Szűrés

Ár
5 000 Ft - 51 900 Ft

Központunk Nagytarcsán

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Hírek

2024.04.09

A napelemek egyre népszerűbbé válnak, és nem csoda. A napenergia tiszta, ingyenes és bőségesen elérhető, így ideális választás az otthoni áramtermeléshez. A 12V-os napelemek különösen praktikusak, hiszen könnyen telepíthetők és sokoldalúan használhatók.

Ebben a blogbejegyzésben a 12V-os napelemek előnyeiről, a webáruházunkban kapható termékekről lesz szó.

A 12V-os napelemek előnyei:

 • Könnyű telepítés: A 12V-os napelemek telepítése egyszerű, akár saját maga is elvégezheti. Nincs szükség bonyolult elektromos hálózatra, csupán a napelemek, az akkumulátor és a töltésvezérlő összekapcsolására.
 • Sokoldalúság: A 12V-os napelemeket nem csak áramtermelésre, de akkumulátorok töltésére is használhatja. Így ideálisak kertesházak, nyaralók, lakókocsik és hajók áramellátására.
 • Megfizethetőség: A 12V-os napelemes rendszerek árukban kedvezőbbek, mint a hálózatra kapcsolt rendszerek. Ez ideális választássá teszi őket azok számára, akik szeretnének beruházni a napenergiába, de korlátozott a büdzséjük.

12V-os napelemes rendszer a gyakorlatban: Mire használhatja?

A 12V-os napelemes rendszer telepítése után számos területen élvezheti a napenergia előnyeit. Íme néhány praktikus példa:

 • Áramellátás kertesházakban és nyaralókban: Nincs áram a telken? A 12V-os rendszerrel működtethet LED-es világítást, töltheti telefonjáz, sőt kisebb elektromos eszközöket is használhat.
 • Lakókocsik és hajók energiaforrása: Utazás közben sem kell lemondania az áramról. A napelemek biztosítják az alapvető eszközök működését, így nem kell folyamatosan generátorhoz csatlakoztatnia a járművet.
 • Kerti szivattyúk működtetése: A napelemes szivattyúval öntözheti kertjét anélkül, hogy növelné az elektromos hálózati terhelést.
 • Telefon-, laptop- és egyéb eszközök töltése: Szabadtéri programok során is feltöltheti eszközei akkumulátorát a napelemes rendszerrel.

Tippek a 12V-os napelemes rendszer tervezéséhez:

A hatékony működés érdekében fontos megterveznie a rendszerét. Íme néhány szempont, amit érdemes figyelembe venni:

 • Áramigény: Határozza meg, hogy milyen eszközöket szeretne működtetni a napelemes rendszerrel. Ennek alapján kiszámíthatja a szükséges napi energiafogyasztást.
 • Napelemek teljesítménye: A napelemek teljesítményét az energiaigény alapján kell kiválasztani. Általában több napelemre van szükség a folyamatos áramellátáshoz.
 • Akkumulátor kapacitása: Az akkumulátor kapacitása határozza meg, hogy mennyi ideig tudod tárolni a napenergiát. Válassz olyan kapacitású akkumulátort, ami fedezi az éjszakai és rossz időjárási időszakok energiaigényét.

Webáruházunk segít a választásban!

Ha kérdése van a 12V-os napelemes rendszerek összeállításával kapcsolatban, fordulj bizalommal a webáruházunk ügyfélszolgálatához. 

Látogasson el webáruházunkba, és lépjen a zöldebb jövő felé a 12V-os napelemes rendszerrel!

2024.04.02

Fedezze fel a napelemes térkövek forradalmian új és innovatív világát, mely ötvözi a praktikumot a környezettudatos gondolkodással! Webáruházunkban széles választékban talál minőségi napelemes térköveket, melyek nem csupán esztétikus burkolatot biztosítanak, de hozzájárulnak az energiatermeléshez is.

Mi az a napelemes térkő?

A napelemes térkő egy innovatív megoldás, amely ötvözi a térkő praktikumát a napelemek energiatermelő képességével. A térkőbe épített napelemek napenergiát gyűjtenek, amit elektromos energiává alakítanak. Ezt az energiát aztán felhasználhatja a kerti világításhoz, szivattyúk működtetéséhez, vagy akár visszatáplálhatja az elektromos hálózatba.

