Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Hírek

2022.09.23
Az elektromos padlófűtés hőjét a padló nagy felületen sugározza. A padlófűtés által elkerülhető a por felkavarodása otthonában. A fűtőszőnyeg számos területen használható teljes vagy részleges felületi fűtésként.
Felszerelhető régi és új épületekben egyaránt.
2022.09.16
Pofonegyszerű használat! 2 napelem, mondjuk 3-600W teljesítménnyel a tetőre vagy az erkélyre és egy pici inverter a falra.
Összeköti a napelemet az inverterrel, az invertert bedugja a konnektorba és már spórol is! Figyelem! Magyarországon a szabályozás csak kapcsolószekrénybe engedélyezi a bekötését az invertereknek, kérjük fordulj a szolgáltató felé a bekötéshez szükséges engedélyekért!
Hogyan?
A napelem által termelt egyenáramot az inverter hálózati feszültséggé alakítja. A konnektoron keresztül betáplálja a ház elektromos hálózatába. Amennyit éppen termel, annyit ingyen használhat el.
Amit napsütés alatt használ - klíma, mosógép, bojler, hűtő, TV, adapter - a megtermelt teljesítményig ingyen van!
Figyelem: ez nem egy hálózatba visszatáplálós rendszer és nem is pörgeti visszafele a villanyórát! Magyarországon a hálózatra kötött rendszereket engedélyeztetni kell!
2022.09.09
Tekintse meg elektromos radiátor kínálatunkat!
A radiátorról a központi fűtés jut az eszünkbe, pedig simán működhet a hálózatról is.
Nyaralóba, ahol nem éri meg a központi fűtés, felújításnál, ahol nincs még csővezeték.
Napelemes háztartásban, ahol nem is olyan drága az áram.
2022.09.02
Az ajánlatban szereplő csomagunkat 1 db 30 vákuumcsöves kollektorral, minőségi vezérléssel és energiatakarékos szivattyú állomással szállítjuk.
Kedvező árfekvése és kiemelkedő teljesítménye miatt elismert a piacon.
2022.08.26

 

Facebook like

9 év garancia

Látogató számláló

1
9
1
7
5
3
8

TOP termékek

Minden, ami napenergia!

Kiterjesztett garancia

KITERJESZTETT GARANCIA:

FIV, SID prémium síkkollektorokra és tartókeretre +8, összesen 9 év

SID síkkollektorokra és tartókeretre +5, összesen 6 év

Minden Heat-Pipe és BIG-Pipe vákuumcsöves napkollektorra, tartókeretre, vákuumcsőre, Heat-Pipe betétre +5, összesen 6 év

Minden U-Pipe vákuumcsöves napkollektorra +1 , összesen 2 év

Minden tartályos napkollektor, tartállyal összeépített napkollektorra +1 , összesen 2 év

SUNSYSTEM bojlerekre, puffer tárolókra és tartályokra +1, összesen 2 év (a kiterjesztett garancia a fűtőbetétre, valamint a termosztátra nem érvényes!)

Drazice bojlerekrepuffer tárolókra és tartályokra +1, összesen 4 év (a kiterjesztett garancia a fűtőbetétre, valamint a termosztátra nem érvényes!)

Vízszintes szélgenerátorokra +1, összesen 2 év

IBO-BETA keringető szivattyúkra +2, összesen 3 év

teljes körű garanciát vállalunk!

A kiterjesztett garancia feltétele a termékek igazoltan szakember általi beépítése.

A garancia a termékek konstrukciós, anyag-, vagy gyártási hibából eredő, a műszaki specifikációnak nem megfelelő, helytelen működése esetén érvényesíthető.

Garanciát kizáró feltételek:

Nem tartozik jótállás alá a hiba, ha annak oka a termék fogyasztó részére való átadását követően lépett fel, így például, ha a hibát - rendeltetésellenes használat, hibás rendszertervezés, nem szakember általi kivitelezés vagy javítás,
- a használati-kezelési útmutatóban foglaltak figyelmen kívül hagyása,
- bojlernél, tárolónál, tartálynál a magnézium anódok évenkénti számlával igazolt cseréjének elmulasztása,

- vízkő által okozott károk

- helytelen tárolás, helytelen kezelés, rongálás,
- elemi kár, természeti csapás,
- nem gyári tartozékok használata,
- nem megfelelően beépítésből származó, túlhevülés, dilatáció miatti anyagmozgások okozta meghibásodás.

Fontos!

A napkollektorok vízzel, klóros medence vízzel való használata vagy közvetlenül vízmelegítésre használata esetén a kierjesztett garancia nem érvényesíthető. Semmilyen körülmény esetén nem érvényes a garancia, ha megállapítható, hogy a kollektorok meghibásodását fagyás vagy vízkövesedés okozta. Mindenkor az üzemeltető feladata, hogy fagyveszélyes időszak előtt meggyőződjön arról, hogy a kollektor körben lévő szolár folyadék megfelelően fagyálló-e. A síkkollektorok kismértékű párásodása előfordulhat. A síkkollektorokat a kivezetésüktől 1m távolságon belül TILOS forrasztani, csak vágógyűrűs csatlakozással lehet a kötést kialakítani. Ezen feltételek közül bármelyiknek a fennállása azonnali garanciavesztéssel jár

A szélkerekek a lehető legnagyobb gondossággal lettek tervezve és gyártva, ennek ellenére szélsőséges körülmények között esetén előfordulhat lapáttörés, amely nem garanciális jellegű meghibásodás.
Kérjük a telepítésnél fordítson különös gondot a telepítési és üzemeltetési hely kiválasztására, hogy pl. lapáttörés esetén a leszakadó darabok ne okozzanak személyi sérülést vagy anyagi kárt.

Erős szél esetén ne közelítse meg a szélkerekeket, mert a leszakadó alkatrészek sérülést okozhatnak! A törésből származó anyagi károkkal és személyi sérülésekkel szemben kizárjuk felelősségünket.

Sorba kötött napelemeknél fennáll az áramütés veszélye, ezért a napelemek telepítését bízza szakemberre és a telepítésről kérjen bizonylatot, munkalapot. Szakszerűtlen bekötés életveszélyes is lehet, továbbiakban a nem megfelelő elektromos kötések tüzet okozhatnak.

Borús, viharveszélyes időben NE közelítse meg a napelemeket, napkollektorokat, szélkerekeket, mert a nagyméretű és vagy magas fémtartalmú alkatrészek villámcsapást vonzhatnak.

 

A napkollektor, napelem vagy szélgenerátor rendszerek sok pénzt takaríthatnak meg és sok gondtól, függőségtől megszabadítanak meg.
Nem is beszélve arról, hogy a napenergia hasznosítás környezetbarát is.

Termékeink segítségével akár önállóan, házilag is létesíthető napenergiát hasznosító rendszer. Házilagos kivitelezésnél kérje kollégáink segítségért

a www.napcsap.hu oldalon keresztül!

Webáruház termékek:

Napkollektor: Használati meleg víz, HMV készítésére alkalmas eszközök. Elsősorban a használati melegvíz ( pl. fürdővíz ) készítésénél jelent nagy hasznot, de fűtéskiegészítésre is megfelelő.
Változatai: síkkollektor, Heat-Pipe vagy U-Pipe vákuumcsöves napkollektor, tartályos  napkollektoros vízmelegítő.

Napelem: A közvetett vagy közvetlen napfényt alakítja át elektromos energiává. Egyenáram nyerhető belőle, amely szükség esetén inverter segítségével átalakítható hálózati ( 230V ) feszültségre.

Szélkerék vagy szélgenerátor: a szélenergiát alakítja át forgó mozgássá, amellyel egy generátor vagy dinamó segítségével áramot termel.
A dinamóval egyenáramot, a generátorral pedig váltóáramot állít elő, általában 2 vagy 24 V feszültséget. Invertes segítségével hálózati feszültséggé alakítható. Jó megoldás a napelemes rendszer kiegészítése szélturbinával, hiszen jellemzően nem egyidőben süt a nap és fúj a szél.

A napenergia termelő rendszerek telepítése nem engedély köteles, a szélkereket 6 méter magasság szintén bejelentés nélkül lehet telepíteni.

Összegezve kijelenthetjük, hogy a szolár és szélenergia mindenki számára ingyenes és bárki használhatja.

Termékeink között megtalálja még: napelemes kiegészítők, játékok, töltők.

Keresse akciós napkollektoros termékeinket is.

A termékek ára bruttó, számlás ár!