Központunk Nagytarcsán

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Hírek

2023.11.17
Válassza a fenntartható szórakozást! Fejlessze a gyermeke környezettudatosságát és ismereteit a napelemes játékokkal.
Ne maradjon le az akcióról, és szerezze be most az energiahatékonyan működő játékokat, hogy a szórakozás mindig garantált legyen!
2023.11.03

Tegye környezetét még szebbé és élvezze a kellemes hangulatot napelemes fali lámpáinkkal! ☀️????Környezetbarát és energiahatékony megoldásainkkal nem csak a kertjét, de a környezetét is világítással szebbé varázsolhatja. Legyen szó kerti partikról vagy egyszerűen csak a biztonságos közlekedésről, napelemes lámpáink mindig segítenek Önnek.

https://www.nemsemmi.hu/Napelemes-fali-lampa

2023.10.27
Sok ember számára a fürdőszobai radiátorok a fürdőszobában elengedhetetlen funkcionális kellékek. Nemcsak kellemes meleget, hanem száraz törölközőket is biztosítanak. Így a radiátor praktikus törölközőszárítóként és hőforrásként is szolgál.
Kínálatunkban kiváló radiátorok hatalmas választékát találja különböző csatlakozásokkal, méretekkel, formákkal és színekkel.
2023.10.20
Az infrapanelek olyan innovatív fűtési rendszerek, amelyek egyre népszerűbbek az otthonok és üzletek fűtésében. Ezek a panelek infravörös sugárzást használnak fel ahhoz, hogy hatékonyan melegítik fel a környezetüket.
Az infrapanelek működési elve az infravörös sugárzásra épül. Az infrapanelbe épített fűtőelemek felfűtik magukat, majd ezen felmelegedett felületek sugározzák ki az infravörös hőt. Ezek a sugárzások közvetlenül a tárgyak és a testek felületére irányulnak, amelyek a közelben vannak, melegítve őket. Ebben az eljárásban nincs szükség levegő közvetítőre, így nem keletkezik hőveszteség.
2023.10.13
Az egy hőcserélős tárolók használhatók a meleg víz felfűtésére napkollektorral, hőszivattyúval, vagy kazánnal. Ha napkollektorral fűti, akkor be lehet úgy kötni, hogy a tartályból kilépő meleg vagy akár csak kicsit előmelegített vizet köti a cirkó betápjához. Ha elég meleg a víz, akkor a cirkó be se indul. Ha csak előmelegített, de nem elég meleg a víz, akkor a cirkónak csak kevesebbet kell dolgoznia, azaz akkor is hasznos, ha már a 8 fokos hálózati vizet felfűti télen 30 fokra és a kazánnak csak azt kell továbbmelegíteni.

Facebook like

9 év garancia

Látogató számláló

2
4
4
2
3
7
5

TOP termékek

Szavazás

Tervezi-e napkollektoros rendszer telepítését a 2024-es évben?

Minden, ami napenergia!

zárvatartás

zárvatartás
zárvatartás

!!!FIGYELEM!!!

Az áru átvételére 2023 február 3. 16:00-ig van lehetőségük rendkívüli nyitvatartással, utána költözés és időközi leltár miatt várhatóan 1 hétig zárva tartunk!

Átvételi lehetőségek:
-2023. február 1. 8:30-12:00, 13:00-16:30
-2023. február 2. 8:30-12:00, 13:00-16:30
-2023. február 3. 8:30-12:00, 13:00-16:00

A Nagytarcsai telephelyünk nyitási időpontjáról és címéről értesítést fogunk küldeni.
Köszönjük megértésüket és türelmüket.

Ha kérdése merülne fel a költözéssel kapcsolatban ügyfélszolgálatunkat keresse e-mailen vagy telefonon bizalommal.

Bővebben
Rendelésre
Nettó ára: 79 Ft
Bruttó ára: 100 Ft
Részletek

!!!FIGYELEM!!!

A csomagfeladásra 2023 február 3. 12:00-ig van lehetőségünk, utána költözés és időközi leltár miatt várhatóan 1 hétig zárva tartunk!

A Nagytarcsai telephelyünk nyitási időpontjáról és az első csomagfeladási napról értesítést küldünk.

Köszönjük megértésüket és türelmüket.
Ha kérdése merülne fel a költözéssel kapcsolatban ügyfélszolgálatunkat keresse e-mailen vagy telefonon bizalommal.

Adatok
Cikkszám
zarvatartas
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!