Szűrés

Ár
200 Ft - 96 000 Ft

Központunk Nagytarcsán

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Hírek

2023.09.29
Sok ember számára a fürdőszobai radiátorok a fürdőszobában elengedhetetlen funkcionális kellékek. Nemcsak kellemes meleget, hanem száraz törölközőket is biztosítanak. Így a radiátor praktikus törölközőszárítóként és hőforrásként is szolgál.
2023.09.22
Irányítsa a világítását bárhonnana világból az okostelefonjáról.
Az okos fali villanykapcsoló egyben érintéssel vezérelhető kapcsoló is. Kristálytiszta üveg borítása miatt gyönyörű és hasznos ékköve lehet az otthonának.
Programozható időközönkénti ki-be kapcsolást is beállíthat.
2023.09.15
Ez a 300 literes HMV tároló extra nagy hőcserélővel különösen alkalmas napkollektor vagy hőszivattyú által termelt hő hasznosítására, hiszen a napkollektor és a hőszivattyú nem képes olyan meleg vizet előállítani, mint egy kazán, így fontos a hőcserélő hossza és felülete.
Álló kivitel, POLYWARM® bevonattal, két hőcserélővel, nem levehető
kemény poliuretán hőszigeteléssel.
https://www.nemsemmi.hu/HMV-tarolo-extra-nagy-hocserelovel-Cordivari-Bolly2-XL-WB300
2023.09.08
Fedezze fel a kínálatunkat most, és válassza ki a megfelelő modellt!
Az innovatív szolárzuhannyal mostantól bármikor és bárhol élvezheti a meleg víz nyújtotta kényelmet, anélkül, hogy aggódnia kellene a hagyományos melegvízrendszer korlátai miatt.
https://www.nemsemmi.hu/Szolar-zuhany
2023.09.01
Az extra nagy hőcserélős HMV tároló ideális választás napkollektorokhoz és hőszivattyúkhoz. Ha szeretné optimalizálni otthona energiahatékonyságát és hőtermelését, ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget!
Ne habozzon! Vásárolja meg most az extra nagy hőcserélős HMV tárolót, és élvezze a meleg víz komfortját az év minden napján. Vegye igénybe az akciót, amíg a készlet tart!
 
https://www.nemsemmi.hu/HMV-tarolo-extra-nagy-hocserelovel-Cordivari-Bolly2-XL-WB300

Facebook like

9 év garancia

Látogató számláló

2
3
8
6
3
1
9

TOP termékek

Minden, ami napenergia!

Tartalék alkatrész, kiegészítő

A vákuumcsöves napkollektor tartalék alkatrészek biztosítják, hogy a rendszer hosszú élettartamú és megbízható legyen, még akkor is, ha valamilyen komponens meghibásodik vagy sérül. Rendszeres ellenőrzéssel és karbantartással ezek az alkatrészek segíthetik megőrizni a rendszer hatékonyságát és fenntarthatóságát.
A tartalék alkatrészek közé tartozhatnak:
Vákuumcsövek: A vákuumcsöves rendszer működéséhez szükséges fő komponensek. Ha egy vagy több vákuumcső megsérül vagy meghibásodik, cserélhető tartalékcsövek biztosítják a megbízható működést.
Hőcsövek: A vákuumcsövek belső részén található hőcsövek, amelyek a hőhordozó folyadékot tartalmazzák. Ezek cserélhetők, ha meghibásodnak vagy sérülnek.
Vákuumizolációs alkatrészek: A vákuumcsövek körül lévő vákuumizolációt is pótolható elemekkel lehet helyreállítani, ha az idővel megsérül vagy elveszti hatékonyságát.
Csatlakozók és tömítések: Az alkatrészek és rendszerelemek csatlakoztatásához használt tömítések, csavarok és csatlakozók cseréje is szükségessé válhat idővel.
Szolár vezérlőegység: A rendszer vezérlőegysége is tartalék alkatrésze lehet. Ez az egység irányítja a hőhordozó áramlását és a hőtermelést.
Elektronikai alkatrészek: A vezérlőegység, szenzorok és egyéb elektronikai komponensek is tartalék alkatrészek lehetnek a rendszer megbízható működéséhez.
Szerelési és rögzítési elemek: Cserélhetők a kollektorokat és tartókereteket rögzítő elemek, mint csavarok, anyák és rögzítők.

 

Tovább