A napelemes térkő előnyei:

 • Környezetbarát: A napelemes térkő megújuló energiaforrást használ, így nem termel károsanyag-kibocsátást.
 • Pénzt takarít meg: A napelemes térkővel csökkentheti a villanyszámláját, és akár energiát is termelhet a hálózatba visszatáplálva.
 • Esztétikus: A napelemes térkő modern és elegáns megjelenést kölcsönöz kertjének.
 • Könnyen telepíthető: A napelemes térkő telepítése egyszerű és gyors, nem igényel szakértelmet.

A napelemes térkő felhasználási lehetőségei:

 • Kerti utak és járdák: A napelemes térkő ideális kerti utak és járdák burkolására.
 • Teraszok és pihenőhelyek: A napelemes térkő hangulatos teraszokat és pihenőhelyeket varázsolhat kertjébe.
 • Medence környéke: A napelemes térkő csúszásmentes felületet biztosít a medence környékén.
 • Parkolók: A napelemes térkő parkolók burkolására is használható.

Gyakori kérdések a napelemes térkőről:

A forradalmi újítás mellett természetesen felmerülhetnek kérdések a napelemes térkővel kapcsolatban. Íme a leggyakoribbak megválaszolva:

Mennyire hatékony a napelemes térkő?

A napelemes térkő hatékonysága függ a napfény mennyiségétől, a térkő típusától és a felhasználási módtól. Általánosságban elmondható, hogy egy négyzetméternyi napelemes térkő egy kisebb szökőkút vagy kerti lámpa működtetéséhez elegendő energiát termelhet.

Mennyi energiát takaríthatok meg a napelemes térkővel?

A megtakarítás mértéke függ a telepített térkő mennyiségétől és az energiafelhasználásától. Azonban a napelemes térkővel csökkentheti a hálózatról vásárolt energia mennyiségét, és akár a megtermelt többletet is visszatáplálhatja a rendszerbe.

Különleges karbantartást igényel a napelemes térkő?

A napelemes térkő karbantartása hasonló a hagyományos térkőéhez. Időnként érdemes letakarítani a szennyeződéseket, hogy a napelemek maximálisan tudják hasznosítani a napfényt.

Mennyibe kerül a napelemes térkő?

A napelemes térkő ára magasabb, mint a hagyományos térkőé, de az ár-érték arány kedvező. A megtakarított energia és a környezetvédelmi előnyök hosszú távon megtérülővé teszik a befektetést.

Telepíthetem magam a napelemes térkövet?

Igen, a napelemes térkő telepítése egyszerű, hasonlít a hagyományos térkőfektetéshez. A csomagolás általában tartalmazza a telepítési útmutatót is.

Reméljük, hogy sikerült megválaszolni a leggyakoribb kérdéseket a napelemes térkővel kapcsolatban. Ha további kérdése van, forduljon bizalommal a Nemsemmi webáruház ügyfélszolgálatához!

2024.03.26

A napenergia egyre népszerűbb alternatívája a hagyományos energiaforrásoknak. A síkkollektorok hatékony és környezetbarát módon hasznosítják a nap energiáját a hőenergia előállításához.

Mi az a síkkollektor?

A síkkollektor egy lapos, dobozszerű szerkezet, amely a napfényt hőenergiává alakítja. A kollektor belsejében lévő folyadék felmelegszik a napsugárzástól, majd ezt a hőenergiát tárolhatjuk, vagy közvetlenül felhasználhatjuk fűtésre és melegvíz-ellátásra.

A síkkollektorok előnyei:

 • Környezetbarát: A napenergia tiszta és megújuló energiaforrás, így a síkkollektorok használata nem járul hozzá a károsanyag-kibocsátáshoz.
 • Energiatakarékos: A síkkollektorok jelentősen csökkenthetik a fűtési és melegvíz-ellátási költségeket.
 • Megbízható: A síkkollektorok egyszerű szerkezetűek és kevés karbantartást igényelnek.
 • Sokoldalú: A síkkollektorok telepíthetők családi házakra, társasházakra, ipari létesítményekre és mezőgazdasági épületekre is.

Síkkollektor - hogy válasszunk?

A napenergia hasznosítása egyre népszerűbb, és a síkkollektorok kiváló eszközök a nap hőjének befogására és hasznosítására. Azonban a piacon rengeteg modell kapható, így a választás nem egyszerű. A döntés megkönnyítése miatt összegyűjtöttük a legfontosabb szempontokat, amelyeket érdemes figyelembe venni a síkkollektor vásárlásakor.

