Szűrés

Ár
26 900 Ft - 221 000 Ft

Központunk Nagytarcsán

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Hírek

2023.09.15
Ez a 300 literes HMV tároló extra nagy hőcserélővel különösen alkalmas napkollektor vagy hőszivattyú által termelt hő hasznosítására, hiszen a napkollektor és a hőszivattyú nem képes olyan meleg vizet előállítani, mint egy kazán, így fontos a hőcserélő hossza és felülete.
Álló kivitel, POLYWARM® bevonattal, két hőcserélővel, nem levehető
kemény poliuretán hőszigeteléssel.
https://www.nemsemmi.hu/HMV-tarolo-extra-nagy-hocserelovel-Cordivari-Bolly2-XL-WB300
2023.09.08
Fedezze fel a kínálatunkat most, és válassza ki a megfelelő modellt!
Az innovatív szolárzuhannyal mostantól bármikor és bárhol élvezheti a meleg víz nyújtotta kényelmet, anélkül, hogy aggódnia kellene a hagyományos melegvízrendszer korlátai miatt.
https://www.nemsemmi.hu/Szolar-zuhany
2023.09.01
Az extra nagy hőcserélős HMV tároló ideális választás napkollektorokhoz és hőszivattyúkhoz. Ha szeretné optimalizálni otthona energiahatékonyságát és hőtermelését, ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget!
Ne habozzon! Vásárolja meg most az extra nagy hőcserélős HMV tárolót, és élvezze a meleg víz komfortját az év minden napján. Vegye igénybe az akciót, amíg a készlet tart!
 
https://www.nemsemmi.hu/HMV-tarolo-extra-nagy-hocserelovel-Cordivari-Bolly2-XL-WB300
2023.08.25
Ezek a napelemes térkövek nagyszerű látványosságok lehetnek kertjében! A tömbökben található napelemek napközben feltöltődnek napfénnyel, amelyek ezt kövöetően bőséges fényt bocsátanak ki.
https://www.nemsemmi.hu/Napelemes-terko
2023.08.18
A világító fólia termékeink olyan lehetőségeket teremtenek, amelyekkel a hagyományos világítás mellett kreatív és egyedi megvilágítási megoldásokat is kialakíthat. Legyen szó a belső tér átalakításáról vagy a márka bemutatásáról, a világító fóliák új dimenziót adnak a világítástechnikának.
Igazi különlegesség: méretre vágható világító fóliák.

Facebook like

9 év garancia

Látogató számláló

2
3
7
3
2
1
7

TOP termékek

Minden, ami napenergia!

Okos zár - Smart Lock

Válassza a biztonságot és a kényelmet az okos zárakkal és beléptetőrendszerekkel! Webáruházunkban széles választékban kínáljuk ezeket a termékeket, hogy megtalálja az Önnek legmegfelelőbb megoldást. Legyen szó otthoni vagy vállalati biztonságról, nálunk minden megtalálható, amire szüksége van a hatékony és modern beléptetéshez.

Az okos zárak forradalmasítják a biztonságos otthonok és vállalkozások koncepcióját. Ezek a modern eszközök lehetővé teszik a zárak vezérlését és ellenőrzését okostelefonról vagy táblagépről.
Előnyei:

  • Távoli hozzáférés: vezérelheti az ajtót bárhol és bármikor az internetkapcsolaton keresztül.
  • Virtuális kulcsok: digitális kulcsokat generálhat családtagok, kollégák számára, amelyekkel ideiglenesen hozzáférhetnek a zárhoz.
  • Értesítések: azonnali értesítéseket kaphat az ajtó állapotáról és az eseményekről.
  • Nyomonkövetés: rögzítik az ajtóhoz való hozzáférést, így pontosan tudja, ki és mikor lépett be.
Tovább