Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Hírek

2023.01.27
A visszaszámlálás már elkezdődött… már csak néhány napot kell aludni és átköltözünk új telephelyünkre!
Az új helyen tágasabb környezetben és nagyobb raktárkészlettel várjuk majd Vásárlóinkat és Partnereinket a megszokott minőséggel!
Bővebb információk hamarosan. 
2023.01.20
Drazice fali, 1 hőcserélős használati melegvíz tároló elektromos fűtőbetéttel, emelt kapacitású hőcserélővel. Függőleges beépítésű, max. üzemi nyomás 10bar, ajánlott üzemi nyomás 6 bar, cirkulációs csatlakozással.
 
AKCIÓ - CSAK A KÉSZLET EREJÉIG!
 
2023.01.13
30 lemezes rozsdamentes kivitelű hőcserélő 175 kW teljesítménnyel
Készletről, azonnal átvehető/szállítható!
2023.01.06

Kínálatunkban kiváló radiátorok hatalmas választékát találja különböző csatlakozásokkal, méretekkel, formákkal és színekkel.

Sok ember számára a fürdőszobai radiátorok a fürdőszobában elengedhetetlen funkcionális kellékek. Nemcsak kellemes meleget, hanem száraz törölközőket is biztosítanak. Így a radiátor praktikus törölközőszárítóként és hőforrásként is szolgál.

Központi vagy oldalsó csatlakozás?
Az, hogy melyik csatlakozásra van szüksége, attól függ, hogy hol futnak a fűtéscsövek. Ha ezeket még nem fektették le, akkor központi csatlakozást ajánlunk. Ez általában kevésbé feltűnő és vonzóbb. 

Minden a formától függ: Egyenes vagy íves?
Radiátoraink egyes modelljei egyenes és ívelt változatban is kaphatók. Az ívelt forma előnyei, hogy a törölközőket könnyebb a törölközőradiátorra dobni, az ívelt forma miatt nagyobb a fűtőfelület, és nagyobb a fűtési teljesítmény. Meg kell azonban jegyezni, hogy az íves forma esetén a faltól való távolság valamivel nagyobb, ezért több helyet foglal el.

https://www.nemsemmi.hu/Olcso_radiator

2022.12.16
Kedves Vásárlóink!
Utolsó áruátvételi időpontunk 2022.12.22.
Az Ünnepek után, január 2-től folytatjuk a megrendelések kezelését.
Kellemes Ünnepeket kívánunk!

Facebook like

9 év garancia

Látogató számláló

2
1
2
1
9
4
8

TOP termékek

Minden, ami napenergia!

Kiterjesztett garancia

KITERJESZTETT GARANCIA:

FIV, SID prémium síkkollektorokra és tartókeretre +8, összesen 9 év

SID síkkollektorokra és tartókeretre +5, összesen 6 év

Minden Heat-Pipe és BIG-Pipe vákuumcsöves napkollektorra, tartókeretre, vákuumcsőre, Heat-Pipe betétre +5, összesen 6 év

Minden U-Pipe vákuumcsöves napkollektorra +1 , összesen 2 év

Minden tartályos napkollektor, tartállyal összeépített napkollektorra +1 , összesen 2 év

SUNSYSTEM bojlerekre, puffer tárolókra és tartályokra +1, összesen 2 év (a kiterjesztett garancia a fűtőbetétre, valamint a termosztátra nem érvényes!)

Drazice bojlerekrepuffer tárolókra és tartályokra +1, összesen 4 év (a kiterjesztett garancia a fűtőbetétre, valamint a termosztátra nem érvényes!)

Vízszintes szélgenerátorokra +1, összesen 2 év

IBO-BETA keringető szivattyúkra +2, összesen 3 év

teljes körű garanciát vállalunk!

A kiterjesztett garancia feltétele a termékek igazoltan szakember általi beépítése.

A garancia a termékek konstrukciós, anyag-, vagy gyártási hibából eredő, a műszaki specifikációnak nem megfelelő, helytelen működése esetén érvényesíthető.

Garanciát kizáró feltételek:

Nem tartozik jótállás alá a hiba, ha annak oka a termék fogyasztó részére való átadását követően lépett fel, így például, ha a hibát - rendeltetésellenes használat, hibás rendszertervezés, nem szakember általi kivitelezés vagy javítás,
- a használati-kezelési útmutatóban foglaltak figyelmen kívül hagyása,
- bojlernél, tárolónál, tartálynál a magnézium anódok évenkénti számlával igazolt cseréjének elmulasztása,

- vízkő által okozott károk

- helytelen tárolás, helytelen kezelés, rongálás,
- elemi kár, természeti csapás,
- nem gyári tartozékok használata,
- nem megfelelően beépítésből származó, túlhevülés, dilatáció miatti anyagmozgások okozta meghibásodás.

Fontos!

A napkollektorok vízzel, klóros medence vízzel való használata vagy közvetlenül vízmelegítésre használata esetén a kierjesztett garancia nem érvényesíthető. Semmilyen körülmény esetén nem érvényes a garancia, ha megállapítható, hogy a kollektorok meghibásodását fagyás vagy vízkövesedés okozta. Mindenkor az üzemeltető feladata, hogy fagyveszélyes időszak előtt meggyőződjön arról, hogy a kollektor körben lévő szolár folyadék megfelelően fagyálló-e. A síkkollektorok kismértékű párásodása előfordulhat. A síkkollektorokat a kivezetésüktől 1m távolságon belül TILOS forrasztani, csak vágógyűrűs csatlakozással lehet a kötést kialakítani. Ezen feltételek közül bármelyiknek a fennállása azonnali garanciavesztéssel jár

A szélkerekek a lehető legnagyobb gondossággal lettek tervezve és gyártva, ennek ellenére szélsőséges körülmények között esetén előfordulhat lapáttörés, amely nem garanciális jellegű meghibásodás.
Kérjük a telepítésnél fordítson különös gondot a telepítési és üzemeltetési hely kiválasztására, hogy pl. lapáttörés esetén a leszakadó darabok ne okozzanak személyi sérülést vagy anyagi kárt.

Erős szél esetén ne közelítse meg a szélkerekeket, mert a leszakadó alkatrészek sérülést okozhatnak! A törésből származó anyagi károkkal és személyi sérülésekkel szemben kizárjuk felelősségünket.

Sorba kötött napelemeknél fennáll az áramütés veszélye, ezért a napelemek telepítését bízza szakemberre és a telepítésről kérjen bizonylatot, munkalapot. Szakszerűtlen bekötés életveszélyes is lehet, továbbiakban a nem megfelelő elektromos kötések tüzet okozhatnak.

Borús, viharveszélyes időben NE közelítse meg a napelemeket, napkollektorokat, szélkerekeket, mert a nagyméretű és vagy magas fémtartalmú alkatrészek villámcsapást vonzhatnak.

 

A napkollektor, napelem vagy szélgenerátor rendszerek sok pénzt takaríthatnak meg és sok gondtól, függőségtől megszabadítanak meg.
Nem is beszélve arról, hogy a napenergia hasznosítás környezetbarát is.

Termékeink segítségével akár önállóan, házilag is létesíthető napenergiát hasznosító rendszer. Házilagos kivitelezésnél kérje kollégáink segítségért

a www.napcsap.hu oldalon keresztül!

Webáruház termékek:

Napkollektor: Használati meleg víz, HMV készítésére alkalmas eszközök. Elsősorban a használati melegvíz ( pl. fürdővíz ) készítésénél jelent nagy hasznot, de fűtéskiegészítésre is megfelelő.
Változatai: síkkollektor, Heat-Pipe vagy U-Pipe vákuumcsöves napkollektor, tartályos  napkollektoros vízmelegítő.

Napelem: A közvetett vagy közvetlen napfényt alakítja át elektromos energiává. Egyenáram nyerhető belőle, amely szükség esetén inverter segítségével átalakítható hálózati ( 230V ) feszültségre.

Szélkerék vagy szélgenerátor: a szélenergiát alakítja át forgó mozgássá, amellyel egy generátor vagy dinamó segítségével áramot termel.
A dinamóval egyenáramot, a generátorral pedig váltóáramot állít elő, általában 2 vagy 24 V feszültséget. Invertes segítségével hálózati feszültséggé alakítható. Jó megoldás a napelemes rendszer kiegészítése szélturbinával, hiszen jellemzően nem egyidőben süt a nap és fúj a szél.

A napenergia termelő rendszerek telepítése nem engedély köteles, a szélkereket 6 méter magasság szintén bejelentés nélkül lehet telepíteni.

Összegezve kijelenthetjük, hogy a szolár és szélenergia mindenki számára ingyenes és bárki használhatja.

Termékeink között megtalálja még: napelemes kiegészítők, játékok, töltők.

Keresse akciós napkollektoros termékeinket is.

A termékek ára bruttó, számlás ár!