A síkkollektor mérete:

Különböző méretek vannak forgalomban, igaz, hogy mindegyik 2 m2 körüli, de egyáltalán nem mindegy, hogy a 1,9 vagy 2,1 négyzetméter! Bár a különbség nem tűnik nagynak, jelentősen befolyásolhatja a kollektor teljesítményét. A nagyobb méretű kollektorok több napenergiát tudnak befogni, így ideálisak nagyobb hőigényű háztartások számára.

Mire lehet használni a síkkollektorokat?

 • Melegvíz előállítás: A síkkollektorokat gyakran használják otthoni melegvíz előállítására. A napenergia segítségével a kollektorok felmelegítik a víztartályban lévő vizet, amit aztán használati melegvízként felhasználhatunk zuhanyozáshoz, mosogatáshoz és egyéb háztartási feladatokhoz.
 • Fűtés támogatása: Síkkollektorokat használnak fűtési rendszerek kiegészítéseként is. A melegített folyadékot átvezetik a fűtési rendszeren keresztül, hogy hozzájáruljanak a helyiségek fűtéséhez.
 • Medencefűtés: Medencevíz melegítésére is alkalmazhatók. A síkkollektorok segítségével a medencevizet fel lehet melegíteni, hogy komfortosabb legyen a medence használata.
 • Síkkollektorokat olyan épületekben és létesítményekben is használják, ahol nagyobb hőenergia-igény van, például melegvíz ellátására éttermekben, szállodákban vagy egyéb vállalkozásokban.
 • Hűtés támogatása: Bizonyos rendszerekben a melegített folyadékot hűtés céljából is felhasználhatják, például hűtőrendszerekben vagy hőszivattyúknál.

Gyakran ismételt kérdések (GYIK) a síkkollektorokról:

 • Mennyi energiát takaríthatok meg egy síkkollektor telepítésével?

A megtakarított energia mennyisége függ a kollektor méretétől, a napsugárzási időtartamtól, az ingatlan fűtési és melegvíz-szükségletétől, valamint a meglévő fűtési rendszer típusától. Általánosságban elmondható, hogy a síkkollektorok akár 30-50%-kal is csökkenthetik a fűtési költségeket.

 • Milyen típusú ingatlanokra alkalmasak a síkkollektorok?

A síkkollektorok telepíthetők családi házakra, társasházakra, ipari létesítményekre és mezőgazdasági épületekre is. Azonban fontos figyelembe venni a tető dőlésszögét és tájolását, valamint a rendelkezésre álló tetőfelületet.

 • Mennyi ideig tart a síkkollektor megtérülési ideje?

A megtérülési idő függ a beruházási költségektől, a megtakarított energia mennyiségétől és az állami támogatásoktól. Általánosságban elmondható, hogy a síkkollektorok megtérülési ideje 5-10 év között lehet.

További információkért a síkkollektorokról látogasson el webáruházunkba!

https://www.nemsemmi.hu/Minden_sikollektorunk_egy_helyen?infinite_page=2

2024.03.22

Ahogy az éjszakák hosszabbodnak és az időjárás melegebbé válik, egyre több időt töltünk kint a kertben vagy az udvaron. Azonban a biztonság és a kényelem érdekében fontos, hogy ezeken a területeken is megfelelő megvilágítás legyen. Itt jönnek képbe a kültéri fali mozgásérzékelős lámpák, amelyek nemcsak biztonságot nyújtanak, hanem stílust és kényelmet is hoznak az otthonunk külső tereire.

A kültéri fali mozgásérzékelős lámpák kényelmesek, praktikusak és energiatakarékosak. Automatikusan bekapcsolnak, ha mozgást észlelnek, így nem kell sötétben tapogatózni a villanykapcsoló után. Ezen kívül energiát is takarítanak meg, mert csak akkor világítanak, ha szükség van rájuk.

A kültéri fali mozgásérzékelős lámpák előnyei:

 • Kényelem: A lámpák automatikusan bekapcsolnak, ha mozgást észlelnek, így nem kell sötétben tapogatózni a villanykapcsoló után.
 • Praktikum: A lámpák megvilágítják a bejáratot, a teraszt, a garázst vagy a kerti utat, így biztonságosabbá teszik a közlekedést.
 • Energiatakarékosság: A lámpák csak akkor világítanak, ha szükség van rájuk, így energiát takarítanak meg.
 • Biztonság: A lámpák elriaszthatják a betörőket, és megkönnyítik a betolakodók észlelését.

