Központunk Nagytarcsán

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Hírek

2023.11.17
Válassza a fenntartható szórakozást! Fejlessze a gyermeke környezettudatosságát és ismereteit a napelemes játékokkal.
Ne maradjon le az akcióról, és szerezze be most az energiahatékonyan működő játékokat, hogy a szórakozás mindig garantált legyen!
2023.11.03

Tegye környezetét még szebbé és élvezze a kellemes hangulatot napelemes fali lámpáinkkal! ☀️????Környezetbarát és energiahatékony megoldásainkkal nem csak a kertjét, de a környezetét is világítással szebbé varázsolhatja. Legyen szó kerti partikról vagy egyszerűen csak a biztonságos közlekedésről, napelemes lámpáink mindig segítenek Önnek.

https://www.nemsemmi.hu/Napelemes-fali-lampa

2023.10.27
Sok ember számára a fürdőszobai radiátorok a fürdőszobában elengedhetetlen funkcionális kellékek. Nemcsak kellemes meleget, hanem száraz törölközőket is biztosítanak. Így a radiátor praktikus törölközőszárítóként és hőforrásként is szolgál.
Kínálatunkban kiváló radiátorok hatalmas választékát találja különböző csatlakozásokkal, méretekkel, formákkal és színekkel.
2023.10.20
Az infrapanelek olyan innovatív fűtési rendszerek, amelyek egyre népszerűbbek az otthonok és üzletek fűtésében. Ezek a panelek infravörös sugárzást használnak fel ahhoz, hogy hatékonyan melegítik fel a környezetüket.
Az infrapanelek működési elve az infravörös sugárzásra épül. Az infrapanelbe épített fűtőelemek felfűtik magukat, majd ezen felmelegedett felületek sugározzák ki az infravörös hőt. Ezek a sugárzások közvetlenül a tárgyak és a testek felületére irányulnak, amelyek a közelben vannak, melegítve őket. Ebben az eljárásban nincs szükség levegő közvetítőre, így nem keletkezik hőveszteség.
2023.10.13
Az egy hőcserélős tárolók használhatók a meleg víz felfűtésére napkollektorral, hőszivattyúval, vagy kazánnal. Ha napkollektorral fűti, akkor be lehet úgy kötni, hogy a tartályból kilépő meleg vagy akár csak kicsit előmelegített vizet köti a cirkó betápjához. Ha elég meleg a víz, akkor a cirkó be se indul. Ha csak előmelegített, de nem elég meleg a víz, akkor a cirkónak csak kevesebbet kell dolgoznia, azaz akkor is hasznos, ha már a 8 fokos hálózati vizet felfűti télen 30 fokra és a kazánnak csak azt kell továbbmelegíteni.

Facebook like

9 év garancia

Látogató számláló

2
4
4
6
9
7
8

TOP termékek

Szavazás

Tervezi-e napkollektoros rendszer telepítését a 2024-es évben?

Minden, ami napenergia!

Napkollektor magnézium anód 31 cm, extra hosszú védőanód nyomásálló tartályhoz

Napkollektor magnézium anód 30 cm, extra hosszú védőanód nyomásálló tartályhoz
Napkollektor magnézium anód 30 cm, extra hosszú védőanód nyomásálló tartályhoz
Napkollektor magnézium anód 30 cm, extra hosszú védőanód nyomásálló tartályhoz
Napkollektor magnézium anód 30 cm, extra hosszú védőanód nyomásálló tartályhoz
Napkollektor magnézium anód 31 cm, extra hosszú védőanód nyomásálló tartályhoz

Magnézium anód

Magnézium anód tartályos napkollektorhoz 3/4 "- os menettel

A magnézium anód egy olyan elektrokémiai alkotóelem, amelyet gyakran használnak napkollektorokban, különösen azon típusokban, amelyekben a kollektorok közvetlenül kapcsolódnak egy vízmelegítő tartályhoz.

A magnézium anód egy olyan rúd, amely magnéziumból készül. Ez az anód a napkollektor víztartályának belső részében található, és kapcsolódik a napkollektor rendszerhez. A fő célja az, hogy megakadályozza a víztartályban a korróziót, amely a meleg víz és a fémtartály falai közötti elektrokémiai reakciókból ered.

Amikor a napkollektor melegíti a vizet a napenergia segítségével, a víz és a fémtartály közötti hőmérsékletkülönbség és az elektrolit (víz) jelenléte az anódon korróziót okozhatna a tartály falán. A magnézium anód azonban, mint elektród, preferenciálisan korrózióra hajlamosabb, mint a fémváza, így "áldozatként" szolgál. A magnézium anód lényegében elbomlik az elektrokémiai reakciók során, de ezáltal megvédi a víztartályt a korróziótól.

Fontos megjegyezni, hogy a különböző napkollektor típusok különböző anyagokat használhatnak az anódokhoz, például alumíniumot vagy cinket is. Az alkalmazott anyag a víz összetételétől, a tartály anyagától és más tényezőktől függ. A szakszerű telepítés és karbantartás nagyon fontos a hatékony működés érdekében, mivel az anódok idővel elkophatnak, és időről időre cserélniük kell őket.

Bővebben
Raktáron :  11 db
Nettó ára: 6 614 Ft
Bruttó ára: 8 400 Ft
Részletek

Védőanód

A tartályaink rozsdamentes anyagból készülnek, tökéletes hegesztés azonban nem létezik, abban kisebb hibák, szennyeződések előfordulhatnak. A hibák helyén korrózió alakulhat ki, ennek megakadályozására a tárolókba ún. aktív anódot ajánlunk. Ez magnézium anyagú rúdanód. Az anód úgy akadályozza meg a rozsdásodást, hogy a tartály helyett ő maga korrodálódik, így előbb-utóbb elfogy. Ezért fontos az anód időszakos ellenőrzése is, szükség esetén cseréje.

Magának a magnézium rúdnak az átmérője 20 mm, a hossza 29 cm, teljes hossza 31 cm.

A kép illusztráció.

Adatok
Vonalkód
00094603
MPN
NS001180
Cikkszám
MAGNEZUM_ANOD-MAG-SID
Tömeg
250 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek