Központunk Nagytarcsán

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Hírek

2023.11.17
Válassza a fenntartható szórakozást! Fejlessze a gyermeke környezettudatosságát és ismereteit a napelemes játékokkal.
Ne maradjon le az akcióról, és szerezze be most az energiahatékonyan működő játékokat, hogy a szórakozás mindig garantált legyen!
2023.11.03

Tegye környezetét még szebbé és élvezze a kellemes hangulatot napelemes fali lámpáinkkal! ☀️????Környezetbarát és energiahatékony megoldásainkkal nem csak a kertjét, de a környezetét is világítással szebbé varázsolhatja. Legyen szó kerti partikról vagy egyszerűen csak a biztonságos közlekedésről, napelemes lámpáink mindig segítenek Önnek.

https://www.nemsemmi.hu/Napelemes-fali-lampa

2023.10.27
Sok ember számára a fürdőszobai radiátorok a fürdőszobában elengedhetetlen funkcionális kellékek. Nemcsak kellemes meleget, hanem száraz törölközőket is biztosítanak. Így a radiátor praktikus törölközőszárítóként és hőforrásként is szolgál.
Kínálatunkban kiváló radiátorok hatalmas választékát találja különböző csatlakozásokkal, méretekkel, formákkal és színekkel.
2023.10.20
Az infrapanelek olyan innovatív fűtési rendszerek, amelyek egyre népszerűbbek az otthonok és üzletek fűtésében. Ezek a panelek infravörös sugárzást használnak fel ahhoz, hogy hatékonyan melegítik fel a környezetüket.
Az infrapanelek működési elve az infravörös sugárzásra épül. Az infrapanelbe épített fűtőelemek felfűtik magukat, majd ezen felmelegedett felületek sugározzák ki az infravörös hőt. Ezek a sugárzások közvetlenül a tárgyak és a testek felületére irányulnak, amelyek a közelben vannak, melegítve őket. Ebben az eljárásban nincs szükség levegő közvetítőre, így nem keletkezik hőveszteség.
2023.10.13
Az egy hőcserélős tárolók használhatók a meleg víz felfűtésére napkollektorral, hőszivattyúval, vagy kazánnal. Ha napkollektorral fűti, akkor be lehet úgy kötni, hogy a tartályból kilépő meleg vagy akár csak kicsit előmelegített vizet köti a cirkó betápjához. Ha elég meleg a víz, akkor a cirkó be se indul. Ha csak előmelegített, de nem elég meleg a víz, akkor a cirkónak csak kevesebbet kell dolgoznia, azaz akkor is hasznos, ha már a 8 fokos hálózati vizet felfűti télen 30 fokra és a kazánnak csak azt kell továbbmelegíteni.

Facebook like

9 év garancia

Látogató számláló

2
4
4
6
5
8
9

TOP termékek

Szavazás

Tervezi-e napkollektoros rendszer telepítését a 2024-es évben?

Minden, ami napenergia!

30 csöves napkollektorhoz ALKATRÉSZ KIEMELŐ LÁB!, mellyel alkalmassá válik lapos tetőre is

30 csöves napkollektorhoz ALKATRÉSZ KIEMELŐ LÁB!, mellyel alkalmassá válik lapos tetőre is
30 csöves napkollektorhoz ALKATRÉSZ KIEMELŐ LÁB!, mellyel alkalmassá válik lapos tetőre is

Rozsdamentes napkollektor tartókeret

Rozsdamentes napkollektor állvány sík tetőhöz vagy talajra állításhoz, 30 csövesnapkollektorhoz. Csak kiemelő lábak és merevítők, a napkollektor keret nem tartozék!

A képen pirossal jelölve, ami nem tartozék!

Sík felületre állítva a dőlésszög: 38 fok, ez igény szerint csökkenthető.
A tartószerkezet hossza mindegyik kollektorunknál egyforma, a szélessége függ a csövek számától.
Egyszerű szerelés és karbantartás.

Bővebben
Nincs raktáron
Részletek

Kollektor keret

Rozsdamentes profilokból készült napkollektor tartószerkezet.
Csavarok nélkül!

Adatok
Vonalkód
00131032
MPN
NS002048
Cikkszám
SC-H-30_INOX_lapostetos_tartokeret
Tömeg
5 kg/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!