Központunk Nagytarcsán

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Hírek

2023.09.29
Sok ember számára a fürdőszobai radiátorok a fürdőszobában elengedhetetlen funkcionális kellékek. Nemcsak kellemes meleget, hanem száraz törölközőket is biztosítanak. Így a radiátor praktikus törölközőszárítóként és hőforrásként is szolgál.
2023.09.22
Irányítsa a világítását bárhonnana világból az okostelefonjáról.
Az okos fali villanykapcsoló egyben érintéssel vezérelhető kapcsoló is. Kristálytiszta üveg borítása miatt gyönyörű és hasznos ékköve lehet az otthonának.
Programozható időközönkénti ki-be kapcsolást is beállíthat.
2023.09.15
Ez a 300 literes HMV tároló extra nagy hőcserélővel különösen alkalmas napkollektor vagy hőszivattyú által termelt hő hasznosítására, hiszen a napkollektor és a hőszivattyú nem képes olyan meleg vizet előállítani, mint egy kazán, így fontos a hőcserélő hossza és felülete.
Álló kivitel, POLYWARM® bevonattal, két hőcserélővel, nem levehető
kemény poliuretán hőszigeteléssel.
https://www.nemsemmi.hu/HMV-tarolo-extra-nagy-hocserelovel-Cordivari-Bolly2-XL-WB300
2023.09.08
Fedezze fel a kínálatunkat most, és válassza ki a megfelelő modellt!
Az innovatív szolárzuhannyal mostantól bármikor és bárhol élvezheti a meleg víz nyújtotta kényelmet, anélkül, hogy aggódnia kellene a hagyományos melegvízrendszer korlátai miatt.
https://www.nemsemmi.hu/Szolar-zuhany
2023.09.01
Az extra nagy hőcserélős HMV tároló ideális választás napkollektorokhoz és hőszivattyúkhoz. Ha szeretné optimalizálni otthona energiahatékonyságát és hőtermelését, ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget!
Ne habozzon! Vásárolja meg most az extra nagy hőcserélős HMV tárolót, és élvezze a meleg víz komfortját az év minden napján. Vegye igénybe az akciót, amíg a készlet tart!
 
https://www.nemsemmi.hu/HMV-tarolo-extra-nagy-hocserelovel-Cordivari-Bolly2-XL-WB300

Facebook like

9 év garancia

Látogató számláló

2
3
8
5
4
0
2

TOP termékek

Minden, ami napenergia!

Okos otthon

Ebben a kategóriában a jövő technológiája és a kényelem találkozik! Az okos otthon kiegészítő kategóriában olyan innovatív termékeket talál, amelyek segítségével otthona még okosabbá és kényelmesebbé válhat. A modern élet ritmusában, az okos záraktól az okos termosztátokig mindent megtalál kínálatunkban!

Okos zárak: Szabaduljon meg a hagyományos kulcsoktól, és nyissa ki az ajtót egy okos zárral. Ezek a készülékek lehetővé teszik, hogy okostelefonjáról vagy táblagépéről bárhonnan ellenőrizze és kezelje az ajtókat, így soha nem kell aggódnia az elveszett kulcsok vagy a zár kódjának elfelejtése miatt.

Okos termosztátok: Tartsa otthonát optimális hőmérsékleten az évszakok változásaival egy okos termosztáttal. Ezek a készülékek nemcsak energiahatékonyak, hanem távolról is vezérelhetők, így mindig a megfelelő hőmérséklet várja Önt hazaérkezéskor.

Okos infrapanelek: Az okos infrapanelekkel megtapasztalhatja a modern fűtés és hűtés kényelmét. Ezek a készülékek nemcsak hatékonyak, de egyszerűen beállíthatók és időzíthetők is, így energiát és pénzt takaríthat meg.

Mindezek az okos otthon kiegészítők nemcsak kényelmet, de biztonságot és energiamegtakarítást is nyújtanak. Készüljön fel a jövőre és tegye okossá otthonát!

Tovább