ékköve lehet az otthonának.
Programozható időközönkénti ki-be kapcsolást is beállíthat.
2023.09.15
Ez a 300 literes HMV tároló extra nagy hőcserélővel különösen alkalmas napkollektor vagy hőszivattyú által termelt hő hasznosítására, hiszen a napkollektor és a hőszivattyú nem képes olyan meleg vizet előállítani, mint egy kazán, így fontos a hőcserélő hossza és felülete.
Álló kivitel, POLYWARM® bevonattal, két hőcserélővel, nem levehető
kemény poliuretán hőszigeteléssel.
https://www.nemsemmi.hu/HMV-tarolo-extra-nagy-hocserelovel-Cordivari-Bolly2-XL-WB300
2023.09.08
Fedezze fel a kínálatunkat most, és válassza ki a megfelelő modellt!
Az innovatív szolárzuhannyal mostantól bármikor és bárhol élvezheti a meleg víz nyújtotta kényelmet, anélkül, hogy aggódnia kellene a hagyományos melegvízrendszer korlátai miatt.
https://www.nemsemmi.hu/Szolar-zuhany
2023.09.01
Az extra nagy hőcserélős HMV tároló ideális választás napkollektorokhoz és hőszivattyúkhoz. Ha szeretné optimalizálni otthona energiahatékonyságát és hőtermelését, ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget!
Ne habozzon! Vásárolja meg most az extra nagy hőcserélős HMV tárolót, és élvezze a meleg víz komfortját az év minden napján. Vegye igénybe az akciót, amíg a készlet tart!
 
https://www.nemsemmi.hu/HMV-tarolo-extra-nagy-hocserelovel-Cordivari-Bolly2-XL-WB300

Facebook like

9 év garancia

Látogató számláló

2
3
8
5
4
6
7

TOP termékek

Minden, ami napenergia!

Hőcserélő szigeteléssel

Ezek a hőcserélők kiváló minőségű anyagokból készülnek, és a legmagasabb szabványoknak felelnek meg a hatékonyság, a tartósság és a biztonság terén.
A szigetelt hőcserélőink célja, hogy optimalizálják a hőátadást és minimalizálják a hőveszteséget a rendszerekben, amelyekben működnek. A kiváló minőségű szigetelőanyagok használatával biztosítjuk, hogy a hőcserélők teljesítménye a lehető legmagasabb legyen, miközben minimalizáljuk az energiafogyasztást.
Az általunk kínált szigetelt hőcserélők széles skáláját fedik le, hogy megfeleljenek az Ön igényeinek és alkalmazásainak. Legyen szó fűtési, szellőztetési, légkondicionálási rendszerekről, ipari folyamatokról vagy más alkalmazásokról, segítünk Önnek megtalálni a legmegfelelőbb hőcserélőt szigeteléssel együtt.
A szigetelt hőcserélőink tartalmazzák a szigetelőanyagot, amely tökéletesen illeszkedik a hőcserélő kialakításához és méretéhez. A szigetelőanyag kiválasztása a hőcserélő alkalmazásától, a hőmérsékleti és környezeti feltételektől függ. Biztosítjuk, hogy a szigetelés megfeleljen az elvárt hőszigetelési követelményeknek, valamint a tartóssági és biztonsági szempontoknak is.

Tovább