Kültéri fali mozgásérzékelős lámpa kiválasztása:

A kültéri fali mozgásérzékelős lámpa kiválasztásakor fontos figyelembe venni a következőket:

 • Fényforrástípus: Válasszon LED-es, izzólámpás vagy kompakt fénycsöves lámpát.
 • Érzékenység: Állítsa be a lámpa érzékenységét a igényeinek megfelelően.
 • Időtartam: Állítsa be a lámpa világítási idejét.
 • Vízállóság: Válasszon vízálló lámpát kültéri használatra.
 • Különleges funkciók: Válasszon olyan lámpát, amely rendelkezik a kívánt extra funkciókkal, mint például a beépített fényérzékelő, a szürkületkapcsoló vagy a távirányító.

Webáruházunkban széles választékban talál kültéri fali mozgásérzékelős lámpákat. Válogasson termékeink között, és rendelje meg a tökéletes lámpát a kertje megvilágításához!

2024.03.19

A napelemes kerti lámpák egyre népszerűbbek, és nem véletlenül. Praktikusak, energiatakarékosak és gyönyörű hangulatot teremtenek a kertben. De hogyan válasszunk a rengeteg típus közül? Most bemutatjuk a napelemes kerti lámpák legfontosabb tudnivalóit, és tippeket adunk a vásárláshoz.

A napelemes kerti lámpák előnyei:

 • Környezetbarát: A nap energiáját hasznosítják, így nem kell aggódnia a villanyszámláért.
 • Könnyen telepíthető: Nincs szükség kábelek elvezetésére, bárhol elhelyezhetőek a kertben.
 • Karbantartásmentes: Csak a napelemet kell néha letisztítani.
 • Tartós: Az időjárásálló anyagokból készült lámpák hosszú évekig díszítik a kertet.
 • Sokoldalú: Számos stílusban és méretben kaphatóak, így biztosan talál olyat, ami illik a kertje stílusához.

Napelemes kerti lámpa típusok:

 • Szolár fali lámpák: Tökéletesek a terasz, a házfal vagy a kerítés megvilágításához.
 • Szolár talajlámpák: Diszkrét és elegáns fényforrást biztosítanak a kerti utak mentén.
 • Szolár asztali lámpák: Hangulatos légkört teremtenek a kerti asztalon.
 • Szolár dekorációs lámpák: Színes fényekkel varázsolnak vidám hangulatot a kertbe.

Tippek a vásárláshoz:

 • Gondolja át, hogy mire szeretné használni a lámpát: Általános fényforrásra van szüksége, vagy csak dekorációs célokra?
 • Válassza ki a megfelelő típust: A kert mérete és stílusa alapján döntse el, hogy milyen típusú lámpa illik oda.
 • Figyeljen a fényerőre: A fényerőt lumenben mérik. Minél nagyobb a lumen érték, annál fényesebb a lámpa.
 • Ellenőrizze az akkumulátor kapacitását: Az akkumulátor kapacitása határozza meg, hogy mennyi ideig fog világítani a lámpa egy feltöltéssel.
 • Válasszon időjárásálló lámpát: A lámpának IP védelemmel kell rendelkeznie, hogy ellenálljon a csapadéknak és a pornak.

Webáruházunkban hatalmas választékot talál napelemes kerti lámpákból. Válogasson kedvére, és díszítse kertjét hangulatos fényekkel!

Facebook like

9 év garancia

Látogató számláló

2
5
6
2
2
8
0

TOP termékek

Szavazás

Tervezi-e napkollektoros rendszer telepítését a 2024-es évben?

Minden, ami napenergia!

Okos termosztát

Okos termosztát: Vegye át az irányítást otthona hőmérséklete felett!

Széles választékban kínálunk okos termosztátokat, hogy biztosan megtalálja az igényeinek megfelelő modellt. Legyen szó egy egyszerűbb hőmérséklet-szabályozásról vagy egy teljes körű intelligens otthoni automatizációról. Élvezze az okos otthonok előnyeit, és kezdje el az energiahatékonyabb és kényelmesebb életet ma!
Az okos termosztátok a hagyományos hőszabályozás radikális fejlődését hozzák el otthona számára. Ezek az intelligens eszközök lehetővé teszik, hogy a fűtési és hűtési rendszerét egyszerűen és hatékonyan szabályozza, miközben számos előnyt kínál. Az okos termosztátokat okostelefonról vagy táblagépről is vezérelheti. Az intelligens hőszabályozás segít optimalizálni az energiatermelést és csökkenteni az energiafogyasztást. Ezzel hosszú távon pénzt takaríthat meg és környezetbarátabbá teheti otthonát.

 

Tovább

Intelligens hőmérséklet-szabályozás: Tegye otthonát komfortosabbá és energiatakarékosabbá!

Fedezze fel az okos termosztátok lenyűgöző világát, és élvezze a modern hőmérséklet-szabályozás kényelmét, hatékonyságát és energiamegtakarítását! Webáruházunkban széles választékban talál okos termosztátokat, a költséghatékony modellektől a prémium kategóriás eszközökig, amelyek intelligens otthoni automatizálással is bővíthetők.

Az okos termosztátok előnyei:

 • Kényelem: Távoli vezérlés okostelefonról vagy táblagépről, bárhonnan, bármikor.
 • Hatékonyság: Precíz hőmérséklet-szabályozás, programozható üzemmódok, automatikus hőmérséklet-beállítás.
 • Energiatakarékosság: Jelentősen csökkentheti fűtési és hűtési költségeit az intelligens hőmérséklet-optimalizálás révén.
 • Környezetvédelem: Csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást és hozzájárul a fenntartható jövőhöz.
 • Egészségesebb otthon: Megőrzi otthona ideális hőmérsékletét, javítva a komfortérzetet és az alvás minőségét.

Az okos termosztátok használatával:

 • Pénzt takaríthat meg: Az energiamegtakarítás éves szinten akár 20%-ot is elérhet.
 • Kényelmesebbé teheti otthonát: Mindig tökéletes hőmérséklet fogadja otthonában.
 • Környezetbarátabbá teheti otthonát: Csökkentheti a szén-dioxid-kibocsátást.
 • Egészségesebb otthont teremthet: A kellemes hőmérséklet javítja a közérzetet és az alvás minőségét.

Tippek az okos termosztát kiválasztásához:

 • Fontolja meg az igényeit: Milyen funkciókra van szüksége? Mennyi pénzt szán rá?
 • Vegye figyelembe otthona méretét és fűtési/hűtési rendszerét: Kompatibilis a termosztát a rendszerével?
 • Olvasa el a vásárlói véleményeket: Ismerje meg mások tapasztalatait a különböző modellekkel.

Miért jó és mire használható az okos termosztát?

Az okos termosztátok jelentősen megkönnyítik az otthoni hőszabályozást és hűtést, miközben számos előnnyel járnak:

Energiatakarékosság: Az intelligens hőszabályozás lehetővé teszi az energiatermelés optimalizálását és az energiafogyasztás csökkentését. Ezáltal hosszú távon pénzt takaríthat meg és környezetbarátabbá teheti otthonát.

Kényelem: Az okos termosztátokat könnyedén vezérelheti okostelefonjáról vagy táblagépéről, bárhonnan és bármikor. Így akár távolról is beállíthatja otthona hőmérsékletét, hogy mindig kellemes környezet várjon Önre.

Intelligencia: A modern okos termosztátok intelligens algoritmusokkal rendelkeznek, amelyek képesek tanulni az Ön preferenciáiról és idővel automatikusan optimalizálják a hőszabályozást az Ön számára.

Környezetbarát megoldás: Az energiahatékonyabb működés és az energiafogyasztás csökkentése révén az okos termosztátok segítenek a környezeti lábnyom csökkentésében.

Az okos termosztátok tehát nemcsak a kényelmet és az energiahatékonyságot növelik otthonában, hanem jelentősen megkönnyítik mindennapi életét. Legyen szó pénztárca- vagy környezettudatosságról, az okos termosztátokkal könnyedén és hatékonyan kezelheti otthona hőmérsékletét. Válassza az okosságot és élvezze az intelligens otthonok előnyeit már ma!

Segítségünkkel könnyedén megtalálhatja az Önnek tökéletes okos termosztátot!

Tovább