Központunk Nagytarcsán

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Hírek

2023.11.17
Válassza a fenntartható szórakozást! Fejlessze a gyermeke környezettudatosságát és ismereteit a napelemes játékokkal.
Ne maradjon le az akcióról, és szerezze be most az energiahatékonyan működő játékokat, hogy a szórakozás mindig garantált legyen!
2023.11.03

Tegye környezetét még szebbé és élvezze a kellemes hangulatot napelemes fali lámpáinkkal! ☀️????Környezetbarát és energiahatékony megoldásainkkal nem csak a kertjét, de a környezetét is világítással szebbé varázsolhatja. Legyen szó kerti partikról vagy egyszerűen csak a biztonságos közlekedésről, napelemes lámpáink mindig segítenek Önnek.

https://www.nemsemmi.hu/Napelemes-fali-lampa

2023.10.27
Sok ember számára a fürdőszobai radiátorok a fürdőszobában elengedhetetlen funkcionális kellékek. Nemcsak kellemes meleget, hanem száraz törölközőket is biztosítanak. Így a radiátor praktikus törölközőszárítóként és hőforrásként is szolgál.
Kínálatunkban kiváló radiátorok hatalmas választékát találja különböző csatlakozásokkal, méretekkel, formákkal és színekkel.
2023.10.20
Az infrapanelek olyan innovatív fűtési rendszerek, amelyek egyre népszerűbbek az otthonok és üzletek fűtésében. Ezek a panelek infravörös sugárzást használnak fel ahhoz, hogy hatékonyan melegítik fel a környezetüket.
Az infrapanelek működési elve az infravörös sugárzásra épül. Az infrapanelbe épített fűtőelemek felfűtik magukat, majd ezen felmelegedett felületek sugározzák ki az infravörös hőt. Ezek a sugárzások közvetlenül a tárgyak és a testek felületére irányulnak, amelyek a közelben vannak, melegítve őket. Ebben az eljárásban nincs szükség levegő közvetítőre, így nem keletkezik hőveszteség.
2023.10.13
Az egy hőcserélős tárolók használhatók a meleg víz felfűtésére napkollektorral, hőszivattyúval, vagy kazánnal. Ha napkollektorral fűti, akkor be lehet úgy kötni, hogy a tartályból kilépő meleg vagy akár csak kicsit előmelegített vizet köti a cirkó betápjához. Ha elég meleg a víz, akkor a cirkó be se indul. Ha csak előmelegített, de nem elég meleg a víz, akkor a cirkónak csak kevesebbet kell dolgoznia, azaz akkor is hasznos, ha már a 8 fokos hálózati vizet felfűti télen 30 fokra és a kazánnak csak azt kell továbbmelegíteni.

Facebook like

9 év garancia

Látogató számláló

2
4
5
3
8
0
6

TOP termékek

Szavazás

Tervezi-e napkollektoros rendszer telepítését a 2024-es évben?

Minden, ami napenergia!

BiG-Pipe Heat Pipe betét 1800 mm-es vákuumcsőhöz 24mm x 50 mm

big-pipe betét
big-pipe betét
big-pipe betét
big-pipe betét
big-pipe betét
big-pipe betét
big-pipe betét
big-pipe betét
BiG-Pipe Heat Pipe betét 1800 mm-es vákuumcsőhöz 24mm x 50 mm

Big-pipe betét

Új technológiás Big-Pipe betét 1800 mm hosszú vákuumcsőhöz!
A vákuumcsöves napkollektorokhoz Big-Pipe betét, melynek hőátadó feje 24 mm. Behelyezhető minden napkollektorba, ahol a gyűjtő hüvely hossza min 60 mm.

A réz betétnek két fő funkciója van a vákuumcsöves napkollektorokban:

Napsugárzás abszorpciója: A réz betét kiváló hővezető anyag, és jó abszorpciós tulajdonságokkal rendelkezik a napsugárzásra nézve. Amikor a nap sugarai a vákuumcsövek üvegfalain belépnek, a réz betét elnyeli és felmelegíti azokat. Az abszorpciós tulajdonságok miatt hatékonyan képes felvenni a napsugárzás energiáját, még akkor is, ha a nap nem teljesen süt rá merőlegesen a napkollektorokra.

Hőátadás: Miután a réz betét felfűtődik a napsugárzás hatására, ez a hő energiát továbbítja a vákuumcsőben található hőhordozó folyadékhoz vagy gázhoz. Ez a folyamat lehetővé teszi, hogy a felmelegedett hőhordozó áramoljon felfelé a vákuumcsőben, és ott leadja a hőenergiát a kollektor felső részénél található hőcserélőnek. A hőcserélőn keresztül a hőenergia átadódik egy hűtőközeghez, amely átviszi azt a rendszeren keresztül, ahol a melegvíz vagy a fűtési rendszer hőenergiával töltődik fel.

A vákuumcsöves napkollektorok réz betétje tehát kulcsfontosságú az energiatermelés folyamatában. A réz kiváló hővezető tulajdonságai miatt hatékonyan felveszi és átadja a napsugárzás hőenergiáját, ami nagy mértékben hozzájárul a napenergia hatékony hasznosításához. Ezek a napkollektorok általában nagyon hatékonyak és alkalmasak a melegvíz előállítására, fűtési rendszerek támogatására vagy más hőenergia-igényű feladatok ellátására.

 

Bővebben
Raktáron :  796 db
Nettó ára: 4 331 Ft
Bruttó ára: 5 500 Ft
Részletek

Réz betét napkollektorhoz

Átmérője 24 mm
A fej hossza 70 mm
A palást hossza 50 mm
A szár átmérője 8 mm

A vákuumcsöves napkollektorok réz betéte az egyik kulcsfontosságú eleme a vákuumcsöves napkollektornak. Ezeknek a napkollektoroknak az elrendezése olyan, hogy több üvegcsovet helyeznek el egymás belül, és közöttük vákuumot hoznak létre. Az üvegcsovek belső fala rétegzett, és a belső réteg tartalmazza a réz betétet.

Adatok
Vonalkód
2121689846310
MPN
NS002062
Cikkszám
SID58-1800_Big-Pipe24x55
Tömeg
230 g/db
Min. rendelhető mennyiség
5 db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek