Központunk Nagytarcsán

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Hírek

2023.11.17
Válassza a fenntartható szórakozást! Fejlessze a gyermeke környezettudatosságát és ismereteit a napelemes játékokkal.
Ne maradjon le az akcióról, és szerezze be most az energiahatékonyan működő játékokat, hogy a szórakozás mindig garantált legyen!
2023.11.03

Tegye környezetét még szebbé és élvezze a kellemes hangulatot napelemes fali lámpáinkkal! ☀️????Környezetbarát és energiahatékony megoldásainkkal nem csak a kertjét, de a környezetét is világítással szebbé varázsolhatja. Legyen szó kerti partikról vagy egyszerűen csak a biztonságos közlekedésről, napelemes lámpáink mindig segítenek Önnek.

https://www.nemsemmi.hu/Napelemes-fali-lampa

2023.10.27
Sok ember számára a fürdőszobai radiátorok a fürdőszobában elengedhetetlen funkcionális kellékek. Nemcsak kellemes meleget, hanem száraz törölközőket is biztosítanak. Így a radiátor praktikus törölközőszárítóként és hőforrásként is szolgál.
Kínálatunkban kiváló radiátorok hatalmas választékát találja különböző csatlakozásokkal, méretekkel, formákkal és színekkel.
2023.10.20
Az infrapanelek olyan innovatív fűtési rendszerek, amelyek egyre népszerűbbek az otthonok és üzletek fűtésében. Ezek a panelek infravörös sugárzást használnak fel ahhoz, hogy hatékonyan melegítik fel a környezetüket.
Az infrapanelek működési elve az infravörös sugárzásra épül. Az infrapanelbe épített fűtőelemek felfűtik magukat, majd ezen felmelegedett felületek sugározzák ki az infravörös hőt. Ezek a sugárzások közvetlenül a tárgyak és a testek felületére irányulnak, amelyek a közelben vannak, melegítve őket. Ebben az eljárásban nincs szükség levegő közvetítőre, így nem keletkezik hőveszteség.
2023.10.13
Az egy hőcserélős tárolók használhatók a meleg víz felfűtésére napkollektorral, hőszivattyúval, vagy kazánnal. Ha napkollektorral fűti, akkor be lehet úgy kötni, hogy a tartályból kilépő meleg vagy akár csak kicsit előmelegített vizet köti a cirkó betápjához. Ha elég meleg a víz, akkor a cirkó be se indul. Ha csak előmelegített, de nem elég meleg a víz, akkor a cirkónak csak kevesebbet kell dolgoznia, azaz akkor is hasznos, ha már a 8 fokos hálózati vizet felfűti télen 30 fokra és a kazánnak csak azt kell továbbmelegíteni.

Facebook like

9 év garancia

Látogató számláló

2
4
5
3
6
9
4

TOP termékek

Szavazás

Tervezi-e napkollektoros rendszer telepítését a 2024-es évben?

Minden, ami napenergia!

Okos otthon

Ebben a kategóriában a jövő technológiája és a kényelem találkozik! Az okos otthon kiegészítő kategóriában olyan innovatív termékeket talál, amelyek segítségével otthona még okosabbá és kényelmesebbé válhat. A modern élet ritmusában, az okos záraktól az okos termosztátokig mindent megtalál kínálatunkban!

Okos zárak: Szabaduljon meg a hagyományos kulcsoktól, és nyissa ki az ajtót egy okos zárral. Ezek a készülékek lehetővé teszik, hogy okostelefonjáról vagy táblagépéről bárhonnan ellenőrizze és kezelje az ajtókat, így soha nem kell aggódnia az elveszett kulcsok vagy a zár kódjának elfelejtése miatt.

Okos termosztátok: Tartsa otthonát optimális hőmérsékleten az évszakok változásaival egy okos termosztáttal. Ezek a készülékek nemcsak energiahatékonyak, hanem távolról is vezérelhetők, így mindig a megfelelő hőmérséklet várja Önt hazaérkezéskor.

Okos infrapanelek: Az okos infrapanelekkel megtapasztalhatja a modern fűtés és hűtés kényelmét. Ezek a készülékek nemcsak hatékonyak, de egyszerűen beállíthatók és időzíthetők is, így energiát és pénzt takaríthat meg.

Mindezek az okos otthon kiegészítők nemcsak kényelmet, de biztonságot és energiamegtakarítást is nyújtanak. Készüljön fel a jövőre és tegye okossá otthonát!

Tovább