Szűrés

Ár
21 900 Ft - 1 000 000 Ft
Teljesítmény (kW)
Hőcserélő felülete
Lemezek száma
Csatlakozása

Központunk Nagytarcsán

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Hírek

2023.11.17
Válassza a fenntartható szórakozást! Fejlessze a gyermeke környezettudatosságát és ismereteit a napelemes játékokkal.
Ne maradjon le az akcióról, és szerezze be most az energiahatékonyan működő játékokat, hogy a szórakozás mindig garantált legyen!
2023.11.03

Tegye környezetét még szebbé és élvezze a kellemes hangulatot napelemes fali lámpáinkkal! ☀️????Környezetbarát és energiahatékony megoldásainkkal nem csak a kertjét, de a környezetét is világítással szebbé varázsolhatja. Legyen szó kerti partikról vagy egyszerűen csak a biztonságos közlekedésről, napelemes lámpáink mindig segítenek Önnek.

https://www.nemsemmi.hu/Napelemes-fali-lampa

2023.10.27
Sok ember számára a fürdőszobai radiátorok a fürdőszobában elengedhetetlen funkcionális kellékek. Nemcsak kellemes meleget, hanem száraz törölközőket is biztosítanak. Így a radiátor praktikus törölközőszárítóként és hőforrásként is szolgál.
Kínálatunkban kiváló radiátorok hatalmas választékát találja különböző csatlakozásokkal, méretekkel, formákkal és színekkel.
2023.10.20
Az infrapanelek olyan innovatív fűtési rendszerek, amelyek egyre népszerűbbek az otthonok és üzletek fűtésében. Ezek a panelek infravörös sugárzást használnak fel ahhoz, hogy hatékonyan melegítik fel a környezetüket.
Az infrapanelek működési elve az infravörös sugárzásra épül. Az infrapanelbe épített fűtőelemek felfűtik magukat, majd ezen felmelegedett felületek sugározzák ki az infravörös hőt. Ezek a sugárzások közvetlenül a tárgyak és a testek felületére irányulnak, amelyek a közelben vannak, melegítve őket. Ebben az eljárásban nincs szükség levegő közvetítőre, így nem keletkezik hőveszteség.
2023.10.13
Az egy hőcserélős tárolók használhatók a meleg víz felfűtésére napkollektorral, hőszivattyúval, vagy kazánnal. Ha napkollektorral fűti, akkor be lehet úgy kötni, hogy a tartályból kilépő meleg vagy akár csak kicsit előmelegített vizet köti a cirkó betápjához. Ha elég meleg a víz, akkor a cirkó be se indul. Ha csak előmelegített, de nem elég meleg a víz, akkor a cirkónak csak kevesebbet kell dolgoznia, azaz akkor is hasznos, ha már a 8 fokos hálózati vizet felfűti télen 30 fokra és a kazánnak csak azt kell továbbmelegíteni.

Facebook like

9 év garancia

Látogató számláló

2
4
4
2
3
7
5

TOP termékek

Szavazás

Tervezi-e napkollektoros rendszer telepítését a 2024-es évben?

Minden, ami napenergia!

Összes lemezes hőcserélő

A hőcserélők olyan eszközök vagy rendszerek, amelyek lehetővé teszik a hőenergia hatékony átvitelét különböző közegcsoportok között. Ezek a berendezések fontos szerepet töltenek be számos ipari, energetikai és háztartási alkalmazásban, mivel lehetővé teszik a hőenergia visszanyerését és átvitelét a folyamatok vagy rendszerek között. 
Kínálatunkban lemezes hőcserélőket talál 25-1100 kW teljesítmény között. A lemezes hőcserélő átfolyási mennyisége kisebb, mint a spiráltekercses (FÉG, Spirec, medence hőcserélő) hőcserélőé. Méretezésnél fontos a bemenő és a kimenő víz hőfoka/hőfok igénye. 

Elterjedt hőcserélő típus a lemezes hőcserélő, amely lemezekből álló szerkezetet használ a hőátadáshoz. A lemezek közötti vékony résekben az egyik közeg hője átadódik a másiknak. A lemezes hőcserélők nagyobb hőátadási felületet biztosítanak a kompakt kialakításuknak köszönhetően, ami hatékonyabb hőcserét eredményez.

A "Ba" a vákuumforrasztott hőcserélőt, azaz a klasszikus lemezes modellt jelöli. A középen lévő szám a (egyetlen) lemez hőátadó felülete. A szám a végén a lemezek számát jelzi. Ha a lemezek számát megszorozzuk az egyetlen lemez felületével, megkapjuk a készülék teljes felületét. Minden lemezes hőcserélő jelölés a fent leírtak alapján alapul.

A hőcserélőknél a maximális teljesítmény van feltüntetve.

Hengeres hőcserélőket is talál kínálatunkban. 

 

Tovább
 

Hőcserélők spiráltekercses (medence hőcserélő) vagy lemezes kivitelben. Napkollektor, fűtési rendszer, vagy akár medence fűtéshez is.

Tovább