Szűrés

Ár
4 500 Ft - 321 000 Ft
Vákuumcső száma
Vákuumcső tipusa

Központunk Nagytarcsán

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Hírek

2023.09.22
Irányítsa a világítását bárhonnana világból az okostelefonjáról.
Az okos fali villanykapcsoló egyben érintéssel vezérelhető kapcsoló is. Kristálytiszta üveg borítása miatt gyönyörű és hasznos ékköve lehet az otthonának.
Programozható időközönkénti ki-be kapcsolást is beállíthat.
2023.09.15
Ez a 300 literes HMV tároló extra nagy hőcserélővel különösen alkalmas napkollektor vagy hőszivattyú által termelt hő hasznosítására, hiszen a napkollektor és a hőszivattyú nem képes olyan meleg vizet előállítani, mint egy kazán, így fontos a hőcserélő hossza és felülete.
Álló kivitel, POLYWARM® bevonattal, két hőcserélővel, nem levehető
kemény poliuretán hőszigeteléssel.
https://www.nemsemmi.hu/HMV-tarolo-extra-nagy-hocserelovel-Cordivari-Bolly2-XL-WB300
2023.09.08
Fedezze fel a kínálatunkat most, és válassza ki a megfelelő modellt!
Az innovatív szolárzuhannyal mostantól bármikor és bárhol élvezheti a meleg víz nyújtotta kényelmet, anélkül, hogy aggódnia kellene a hagyományos melegvízrendszer korlátai miatt.
https://www.nemsemmi.hu/Szolar-zuhany
2023.09.01
Az extra nagy hőcserélős HMV tároló ideális választás napkollektorokhoz és hőszivattyúkhoz. Ha szeretné optimalizálni otthona energiahatékonyságát és hőtermelését, ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget!
Ne habozzon! Vásárolja meg most az extra nagy hőcserélős HMV tárolót, és élvezze a meleg víz komfortját az év minden napján. Vegye igénybe az akciót, amíg a készlet tart!
 
https://www.nemsemmi.hu/HMV-tarolo-extra-nagy-hocserelovel-Cordivari-Bolly2-XL-WB300
2023.08.25
Ezek a napelemes térkövek nagyszerű látványosságok lehetnek kertjében! A tömbökben található napelemek napközben feltöltődnek napfénnyel, amelyek ezt kövöetően bőséges fényt bocsátanak ki.
https://www.nemsemmi.hu/Napelemes-terko

Facebook like

9 év garancia

Látogató számláló

2
3
7
4
9
1
7

TOP termékek

Minden, ami napenergia!

Vákuumcsöves napkollektor

A vákuumcsöves napkollektorok olyan speciális napkollektor rendszerek, amelyek a napenergiát hatékonyan hasznosítják hőtermelésre. Ezek a kollektorok általában több vákuumcsőből állnak, amelyek hőszigeteléses vákuummal vannak körülvéve, hogy maximalizálják a hő megtartását és a hatékonyságot. 
A vákuumcsöves napkollektorok hatékonysága általában magasabb, mint a hagyományos síkkollektoroké, mivel a vákuumizoláció minimalizálja a hőveszteséget.
Kiválóan működnek hideg időjárási körülmények között is, mivel a vákuumizoláció megakadályozza a hőveszteséget és a fagyást.
A vákuumcsöves napkollektorokat főként melegvíz előállítására és fűtési rendszerek támogatására használják, különösen olyan helyeken, ahol a hőigény magas és a napsütéses órák száma változó.

A vákuumcsöves napkollektorokat 6 év garanciával kínáljuk. Minden kollektorunk rendelkezik CE tanusítvánnyal!
Az összeszereléshez szükséges tartozó tartókereteket keresse termékeink között.

Tovább