Központunk Nagytarcsán

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Hírek

2023.11.17
Válassza a fenntartható szórakozást! Fejlessze a gyermeke környezettudatosságát és ismereteit a napelemes játékokkal.
Ne maradjon le az akcióról, és szerezze be most az energiahatékonyan működő játékokat, hogy a szórakozás mindig garantált legyen!
2023.11.03

Tegye környezetét még szebbé és élvezze a kellemes hangulatot napelemes fali lámpáinkkal! ☀️????Környezetbarát és energiahatékony megoldásainkkal nem csak a kertjét, de a környezetét is világítással szebbé varázsolhatja. Legyen szó kerti partikról vagy egyszerűen csak a biztonságos közlekedésről, napelemes lámpáink mindig segítenek Önnek.

https://www.nemsemmi.hu/Napelemes-fali-lampa

2023.10.27
Sok ember számára a fürdőszobai radiátorok a fürdőszobában elengedhetetlen funkcionális kellékek. Nemcsak kellemes meleget, hanem száraz törölközőket is biztosítanak. Így a radiátor praktikus törölközőszárítóként és hőforrásként is szolgál.
Kínálatunkban kiváló radiátorok hatalmas választékát találja különböző csatlakozásokkal, méretekkel, formákkal és színekkel.
2023.10.20
Az infrapanelek olyan innovatív fűtési rendszerek, amelyek egyre népszerűbbek az otthonok és üzletek fűtésében. Ezek a panelek infravörös sugárzást használnak fel ahhoz, hogy hatékonyan melegítik fel a környezetüket.
Az infrapanelek működési elve az infravörös sugárzásra épül. Az infrapanelbe épített fűtőelemek felfűtik magukat, majd ezen felmelegedett felületek sugározzák ki az infravörös hőt. Ezek a sugárzások közvetlenül a tárgyak és a testek felületére irányulnak, amelyek a közelben vannak, melegítve őket. Ebben az eljárásban nincs szükség levegő közvetítőre, így nem keletkezik hőveszteség.
2023.10.13
Az egy hőcserélős tárolók használhatók a meleg víz felfűtésére napkollektorral, hőszivattyúval, vagy kazánnal. Ha napkollektorral fűti, akkor be lehet úgy kötni, hogy a tartályból kilépő meleg vagy akár csak kicsit előmelegített vizet köti a cirkó betápjához. Ha elég meleg a víz, akkor a cirkó be se indul. Ha csak előmelegített, de nem elég meleg a víz, akkor a cirkónak csak kevesebbet kell dolgoznia, azaz akkor is hasznos, ha már a 8 fokos hálózati vizet felfűti télen 30 fokra és a kazánnak csak azt kell továbbmelegíteni.

Facebook like

9 év garancia

Látogató számláló

2
4
4
2
2
5
6

TOP termékek

Szavazás

Tervezi-e napkollektoros rendszer telepítését a 2024-es évben?

Minden, ami napenergia!

Önszabályozó fagyásgátló fűtőkábel 15 W/m 25,0 méter

Önszabályozó fagyásgátló fűtőkábel 15 W/m 25,0 méter
Önszabályozó fagyásgátló fűtőkábel 15 W/m 25,0 méter
Önszabályozó fagyásgátló fűtőkábel 15 W/m 25,0 méter
Önszabályozó fagyásgátló fűtőkábel 15 W/m 25,0 méter
Önszabályozó fagyásgátló fűtőkábel 15 W/m 25,0 méter
Önszabályozó fagyásgátló fűtőkábel 15 W/m 25,0 méter
Önszabályozó fagyásgátló fűtőkábel 15 W/m 25,0 méter

Fűtőkábel

Cső és az ereszcsatorna számára.
Az előre szerelt önszabályozó fűtőkábel csatlakózóval és termosztáttal rendelkezik. Az integrált termosztát +5°C-on bekapcsol, és a fűtést +15°C-on kikapcsolja. Az ereszcsatorna és a lefolyócsövek jegesedése és a fagyott
csővezetékek további károsodása elkerülhető. Amikor a környezeti hőmérséklet növekszik, az elektromos ellenállás is növekszik a hőteljesítmény csökkentése érdekében. Amikor a környezeti hőmérséklet csökken, az elektromos ellenállás is csökken, és ennek megfelelően növeli a hőteljesítményt. Ezért ez a fűtőelem lényegesen költségtakarékosabb és
energiatakarékosabb. További előnye, hogy ez a PTC fűtőkábel lehetővé teszi az átfedést sérülés nélkül. További szigeteléssel ez a fűtőkábel max. -40°C ellenállással bír.
Jellemzők

  • Könnyű használat
  • Költséghatékony és energiatakarékos
  • Véd a fagyassal szemben, akár -40°C-ig
  • UV-ellenálló
Bővebben
Rendelésre
Nettó ára: 62 913 Ft
Bruttó ára: 79 900 Ft
Részletek

Fűtőkábel

Üzemi feszültség: 230 V
Max. áramfogyasztás: 15 W/m
Kapcsolási pont: 5 °C-on be, 15 °C-on kikapcsol
Max. üzemi hőmérséklet: 65 °C
Min. üzemi hőmérséklet: -45 °C
Min. hajlítási sugár: 25 mm
Csatlakozó kábel hossza: 25 m
Védelmi osztály: I
IP védelem: IP67
Fűtővezeték típusa: PTC, önszabályozó iker fűtőkábel

Adatok
Vonalkód
00019170
EAN kód
5202011030925
MPN
NS000579
Cikkszám
FUTOKABEL_1235-010
Tömeg
500 kg/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek