Központunk Nagytarcsán

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Hírek

2023.09.29
Sok ember számára a fürdőszobai radiátorok a fürdőszobában elengedhetetlen funkcionális kellékek. Nemcsak kellemes meleget, hanem száraz törölközőket is biztosítanak. Így a radiátor praktikus törölközőszárítóként és hőforrásként is szolgál.
2023.09.22
Irányítsa a világítását bárhonnana világból az okostelefonjáról.
Az okos fali villanykapcsoló egyben érintéssel vezérelhető kapcsoló is. Kristálytiszta üveg borítása miatt gyönyörű és hasznos ékköve lehet az otthonának.
Programozható időközönkénti ki-be kapcsolást is beállíthat.
2023.09.15
Ez a 300 literes HMV tároló extra nagy hőcserélővel különösen alkalmas napkollektor vagy hőszivattyú által termelt hő hasznosítására, hiszen a napkollektor és a hőszivattyú nem képes olyan meleg vizet előállítani, mint egy kazán, így fontos a hőcserélő hossza és felülete.
Álló kivitel, POLYWARM® bevonattal, két hőcserélővel, nem levehető
kemény poliuretán hőszigeteléssel.
https://www.nemsemmi.hu/HMV-tarolo-extra-nagy-hocserelovel-Cordivari-Bolly2-XL-WB300
2023.09.08
Fedezze fel a kínálatunkat most, és válassza ki a megfelelő modellt!
Az innovatív szolárzuhannyal mostantól bármikor és bárhol élvezheti a meleg víz nyújtotta kényelmet, anélkül, hogy aggódnia kellene a hagyományos melegvízrendszer korlátai miatt.
https://www.nemsemmi.hu/Szolar-zuhany
2023.09.01
Az extra nagy hőcserélős HMV tároló ideális választás napkollektorokhoz és hőszivattyúkhoz. Ha szeretné optimalizálni otthona energiahatékonyságát és hőtermelését, ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget!
Ne habozzon! Vásárolja meg most az extra nagy hőcserélős HMV tárolót, és élvezze a meleg víz komfortját az év minden napján. Vegye igénybe az akciót, amíg a készlet tart!
 
https://www.nemsemmi.hu/HMV-tarolo-extra-nagy-hocserelovel-Cordivari-Bolly2-XL-WB300

Facebook like

9 év garancia

Látogató számláló

2
3
8
6
1
8
9

TOP termékek

Minden, ami napenergia!

Hőcserélő

Kétféle alaptípus létezik: a hengeres és a lemezes.
A hengeresben spirál alakba beletekert rozsdamentes szalag választja el egymástól a fűtő és fűtendő folyadékot, esetleg spirálban beletekert cső. 
A lemezes kisebb helyen is könnyel elfér, itt minden második lemez között folyik az egyik, majd a másik folyadék.

Lemezes hőcserélő kiválasztásához segédlet

Típus Kondenzációs kazán Központi fűtési kazán (szilárd tüzelőanyag, szén, pellet vagy fa) Hőszivattyú Kandallóhoz és vízteres kandallóhoz Elektromos vagy elektródás kazán
Mekkora hőcserélőt válasszak? kazán minden 10 kW-jához legalább 0,30 m² hőcserélő lemezfelületnek (hőátadó felületnek) kell lennie* a fűtőkazán teljesítményének 10 kW-jához legalább 0,25-0,30 m² legyen a hőcserélő felülete 50°C-on működésnél a hőcserélő terület 1,50 m²-ének le kell fednie a hőszivattyú minden 10 kW-ját, 35°C-on üzemelve 3,0 m² hőátadó terület minden 10 kW hőszivattyú teljesítményhez A kulcs a lemezes hőcserélő méretezése hőátadó felülettel - 0,30 m² (teljes lemezfelület) 10 kW kandalló vagy vízköpeny (vízteres kandalló) esetén. Alapvető javaslatunk legalább 0,30 m² lemezfelület 100 m² épületenként régi vagy régebbi telepítéseknél, és legalább 0,25 m² tábla 100 m² épületfelületen viszonylag új telepítéseknélTovább

Fűtésszereléshez
Napkollektoros szolár fűtéshez
Úszómedence vizének melegítéséhez
Használati meleg víz készítéshez
Hőszivattyúk hőcserélőjeként
Padlófűtés számára

Tovább