Központunk Nagytarcsán

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Hírek

2023.09.29
Sok ember számára a fürdőszobai radiátorok a fürdőszobában elengedhetetlen funkcionális kellékek. Nemcsak kellemes meleget, hanem száraz törölközőket is biztosítanak. Így a radiátor praktikus törölközőszárítóként és hőforrásként is szolgál.
2023.09.22
Irányítsa a világítását bárhonnana világból az okostelefonjáról.
Az okos fali villanykapcsoló egyben érintéssel vezérelhető kapcsoló is. Kristálytiszta üveg borítása miatt gyönyörű és hasznos ékköve lehet az otthonának.
Programozható időközönkénti ki-be kapcsolást is beállíthat.
2023.09.15
Ez a 300 literes HMV tároló extra nagy hőcserélővel különösen alkalmas napkollektor vagy hőszivattyú által termelt hő hasznosítására, hiszen a napkollektor és a hőszivattyú nem képes olyan meleg vizet előállítani, mint egy kazán, így fontos a hőcserélő hossza és felülete.
Álló kivitel, POLYWARM® bevonattal, két hőcserélővel, nem levehető
kemény poliuretán hőszigeteléssel.
https://www.nemsemmi.hu/HMV-tarolo-extra-nagy-hocserelovel-Cordivari-Bolly2-XL-WB300
2023.09.08
Fedezze fel a kínálatunkat most, és válassza ki a megfelelő modellt!
Az innovatív szolárzuhannyal mostantól bármikor és bárhol élvezheti a meleg víz nyújtotta kényelmet, anélkül, hogy aggódnia kellene a hagyományos melegvízrendszer korlátai miatt.
https://www.nemsemmi.hu/Szolar-zuhany
2023.09.01
Az extra nagy hőcserélős HMV tároló ideális választás napkollektorokhoz és hőszivattyúkhoz. Ha szeretné optimalizálni otthona energiahatékonyságát és hőtermelését, ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget!
Ne habozzon! Vásárolja meg most az extra nagy hőcserélős HMV tárolót, és élvezze a meleg víz komfortját az év minden napján. Vegye igénybe az akciót, amíg a készlet tart!
 
https://www.nemsemmi.hu/HMV-tarolo-extra-nagy-hocserelovel-Cordivari-Bolly2-XL-WB300

Facebook like

9 év garancia

Látogató számláló

2
3
8
5
4
0
2

TOP termékek

Minden, ami napenergia!

Külső tartályos napkollektor

A külső tartályos napkollektorok olyan napkollektor rendszerek, amelyek különálló hőtároló tartállyal rendelkeznek a hőenergia tárolására és szétosztására. Ezek a rendszerek lehetővé teszik, hogy a napenergiát, amit a kollektorok elnyelnek, későbbi használatra tárolják, így hőenergiát szolgáltatnak fűtési, melegvíz előállítási vagy más hőenergia-igényes alkalmazásokhoz.
Választható nyomásálló tartállyal, itt a hálózati nyomásra köthető a tartály. Van olyan, amelyikben nem nyomástartó a tartály, de van benne egy réz spirál, amely viszont hálózatra köthető. Van átfolyó tartályos, itt a csapot nem lehet elzárni a tartály után, mert az nem bírja a nyomást (úgy működik, mint egy átfolyó vízmelegítő.) Ezt inkább hétvégi házba ipari célra vagy medence fűtéshez ajánljuk.

A külső tartályos rendszerek lehetővé teszik a hőenergia hatékony tárolását és használatát, ami kiegyensúlyozott hőellátást eredményezhet. A tartály méretezése és a kollektorok száma a helyi hőigényekhez és napsugárzási viszonyokhoz igazítható.

Tovább

A napkollektor Választható rozsdamentes belső és külső tartállyal, vagy festett külsővel és rozsdamentes belsővel.
Rendelhető festett, galvanizált vagy rozsdamentes tartókerettel.

Tovább