Központunk Nagytarcsán

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Hírek

2023.06.02
Csomagunkban található napelem, szivattyú és szolár vezérlő.
Helyezze a tóba vagy a kútba a szivattyút, állítsa fel déli tájolással a napelemet, mindkettőt csatlakoztassa a szolár szabályzóhoz és kész!
Amennyiben tartályba termelné fel a vizet, csatlakotathatja a mellékelt
vízszintjelző készletet, amely ki- és bekapcsolja a szivattyút.
2023.05.26
Először is rozsdamentes anyagból készülnek, azaz kívül-belül korrózióállóak.
Másodsorban hajlítható, így feleslegessé tesz egy csomó idomot, amelyek plusz költséget, plusz munkaidőt és plusz hibalehetőséget rejtenek. Továbbá könnyen befűzhetőek kanyargós részekre, eresz alá, padlás résekbe.
Kíváló földbe ásva hűtő vagy fűtőcsőnek. Ráadásul sokkal olcsóbb, mint a rézcső! További előnye, hogy a gégecső házilag szerelhető!
 
Összefoglalva a rozsdamentes cső jobban hajlítható és sokkal magasabb hőmérsékletet bír, mint a műanyagcső, nem rozsdásodik, mint a vascső, olcsóbb, mint a rézcső, bármelyiknél sokkal kevesebb fitting, azaz idom szükséges hozzá és házilag szerelhető!
https://www.nemsemmi.hu/rozsdamentes_felxi_inox_cso
2023.05.19
A hőszivattyúk és napkollektorok a kazánoktól eltérően nem képesek forró vizet előállítani.
 
A bojlerekbe beépített hőcserélőknek alacsonyabb hőmérsékletű fűtővíz esetén lényegesen hosszabbnak kell lenniük, hogy elég gyorsan fel tudják fűteni a fürdővizet.
 
A SunSystem SWP sorozata a modern kor készülékeinek megfelelően lettek kialakítva extra hosszú, és ezáltal extrán nagy felületű hőcserélővel.
https://www.nemsemmi.hu/extra_nagy_hocserelos_indirekt_HMV_tarolo

 

2023.05.12
Fűtés vagy használati meleg víz előállítása?
Nincs ideje összebogarászni az alkatrészeket?
Akkor innen válasszon, és csomagban még olcsóbb is!
 
Amennyiben valamelyik eszközt cserélni kívánja a szettekben vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.
Kérem vegye figyelembe, hogy egy szettben kizárólag egy termék módosítható.
Termékeinket egyesével is megvásárolhatja.
https://www.nemsemmi.hu/napkollektor_rendszer_szett
2023.05.05
A szolár zuhany egy egyszerű, környezetbarát és gazdaságos megoldást jelent a melegvíz-ellátásra, amely ideális lehet kerti partikhoz, táborozáshoz és más szabadtéri tevékenységekhez. ☀????

Facebook like

9 év garancia

Látogató számláló

2
2
6
4
2
2
4

TOP termékek

Minden, ami napenergia!

Kiterjesztett garancia

KITERJESZTETT GARANCIA:

FIV, SID prémium síkkollektorokra és tartókeretre +8, összesen 9 év

SID síkkollektorokra és tartókeretre +5, összesen 6 év

Minden Heat-Pipe és BIG-Pipe vákuumcsöves napkollektorra, tartókeretre, vákuumcsőre, Heat-Pipe betétre +5, összesen 6 év

Minden U-Pipe vákuumcsöves napkollektorra +1 , összesen 2 év

Minden tartályos napkollektor, tartállyal összeépített napkollektorra +1 , összesen 2 év

SUNSYSTEM bojlerekre, puffer tárolókra és tartályokra +1, összesen 2 év (a kiterjesztett garancia a fűtőbetétre, valamint a termosztátra nem érvényes!)

Drazice bojlerekrepuffer tárolókra és tartályokra +1, összesen 4 év (a kiterjesztett garancia a fűtőbetétre, valamint a termosztátra nem érvényes!)

Vízszintes szélgenerátorokra +1, összesen 2 év

IBO-BETA keringető szivattyúkra +2, összesen 3 év

teljes körű garanciát vállalunk!

A kiterjesztett garancia feltétele a termékek igazoltan szakember általi beépítése.

A garancia a termékek konstrukciós, anyag-, vagy gyártási hibából eredő, a műszaki specifikációnak nem megfelelő, helytelen működése esetén érvényesíthető.

Garanciát kizáró feltételek:

Nem tartozik jótállás alá a hiba, ha annak oka a termék fogyasztó részére való átadását követően lépett fel, így például, ha a hibát - rendeltetésellenes használat, hibás rendszertervezés, nem szakember általi kivitelezés vagy javítás,
- a használati-kezelési útmutatóban foglaltak figyelmen kívül hagyása,
- bojlernél, tárolónál, tartálynál a magnézium anódok évenkénti számlával igazolt cseréjének elmulasztása,

- vízkő által okozott károk

- helytelen tárolás, helytelen kezelés, rongálás,
- elemi kár, természeti csapás,
- nem gyári tartozékok használata,
- nem megfelelően beépítésből származó, túlhevülés, dilatáció miatti anyagmozgások okozta meghibásodás.

Fontos!

A napkollektorok vízzel, klóros medence vízzel való használata vagy közvetlenül vízmelegítésre használata esetén a kierjesztett garancia nem érvényesíthető. Semmilyen körülmény esetén nem érvényes a garancia, ha megállapítható, hogy a kollektorok meghibásodását fagyás vagy vízkövesedés okozta. Mindenkor az üzemeltető feladata, hogy fagyveszélyes időszak előtt meggyőződjön arról, hogy a kollektor körben lévő szolár folyadék megfelelően fagyálló-e. A síkkollektorok kismértékű párásodása előfordulhat. A síkkollektorokat a kivezetésüktől 1m távolságon belül TILOS forrasztani, csak vágógyűrűs csatlakozással lehet a kötést kialakítani. Ezen feltételek közül bármelyiknek a fennállása azonnali garanciavesztéssel jár

A szélkerekek a lehető legnagyobb gondossággal lettek tervezve és gyártva, ennek ellenére szélsőséges körülmények között esetén előfordulhat lapáttörés, amely nem garanciális jellegű meghibásodás.
Kérjük a telepítésnél fordítson különös gondot a telepítési és üzemeltetési hely kiválasztására, hogy pl. lapáttörés esetén a leszakadó darabok ne okozzanak személyi sérülést vagy anyagi kárt.

Erős szél esetén ne közelítse meg a szélkerekeket, mert a leszakadó alkatrészek sérülést okozhatnak! A törésből származó anyagi károkkal és személyi sérülésekkel szemben kizárjuk felelősségünket.

Sorba kötött napelemeknél fennáll az áramütés veszélye, ezért a napelemek telepítését bízza szakemberre és a telepítésről kérjen bizonylatot, munkalapot. Szakszerűtlen bekötés életveszélyes is lehet, továbbiakban a nem megfelelő elektromos kötések tüzet okozhatnak.

Borús, viharveszélyes időben NE közelítse meg a napelemeket, napkollektorokat, szélkerekeket, mert a nagyméretű és vagy magas fémtartalmú alkatrészek villámcsapást vonzhatnak.

 

A napkollektor, napelem vagy szélgenerátor rendszerek sok pénzt takaríthatnak meg és sok gondtól, függőségtől megszabadítanak meg.
Nem is beszélve arról, hogy a napenergia hasznosítás környezetbarát is.

Termékeink segítségével akár önállóan, házilag is létesíthető napenergiát hasznosító rendszer. Házilagos kivitelezésnél kérje kollégáink segítségért

a www.napcsap.hu oldalon keresztül!

Webáruház termékek:

Napkollektor: Használati meleg víz, HMV készítésére alkalmas eszközök. Elsősorban a használati melegvíz ( pl. fürdővíz ) készítésénél jelent nagy hasznot, de fűtéskiegészítésre is megfelelő.
Változatai: síkkollektor, Heat-Pipe vagy U-Pipe vákuumcsöves napkollektor, tartályos  napkollektoros vízmelegítő.

Napelem: A közvetett vagy közvetlen napfényt alakítja át elektromos energiává. Egyenáram nyerhető belőle, amely szükség esetén inverter segítségével átalakítható hálózati ( 230V ) feszültségre.

Szélkerék vagy szélgenerátor: a szélenergiát alakítja át forgó mozgássá, amellyel egy generátor vagy dinamó segítségével áramot termel.
A dinamóval egyenáramot, a generátorral pedig váltóáramot állít elő, általában 2 vagy 24 V feszültséget. Invertes segítségével hálózati feszültséggé alakítható. Jó megoldás a napelemes rendszer kiegészítése szélturbinával, hiszen jellemzően nem egyidőben süt a nap és fúj a szél.

A napenergia termelő rendszerek telepítése nem engedély köteles, a szélkereket 6 méter magasság szintén bejelentés nélkül lehet telepíteni.

Összegezve kijelenthetjük, hogy a szolár és szélenergia mindenki számára ingyenes és bárki használhatja.

Termékeink között megtalálja még: napelemes kiegészítők, játékok, töltők.

Keresse akciós napkollektoros termékeinket is.

A termékek ára bruttó, számlás ár!