Központunk Nagytarcsán

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Hírek

2023.11.17
Válassza a fenntartható szórakozást! Fejlessze a gyermeke környezettudatosságát és ismereteit a napelemes játékokkal.
Ne maradjon le az akcióról, és szerezze be most az energiahatékonyan működő játékokat, hogy a szórakozás mindig garantált legyen!
2023.11.03

Tegye környezetét még szebbé és élvezze a kellemes hangulatot napelemes fali lámpáinkkal! ☀️????Környezetbarát és energiahatékony megoldásainkkal nem csak a kertjét, de a környezetét is világítással szebbé varázsolhatja. Legyen szó kerti partikról vagy egyszerűen csak a biztonságos közlekedésről, napelemes lámpáink mindig segítenek Önnek.

https://www.nemsemmi.hu/Napelemes-fali-lampa

2023.10.27
Sok ember számára a fürdőszobai radiátorok a fürdőszobában elengedhetetlen funkcionális kellékek. Nemcsak kellemes meleget, hanem száraz törölközőket is biztosítanak. Így a radiátor praktikus törölközőszárítóként és hőforrásként is szolgál.
Kínálatunkban kiváló radiátorok hatalmas választékát találja különböző csatlakozásokkal, méretekkel, formákkal és színekkel.
2023.10.20
Az infrapanelek olyan innovatív fűtési rendszerek, amelyek egyre népszerűbbek az otthonok és üzletek fűtésében. Ezek a panelek infravörös sugárzást használnak fel ahhoz, hogy hatékonyan melegítik fel a környezetüket.
Az infrapanelek működési elve az infravörös sugárzásra épül. Az infrapanelbe épített fűtőelemek felfűtik magukat, majd ezen felmelegedett felületek sugározzák ki az infravörös hőt. Ezek a sugárzások közvetlenül a tárgyak és a testek felületére irányulnak, amelyek a közelben vannak, melegítve őket. Ebben az eljárásban nincs szükség levegő közvetítőre, így nem keletkezik hőveszteség.
2023.10.13
Az egy hőcserélős tárolók használhatók a meleg víz felfűtésére napkollektorral, hőszivattyúval, vagy kazánnal. Ha napkollektorral fűti, akkor be lehet úgy kötni, hogy a tartályból kilépő meleg vagy akár csak kicsit előmelegített vizet köti a cirkó betápjához. Ha elég meleg a víz, akkor a cirkó be se indul. Ha csak előmelegített, de nem elég meleg a víz, akkor a cirkónak csak kevesebbet kell dolgoznia, azaz akkor is hasznos, ha már a 8 fokos hálózati vizet felfűti télen 30 fokra és a kazánnak csak azt kell továbbmelegíteni.

Facebook like

9 év garancia

Látogató számláló

2
4
4
2
3
2
8

TOP termékek

Szavazás

Tervezi-e napkollektoros rendszer telepítését a 2024-es évben?

Minden, ami napenergia!

Hővezető paszta vákuumcsöves napkollektorhoz

Hővezető paszta vákuumcsöves napkollektorhoz
Hővezető paszta vákuumcsöves napkollektorhoz

Hővezető paszta 

A vákumcsöves kollektorokhoz használható hővezető paszta jó hővezető képességgel és alacsony hőellenállással rendelkezik.
Nem elektromos vezető, nem korrozív, nem folyik meg vagy keményedik ki a paszta.

A hővezető paszta egy speciális anyag, amelyet általában két felület között használnak a hő átvitelének javítására. Ez az anyag megkönnyíti a hőenergia átvitelét a két felület között, csökkentve ezzel a hő ellenállást és növelve a hőátadást.

Napkollektorok esetében a hővezető paszta szerepe az, hogy hatékonyabban vezesse át a hőt az abszorber (a napsugárzást felfogó és hőt termelő elem) és a hőcserélő felülete között. Az abszorbernek megfelelő hőmérsékleten kell működnie ahhoz, hogy hatékonyan felszívja a napenergiát és aztán átadja azt a hőcserélőnek, amely a felfűtött folyadékot (általában víz vagy hűtőfolyadék) továbbítja a rendszer többi részéhez.

A hővezető paszta segít a jobb érintkezést kialakítani az abszorber és a hőcserélő között, csökkentve a hőátadási ellenállást a két felület között, így javítva a napkollektor hatékonyságát és hőelvezetését.

Használata:

A rézbetét fejét kenje be a pasztával, ami így a lehető legnagyobb felületen érintkezik majd a napkollektor gyüjtő fejjel. 

Bővebben
Raktáron :  9 db
Nettó ára: 3 543 Ft
Bruttó ára: 4 500 Ft
Részletek

Vezteőképesség

Hőállóság: <0,0307 ° C  - cm2 / W
Viszkozitás: 1000
Vezetőképesség: > 1,22 W/m-k
Üzemi hőmérséklet: 50-280° C
Súlya: 20 g
Magas vezető képesség, hatékony szigetelés, ellenáll a magas hőmérsékletnek, nem korrozív.
Gyerektől tartsa távol!
Szembe kerülés esetén vízzel mossa ki.

Adatok
Súlya
20 g
Vonalkód
00088053
MPN
NS000864
Cikkszám
HOVEZETO_PASZTA_20G
Tömeg
20 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek