Szűrés

Ár
215 000 Ft - 1 350 000 Ft

Központunk Nagytarcsán

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Hírek

2024.05.21

Szeretne egyedivé tenni otthonát vagy üzletét? Szeretne lenyűgöző dekorációt készíteni, ami nem csak szép, de praktikus is? Akkor a világító fóliák tökéletesek az Ön számára!

Az innovatív világító fóliák új megvilágítási lehetőségeket teremtenek, melyekkel a hagyományos világítás mellett kreatív és egyedi megoldások is kialakíthatók. Ezek a fóliák rendkívül sokoldalúak és felhasználhatók:

 • Belső terek átalakításához: A világító fóliákkal falakat, mennyezetet, bútorokat díszíthet, vagy akár egyedi lámpákat is készíthet belőlük. Képzelje el, milyen lenyűgöző lenne egy világító fal a nappalijában, vagy egy csillogó mennyezet a hálószobájában!
 • Márka bemutatásához: A világító fóliák kiválóan alkalmasak logók, szlogenek vagy más grafikák megjelenítésére. Használja őket üzletében, standján, vagy akár reklámtáblákon is, hogy felkeltse a figyelmet és növelje a márkája ismertségét.
 • Egyedi hangulat teremtéséhez: A világító fóliák segítségével bármilyen hangulatot megteremthet, legyen szó romantikus vacsoráról, buli hangulatról, vagy akár egy megnyugtató fürdőszobai hangulatról. A színek és a fényintenzitás széles skálájával bármilyen elképzelését megvalósíthatja.

A világító fóliák legizgalmasabb tulajdonsága, hogy méretre vághatók, így bármilyen forma kialakítható belőlük. Csak a képzelete szab határt! Készíthet belőlük geometriai formákat, állatokat, virágokat, vagy akár a kedvenc idézetét is.

Az elektrolumineszcens fólia az elektrolumineszcencia jelenségén alapuló világítótest, amelyet 1936-ban fedeztek fel. Ezen fóliák különlegessége, hogy nagy frekvenciájú feszültség alkalmazásával erős fényt bocsátanak ki alacsony energiafelhasználás mellett. Ez ideális választássá teszi őket olyan helyekre, ahol fontos a takarékosság, mint például otthonokban vagy üzletekben.

A világító fóliák könnyen illeszthetők bármilyen felületre, legyen szó falakról, mennyezetről vagy akár reklámtáblákról. A fólia hátoldalán ragasztóréteg található, így nem kell külön ragasztót vásárolnia. A fólia telepítése egyszerű és gyors, nem igényel szaktudást.

  Fontos megjegyezni, hogy a világító fóliák telepítése során óvatosan kell eljárni. A fóliát ne sértsük meg, és ne tegyük ki túlzott hőmérsékletnek. 

  A világító fóliák előnyei:

  • Sokoldalúság: A világító fóliák bármilyen felületre illeszthetők, és bármilyen formára vághatók.
  • Kreativitás: A világító fóliákkal egyedi dekorációkat készíthet, és lenyűgöző hangulatot teremthet.
  • Energiahatékonyság: A világító fóliák alacsony energiafelhasználás mellett erős fényt bocsátanak ki.
  • Tartósság: A világító fóliák tartósak és hosszú élettartamúak.
  • Könnyű telepítés: A világító fóliák telepítése egyszerű és gyors, nem igényel szaktudást.

  A fóliák széles skálája áll rendelkezésre különböző színekben és méretekben, így mindenki megtalálhatja a tökéletes megoldást az igényeinek megfelelően. Fontos azonban megjegyezni, hogy a világító fóliák drágábbak lehetnek, mint a hagyományos világítási megoldások, és enyhe hőt termelnek.

  Ha Ön is szeretne egyedivé tenni otthonát vagy üzletét, a világító fóliák tökéletes választást jelentenek. Fedezze fel a kreatív lehetőségek széles skáláját, és alkosson lenyűgöző dekorációkat a fény varázsával!

  Látogasson el webáruházunkba, ahol széles választékban talál világító fóliákat különböző színekben és méretekben. Szakértő kollégáink segítenek kiválasztani a tökéletes fóliát az Ön igényeinek megfelelően.

  2024.05.14

  A nyár a tökéletes időszak a kertben töltött idő élvezetére. A napelemes fényfüzérek tökéletes kiegészítői lehetnek a kertjének, teraszának vagy pergolájának, és varázslatos hangulatot teremthetnek.

  Ebben a blogbejegyzésben mindent megtudhat a napelemes fényfüzérekről, beleértve a vásárlási tippeket, a figyelembe veendő szempontokat és a termék előnyeit.

  Miért érdemes napelemes fényfüzért vásárolni?

  A napelemes fényfüzérek számos előnnyel járnak a hagyományos fényfüzérekkel szemben:

  • Környezetbarát: A napelemes fényfüzérek nem igényelnek áramot, így energiatakarékosak és környezetbarátak. Nem kell aggódnia a villanyszámla emelkedése miatt sem.
  • Könnyen telepíthetők: A napelemes fényfüzérek telepítése rendkívül egyszerű. Csak rögzítse őket oda, ahová szeretné, és már készen is vannak! Nem kell vezetékeket húzni vagy konnektorba dugni őket.
  • Tartósak: A napelemes fényfüzérek vízállóak és ellenállnak a szélsőséges időjárási viszonyoknak. Így egész évben használhatja őket, aggódás nélkül.
  • Széles választék: Számos színben, stílusban és hosszúságban kaphatók, így biztosan megtalálja a tökéletest a kertjéhez. Választhat melegfehér, hidegfehér, színes vagy RGB fényeket is.
  • Biztonságosak: A napelemes fényfüzérek alacsony feszültségűek, így teljesen biztonságosak a gyermekek és a háziállatok számára.

  Mit vegyek figyelembe vásárlás előtt?

  A napelemes fényfüzér vásárlásakor a következőket kell figyelembe vennie:

  • A kívánt fény színe és stílusa: Döntse el, hogy milyen színű és stílusú fényfüzért szeretne. Gondolkodjon el azon, hogy milyen hangulatot szeretne teremteni a kertjében.
  • A fényfüzér hossza: Válasszon egy olyan hosszúságú fényfüzért, amely elegendő a kívánt terület lefedésére.
  • A fényfüzér vízállósága: Győződjön meg róla, hogy a fényfüzér vízálló, ha kültéren szeretné használni.
  • A fényerő: Döntse el, hogy milyen fényerősségű fényfüzért szeretne. Vannak fényerős és halványabb fényfüzérek is.
  • A napelemes panel mérete: A napelemes panel mérete befolyásolja a fényfüzér töltésének sebességét. Minél nagyobb a panel, annál gyorsabban töltődik a fényfüzér.

  A napelemes fényfüzérek sokoldalú felhasználása a kertben

  A napelemes fényfüzérek nemcsak arra alkalmasak, hogy varázslatos hangulatot teremtsenek a kertben, hanem számos más módon is felhasználhatók:

  • Fák és növények díszítése: Tekerje körbe a fényfüzért a fák törzse vagy az ágak körül, hogy egy tündérmese erdő hatását keltse. Akár a virágtartókra vagy a kerti szélharangokra is tekerheti a fényeket, hogy kiemelje őket a sötétségből.
  • Terasz és pergola díszítése: Függessze fel a fényfüzért a terasz mennyezetére vagy a pergola tetejére, hogy hangulatos étkezési vagy pihenési helyet varázsoljon. Akár a kerti bútorok köré is tekerheti a fényeket, hogy meghívogatóbbá tegye őket.
  • Utak és ösvények kijelölése: A napelemes fényfüzérek a kerti utak és ösvények kijelölésére is használhatók. Ez különösen hasznos lehet az esti órákban, hogy biztonságosan közlekedhessen a kertben.
  • Kültéri rendezvények díszítése: A napelemes fényfüzérek tökéletesek kerti partik, grillezések, születésnapi ünnepségek vagy akár esküvői szertartások díszítésére. A fények varázslatos hangulatot teremtenek, és emlékezetessé teszik az eseményeket.
  • Hangulatos tábortűzhely kialakítása: A napelemes fényfüzérek egy egyszerű tábortűzhelyt is varázslatos hellyé varázsolhatnak. Tegyen néhány dekoratív követ vagy téglaszilánkot a tűzhely közepére, és tekerje köré a fényfüzért. Így egy hangulatos helyet teremthet az esti beszélgetésekhez.

   A napelemes fényfüzérek használata nemcsak szépíti a kertet, de számos más előnnyel is jár:

   • Költséghatékonyak: A napelemes fényfüzérek hosszú távon költséghatékonyabb megoldást jelentenek, mint a hagyományos fényfüzérek. Miután megvásárolta őket, nincsenek további költségek az üzemeltetésükre.
   • Karbantartás mentesek: A napelemes fényfüzéreknek szinte nincs szükségük karbantartásra. Csak időnként kell letörölni a napelemet egy nedves ruhával, hogy eltávolítsa a port és a szennyeződést.
   • Biztonságosak: A napelemes fényfüzérek alacsony feszültségűek, nem kell aggódnia a túlmelegedés vagy a tűzveszély miatt sem.

   Válogasson webáruházunk széles napelemes fényfüzér kínálatából, és adja meg a kertjének azt a varázslatos hangulatot, amit megérdemel! https://www.nemsemmi.hu/Napelemes-fenyfuzer

   Keressen minket bizalommal, ha bármilyen kérdése van a napelemes fényfüzérek kapcsán!

   Ne feledkezzen meg róla, hogy kövessen minket a közösségi médiában a legújabb termékekről és ajánlatokról szóló értesítésekért!

   2024.05.07

   A fűtési költségek csökkentése és a fűtési rendszer hatékonyságának növelése kiemelt cél a mai háztartásokban. A hőcserélő nélküli puffer tárolók ideális megoldást nyújtanak erre a problémára. Ezek a szigetelt tartályok a fűtési rendszerből származó felesleges hőt tárolják, és később felhasználják a fűtési igények kielégítésére.

   Mi az a hőcserélő nélküli puffer tároló?

   A hőcserélő nélküli puffer tároló egy nagy, szigetelt tartály, amelyet a fűtési rendszer csővezetékébe szerelnek be. A kazánból származó forró vizet a puffer tartályba vezetik, ahol a hő tárolódik. Amikor a fűtési igény növekszik, a tárolt meleg vizet a fűtési körbe pumpálják, így fűti a házat.

   A hőcserélő nélküli puffer tároló előnyei:

   • Energiatakarékosság: A puffer tartály tárolja a felesleges hőt, amelyet később felhasználhatunk a fűtéshez. Ez jelentősen csökkentheti a fűtési számládat.
   • Növelt hatékonyság: A puffer tartály javítja a fűtési rendszer hatékonyságát azáltal, hogy kiegyenlíti a hőtermelést és a hőigényt. 
   • Kényelem: A puffer tartály stabilabb fűtést biztosít a hőmérséklet-ingadozások csökkentésével. A ház egyenletesebben fűtött lesz.
   • Környezetbarát: A puffer tartály csökkenti a CO2-kibocsátást azáltal, hogy kevesebb energiára van szükség a fűtéshez. Ez hozzájárul a környezet védelméhez.
   • Továbbfejlesztett fűtési rendszer: A puffer tartály integrálható más fűtési rendszerekkel, például napkollektorokkal vagy hőszivattyúkkal, hogy még hatékonyabbá tegye a fűtést.

   Hogyan válasszon hőcserélő nélküli puffer tartályt?

   A kiválasztáskor fontos figyelembe venni a következőket:

   • Méret: A puffer tartály mérete a fűtési rendszer teljesítményétől és a ház hőigényétől függ.
   • Szigetelés: A jó minőségű szigetelés elengedhetetlen a hőveszteség minimalizálásához.
   • Anyag: A puffer tartályok különböző anyagokból készülhetnek, mint például acél, rozsdamentes acél vagy műanyag.
   • Csatlakozások: A puffer tartálynak elegendő csatlakozással kell rendelkeznie a fűtési rendszerhez való csatlakoztatáshoz.

   A Nemsemmi Webáruház széles választékát kínálja a hőcserélő nélküli puffer tárolóknak, hogy megtalálja a tökéleteset a fűtési rendszere igényeinek megfelelően. Tárolóink a legjobb gyártóktól származnak, kiváló szigeteléssel rendelkeznek, és különböző méretekben kaphatók. Minden puffer tartályhoz részletes leírást biztosítunk, amely tartalmazza a méretre, anyagra, csatlakozásokra és egyéb fontos tulajdonságokra vonatkozó információkat. Így könnyen kiválaszthatod a fűtési rendszereddel kompatibilis és a hőigényeidnek megfelelő tartályt.

   Néhány népszerű hőcserélő nélküli puffer a kínálatunkban:

   • Kisebb fűtési rendszerekhez: Ezek a kompakt méretű puffer tartályok ideálisak kisebb házak és lakások fűtési rendszereihez.
   • Nagyobb fűtési rendszerekhez: Nagyobb kapacitású tartályokat is kínálunk, amelyek nagyobb házak és ipari létesítmények fűtésére alkalmasak.
   • Kombinált fűtési rendszerekhez: Egyes tartályok integrálhatóak napkollektorokkal vagy hőszivattyúkkal, hogy még hatékonyabbá tegyék a fűtést.

   A hőcserélő nélküli puffer telepítése:

   A tartály telepítését mindig bízza szakemberre. A telepítés során a szakember figyelembe veszi a fűtési rendszer elrendezését, a megfelelő csatlakozásokat alkalmazza, és beállítja a hőmérséklet-szabályozást a hatékony működés érdekében.

   Karbantartása:

   A hőcserélő nélküli puffer tároló rendszeres karbantartást igényel. Ez magában foglalhatja a biztonsági szelep ellenőrzését, a szelepek kenését, valamint a vízkő felhalmozódásának eltávolítását. A rendszeres karbantartás növeli a puffer tartály élettartamát és biztosítja a hatékony működését.

   Vásároljon hőcserélő nélküli puffer tartályt a Nemsemmi webáruházban!

   A webáruházunkban mindent megtalál, amire szüksége van a fűtési rendszere optimalizálásához. Böngéssze át a kínálatunkat, és találja meg a tökéletes hőcserélő nélküli puffer tárolót, hogy csökkentse a fűtési költségeit, növelje a fűtési rendszer hatékonyságát, és kényelmesebb fűtést biztosíts otthona számára.

   Ne feledkezzen meg róla, hogy kövess minket a közösségi médiában a legújabb termékekről és ajánlatokról szóló értesítésekért!

   2024.04.23

   A napkollektorok egyre népszerűbbek, hiszen környezetbarát és költséghatékony módon biztosítják a melegvizet és a fűtést. A napkollektorok hatékony működéséhez elengedhetetlen a megfelelő szerelés, aminek fontos része a csövezés. A flexibilis rozsdamentes inox csövek ideális megoldást nyújtanak a napkollektorok csatlakoztatásához.

   Miért válasszon flexibilis rozsdamentes inox csövet napkollektorához?

   • Tartósság: A rozsdamentes acél ellenáll a korróziónak, az időjárás viszontagságainak és a szélsőséges hőmérsékletnek. Ez biztosítja a csövek hosszú élettartamát, és megakadályozza a szivárgást.
   • Rugalmasság: A flexibilis kialakítás megkönnyíti a szerelést, és lehetővé teszi a csövek hajlítását a kívánt szögben. Ez ideális megoldássá teszi a bonyolult elrendezésekhez is.
   • Biztonság: A rozsdamentes acél nagy nyomásnak ellenáll, így a csövek biztonságosak a magas hőmérsékletű folyadékok szállítására.
   • Esztétikus megjelenés: A rozsdamentes acél csövek modern és elegáns megjelenést kölcsönöznek a napkollektoros rendszernek.
   • Könnyű telepítés: A flexibilis csövek szerelése egyszerű és gyors, nem igényel speciális szerszámokat.

   Webáruházunkban széles választékban talál flexibilis rozsdamentes inox csöveket napkollektorokhoz:

   • Különböző átmérők: A csövek különböző átmérőkben kaphatók, hogy illeszkedjenek a napkollektorok és a kazánok csatlakozási méreteihez.
   • Szigetelt csövek: A szigetelt csövek minimalizálják a hőveszteséget, és javítják a napkollektorok hatékonyságát.
   • Kiegészítők: A csövekhez számos kiegészítőt is kínálunk, mint például bilincsek, csatlakozók és szerelési szerszámok.

   Tippek a flexibilis rozsdamentes inox csövek kiválasztásához:

   • Válassza a megfelelő átmérőt: Győződjön meg róla, hogy a cső átmérője megegyezik a napkollektor és a kazán csatlakozási méreteivel.
   • Vegye figyelembe a hosszúságot: Válasszon olyan hosszúságú csövet, amely elegendő a napkollektorok és a kazán közötti távolság áthidalásához.
   • Döntse el, hogy szigetelt csőre van-e szüksége: Ha a csövek hideg környezetben haladnak át, akkor szigetelt csövek használata javasolt a hőveszteség minimalizálása érdekében.
   • Válasszon megbízható forrást: Vásároljon flexibilis rozsdamentes inox csöveket megbízható webáruházból, hogy biztosítsa a csövek minőségét és tartósságát.

   A flexibilis rozsdamentes inox csövek ideális megoldást nyújtanak a napkollektorok csatlakoztatásához. Tartósságuk, rugalmasságuk, biztonságuk és esztétikus megjelenésük révén ideálisak a hatékony és megbízható napkollektoros rendszer kiépítéséhez.

   Gyakori kérdések és válaszok (GYIK)

   A flexibilis rozsdamentes inox csövek egyszerűen telepíthetők, azonban a biztonságos és szakszerű csatlakoztatás érdekében érdemes tisztában lenni a leggyakoribb kérdésekkel:

   1. Szükséges szakember a telepítéshez?

   Alapvetően a flexibilis rozsdamentes inox csövek telepítése nem igényel speciális szaktudást. Ha azonban bizonytalan a folyamatban, vagy összetett a rendszer kialakítása, javasolt szakember segítségét igénybe venni.

   2. Milyen szerszámokra van szükség a telepítéshez?

   A telepítéshez általában csak néhány alapvető szerszámra lesz szüksége, mint például csavarkulcs, csípőfogó és olló. 

   3. Hogyan kell vágni a csöveket?

   A csöveket fémvágó ollóval vagy csőtörővel vághatja le a kívánt méretre. Ügyeljen arra, hogy a vágás tiszta és egyenes legyen.

   4. Hogyan kell rögzíteni a csöveket?

   A csövek rögzítését speciális bilincsek segítségével végezheti el. A bilincseket a csövekre kell csúsztatni, majd a rögzítőelemekkel a tartószerkezethez kell rögzíteni.

   5. Mire kell figyelni a csatlakoztatásnál?

   A csatlakoztatás során ügyeljen a tömítések megfelelő elhelyezésére. A csatlakozó anyákat kézzel kell meghúzni, majd ezt követően szerszámmal a gyártó által megadott nyomatékra kell húzni.

   6. Hogyan kell ellenőrizni a csatlakozásokat?

   Telepítés után ellenőrizze a csatlakozásokat szivárgás szempontjából. Nyissa meg a szelepeket, és figyelje meg, hogy nincs-e szivárgás a csatlakozásoknál. Ezt tiszta rongy segítségével ellenőrizheti.

   7. Milyen karbantartást igényel a flexibilis rozsdamentes inox cső?

   A rozsdamentes acél csövek minimális karbantartást igényelnek. Időszakosan ellenőrizze a csatlakozásokat szivárgás szempontjából, és szükség esetén húzza meg újra az anyákat.

   A flexibilis rozsdamentes inox csövek megfelelő használatával és karbantartásával hosszú távon biztosíthatja napkollektoros rendszere hatékony és megbízható működését. 

   Látogasson el webáruházunkba, és fedezze fel flexibilis rozsdamentes inox cső kínálatunkat!

   2024.04.16

   A napenergia egyre népszerűbb alternatívája a hagyományos energiaforrásoknak, köszönhetően a környezetbarát működésének és a megtakarítási lehetőségeknek. Ha Ön is fontolgatja a napenergia kihasználását, a külső tartályos napkollektor kiváló választás lehet.

   Mi az a külső tartályos napkollektor?

   A külső tartályos napkollektorok olyan napkollektorok, amelyekben a napenergia hőtermelésre használódik fel. A napkollektorokban keringő folyadék felmelegszik a napfény hatására, majd ezt a hőt egy külső tárolótartályban tárolják. A tárolt hőenergia később felhasználható fűtésre, melegvíz-ellátásra vagy akár úszómedence fűtésére is.

   A külső tartályos napkollektorok előnyei:

   • Hatékony: A külső tartályos napkollektorok hatékonyan gyűjtik be a napenergiát, és a tárolt hőenergia később is felhasználható, még borús napokon is.
   • Környezetbarát: A napenergia megújuló energiaforrás, így a külső tartályos napkollektorok használata csökkenti a fosszilis tüzelőanyagoktól való függőséget és a CO2-kibocsátást.
   • Megtakarítás: A napenergia használata jelentősen csökkentheti az energiafogyasztását és a fűtési költségeit.
   • Sokoldalú: A külső tartályos napkollektorok fűtésre, melegvíz-ellátásra és úszómedence fűtésére is használhatók.
   • Tartós: A külső tartályos napkollektorok tartósak és kevés karbantartást igényelnek.

   A webáruházunkban széles választékban kaphatók külső tartályos napkollektorok:

   Kínálatunkban megtalálja a tökéletes napkollektort az Ön igényeinek és költségvetésének megfelelően.

   Segítünk kiválasztani a megfelelő külső tartályos napkollektort!

   A külső tartályos napkollektor kiváló választás lehet az otthona számára, de a megfelelő típus kiválasztása előtt érdemes figyelembe vennie néhány dolgot:

   1. Energiaigény: Mennyi melegvízre és fűtésre van szüksége? Ez segít meghatározni a szükséges kollektorfelületet és a tárolótartály méretét.

   2. Tetőszerkezet: Milyen a tetőszerkezete? Biztosítja a megfelelő szögben történő elhelyezést a napenergia maximális begyűjtése érdekében? Szintén fontos a tető teherbírásának ellenőrzése.

   3. Helyezkedés: Dél felé néző, árnyékmentes tetőfelületre érdemes telepíteni a napkollektorokat a legjobb teljesítmény érdekében.

   4. Rendszertípus: Zárt (nyomásálló) vagy nyitott (nyomás nélküli) fűtési rendszere van? Ez alapján válassza ki a megfelelő nyomású külső tartályos napkollektort.

   5. Költségvetés: A külső tartályos napkollektorok ára a méret, a típus és a gyártótól függően változhat. Állapítsa meg a költségvetését, és válassza ki a legmegfelelőbb megoldást.

   Webáruházunkban nemcsak a napkollektorokat, hanem a telepítéshez szükséges kiegészítőket is megtalálja. Böngésszen kínálatunkban, és tegye meg az első lépést a napenergia hasznosítása felé!

   Előzze meg a problémákat rendszeres karbantartással!

   A külső tartályos napkollektorok rendszeres karbantartása biztosítja a hosszú élettartamot és a hatékony működést. A karbantartási feladatok közé tartozik többek között a kollektorok tisztítása, a csatlakozó elemek ellenőrzése, valamint a tágulási tartály szervizelése.

   A webáruházunk által forgalmazott külső tartályos napkollektorokhoz általában részletes kezelési útmutatót mellékelünk, amely tartalmazza a karbantartási javaslatokat is.

   Váltson napenergiára és élvezze a előnyeit!

   A külső tartályos napkollektor telepítése környezettudatos döntés, amely csökkenti az ökológiai lábnyomát. Emellett a napenergia használata jelentős megtakarítást eredményezhet az energiafogyasztásban, ami hosszú távon megtérülő beruházássá teszi a külső tartályos napkollektort.

   Facebook like

   9 év garancia

   Látogató számláló

   2
   5
   9
   8
   0
   1
   5

   TOP termékek

   Szavazás

   Tervezi-e napkollektoros rendszer telepítését a 2024-es évben?

   Minden, ami napenergia!

   Nyomásálló kivitel

   Takarítson meg energiát és pénzt a nyomásálló tartályos napkollektoral

   A nyomásálló külső tartályos napkollektorok olyan speciális napkollektor rendszerek, amelyek tervezése és kialakítása lehetővé teszi számukra, hogy magasabb nyomású vízhálózatokba vagy fűtési rendszerekbe is beépíthetők legyenek. A nyomásálló rendszerek magasabb nyomású vízhálózatokhoz vagy fűtési rendszerekhez kapcsolhatók. Az alkatrészek és csatlakozások, például a csövek, tömítések és szelepek, erősebb anyagokból vagy megerősített tervezésből készülnek, hogy ellenálljanak a nagyobb belső nyomásnak.
   Ezek a rendszerek sokoldalúan alkalmazhatók, és használhatók lakóházakban, üzletekben, irodákban és más helyeken is.
   Ezek a napkollektorok közvetlenül hálózati nyomásra köthetők, persze egy biztonsági szelep beépítése javasolt.
   Két típusa létezik, az egyiknél a tartály önmaga nyomásálló, a másik megoldás, ahol a nem nyomásálló tartályba van merítve
   egy hőcserélő rézcső spirál.
   Vigyázat, a tartályban forró víz is lehetséges, javasoljuk keverőszelep használatát!

   Tovább

   Függetlenedjen a fosszilis tüzelőanyagoktól - telepítsen nyomásálló tartályos napkollektort!

   Működési elv

   Az integratív túlnyomásos szolár víz-melegítő egy kiürített üvegcsövekből álló szoláris melegvíz-rendszer, amely heat-pipe típusú csövekből áll. A napkollektor nagy hatékonysággal gyűjti a hőt egy heat-pipe – réz felületen keresztül. Ez különbözik a termoszifon napenergiával működő vízmelegítőtől.

   A heat-pipe nagyon magas hőmérsékleten való üzemelése és a nagyon alacsony hőveszteségű tulajdonsága teszi ideállissá, mint napenergiával működő vízmelegítő. A hőelnyelő bevonat átalakítja a napenergiát hőenergiává és átadja a heat-pipe csőnek egy alumínium rétegen keresztül. A heat-pipe csőben lévő folyadék gőzzé alakul, amely a kondenzátorba kerül. A hő átadásra kerül a vizet tartalmazó tartály belsejében, a gőz újra csepfolyóssá válik és visszatér a heat-pipe csőbe. Ez a folyamatos keringés adja át a hőt a heat-pipe csőből a hideg vizet tartalmazó tartályba, amíg a kollektort melegíti a nap. Forró vizet lehet előállítani, a tartály aljába hideg víz bejuttatásával.

   Nagy teljesítményű funkciók:

   • Egész éves működés - fűtőbetéttel. Bármilyen legyen is az időjárás, borús vagy esős, nappal vagy éjszaka, a fény-elektromos stílus biztosítja a meleg vizet a zuhanyzóban.
   • Nagy elnyelő hatásfok. A napenergiával működő vízmelegítő rendszerek lényegi részét, az elnyelő réteg és a jó hővezető anyagból – vörösréz – készülő cső biztosítja.
   • Tökéletes szigeteléssel teljesítményjavulás érhető el, a poliuretán hab alacsony hő-veszteséget biztosít. Ezzel állandó hőmérséklet tartható, hosszú ideig.
   • A belső tartály rozsdamentes acélból SUS304-2B (élelmiszer minőség) készül, ez a legjobb megoldás, hogy a nyomás függvényében ellenálló legyen, nem korrodálódik, nem szivárog, és nem tartalmaz az egészségre káros anyagokat.
   • Akár 0.6 MPa nyomás mellett is működik, közvetlenül kapcsolódhat a városi csapvíz rendszerhez, optimális nyomáson kényelmesebb használatot biztosítva.
   • A teljes rendszer jó megjelenésű, a tényleges igényektől függően opcionális funkciókat biztosít. Automatikus működés kialakítására alkalmas. A rendszer törött cső mellett is tovább üzemel.

   Telepítési útmutató

   1. Keret összeállítási diagram
   2. Víztartály és heat-pipe csövek telepítése
   1) Helyezze a tartályt megfelelően a tartó keretére, a tartály alján lévő négy csavart a tartó konzol megfelelő lyukaiba kell helyezni, majd azokkal rögzíteni (M8 anya).
   2) Helyezze a nylon kupakot az aljára, tegye fel a por-tömítő szilikon-gyűrűt a csőre (kevés mosószer és víz hasznos lehet).
   3) Helyezze a cső belsejébe a nylon kupakot, tartsa a csövet szorosan, majd az óramutató járásával megegyező irányba tekerje lassan, amíg nem szorul.
   Figyelem:
   a. Ne érintse a csővel a földet, különben eltörik;
   b. Telepítés előtt, győződjön meg róla, hogy a heat-pipe cső nem volt kitéve napsugárzásnak hosszabb ideig, mert ebben az esetben a kondenzátor végén lévő fém kitágul, így nem lehet beilleszteni a lyukba.
   4) Miután az összes csövet beillesztette, állítsa be a víztartály szögét, majd rögzítse a tartályt az csavarokkal.

   Csőhálózati ábra

   Kérjük, kövesse a következő pontokat a telepítés ideje alatt.

   1. Kettős fűtés esetében (napfény/elektromos), győződjön meg róla, hogy elektromos szivárgás védelem telepítve legyen, és ne használja az elektromos elemet vihar idején.
   2. Ha napenergia fűtés van telepítve egy magasabb szintre, az épületet a felhasználónak villámelhárítóval kell felszerelnie, amely a fűtés felett minimum 50 cm-rel helyezkedik el; Ha van villámvédelem, a fűtési rendszert is el kell szigetelni, és a kettő közötti távolság nem lehet 30 mm-nél kevesebb.
   3. A tartó keret szerelésének befejezése után, szélvédelmet kell létrehozni, hogy az erős széllökés nem döntse le a rendszert és nehogy kár keletkezzen.
   4. A csövek elrendezés egy normál vízvezeték elrendezésre kell, hasonlítson. A csöveknek szabadban is kell lenniük, nem lóghat közvetlenül a víztartály csövéről. Feljebb kell kezdeni és lefelé haladni, úgy kialakítva, hogy a lejtés folyamatos legyen, a csövekben való vízfelgyülemlés vagy elvezetés fennakadásának elkerülésére.
   5. Minden csővezetéket szigetelni kell, főleg a fagy közeli-hőmérsékletű szakaszokon. A szigetelés minimum 50 mm vastag kell, legyen.
   6. Vezérlők alkalmazása javasolt. Kérjük, olvassa el a vezérlő használati útmutatóját figyelmesen, a használat előtt.

   Felhasználói irányelvek

   1. Ha nem akar napenergiával működő vízmelegítő rendszert használni, a forró víz-elvezető aljzatokban a szelepeket el kell zárni. Amikor feltölti vízzel, nyissa meg a szelepet.
   2. A túlfűtött víz forrázásának elkerülésének érdekében, ellenőrizze a kezével a víz hőmérsékletét. Hőmérséklet beállításakor a meleg víz szelepet úgy kell beállítani, hogy a zuhanyozáshoz megfelelő hőmérsékletet biztosítson az évszaknak, napsugárzásnak és nyomásnak megfelelően.
   3. Télen, ha a helyiség hőmérséklete alacsony,a fürdőszobát lehet használni a hőmérséklet növelésére. A rendkívül hideg területeken, ha nem kívánja használni a napenergiás vízmelegítőt, a vezetéket teljes egészében vízteleníteni kell, hogy megakadályozza a fagyás okozta repedési károkat.
   4. Az elektromos fűtőberendezés használata előtt ellenőrizze, hogy a villamos energia-szivárgás védelem meglegyen és a biztosítékok jó állapotban legyenek. Töltse fel a tartályt vízzel, mielőtt bekapcsolja a készüléket. Víz jelenléte nélküli fűtés szigorúan tilos, és a fűtés után ügyeljen arra, hogy kikapcsolja a készüléket

   Szigorúan tilos fürdeni bekapcsolt áram mellett!!!

   5. Kérjük, ne zuhanyozzon villámlás idején és erős szélben ne töltse fel a tartályt.
   6. Nyáron, ha a meleg víz-szükséglet alacsonyabb, vagy a hőmérséklet túl nagy, takarja le a szolár rendszer felületét, hogy a további hőelnyelést megakadályozza.

   Napenergiás vízmelegítő jó tanácsok

   Egy egyszerű megközelítés a kollektor csöveinek jó állapotban lévőségének ellenőrzésére.
   1. Homogén szín.
   2. A kollektor cső végén lévő nyitott szellőző nyílás tökéletes állapotú kell, legyen.
   3. A kollektor cső alján lévő levegő elnyelő kémiai anyag olyan kell legyen, mint egy tükör. Minél sötétebb a cső alja a vákuum mértéke annál alacsonyabb, ha az alsó rész fehéres, a vákuum mértéke nulla.
   4. Miután több órán át érte a vákuumcsövet napsugárzás, érintse meg a kezével. A cső általában hideg, ha a vákuum mértéke lecsökkent.

   Mi a jellemzője a napenergiával működő vízmelegítőnek?
   Hagyományos energiaforrásokkal összehasonlítva, mint például a villamos energia és gáz, a napaenergiával működő vízmelegítők kiemelkedő előnye abban rejlik, hogy biztonságos, energiatakarékos, tiszta és környezetbarát, stb. Ennek eredményeként, gyorsan kiérdemelte helyét a gáz- és elektromos fűtőberendezések piacán.

   Mekkora költségekkel jár egy napenergiával működő vízmelegítő?
   A rendszer ára erősen függ az éghajlattól. Meleg éghajlaton magas az éves besugárzás, így egyszerű rendszerek is használhatók (például Dél-Európában). A teljes költség (telepítés) alacsonyabb, mint a hidegebb éghajlaton fagy lehetőségével (például Észak-Európában).

   Hogyan válasszak szolár vízmelegítőt?
   Egy jó termék komplett használati útmutatót is tartalmaz, szimbólumokkal, csomagban. A termék megjelenésének tisztességesnek, ésszerű struktúrájúnak és kifinomultnak kell lennie. Ezeken kívül tökéletes kell legyen az értékesítése és az azt követő szolgáltatásoknak.

   Mekkora méretben van rá szükség?
   Minden ember átlagosan 35-50 liter forró vizet használ (körülbelül 45°C) egy zuhanyzáshoz. A napenergia nem hagyományos energia, így meleg víz nem állítható elő felhős vagy esős időben, ezért célszerű olyan rendszert méretezni, ami dupla annyi vizet képes termelni és tárolni. Ha 2 napig folyamatosan esős az idő, azt javasoljuk, hogy fény-elektromos típust használjanak, hogy minden körülmény között biztosított legyen a meleg víz.

   Hogyan válasszuk ki a csöveket?
   A napenergiával működő vízmelegítő általában a tetőn kerül elhelyezésre, némi nyomást generálhat a belső szobából. A forró víz hőmérséklete magas (esetenként több mint 90°C), de a külső hőmérséklet alacsony (-10°C alá is csökkenhet). Ezért térhálósított csövek, vagy továbbfejlesztett puha csövek ajánlottak. Ezen csöveknek nyomás ellenállóknak kell lenniük, magas hőmérséklet ellenállóknak kell lenniük, hidegállónak kell lenniük, mérgező anyag-mentesnek, kis hő-veszteségűnek és nehezen fagyónak kell lenniük.

   Mit tehetek ünnepek alatt?
   Ha egy vagy több hétnél hosszabb ideig lesz távol a nyári hónapokban, célszerű kikapcsolni a villamos-energia ellátást, és letakarni a kollektort. Ha a forró víz-rendszert két vagy hétig nem használják, kis mennyiségű hidrogén gáz keletkezik, amely rendkívül gyúlékony. A gáz biztonságos eloszlatására ajánlott, hogy a meleg víz-rendszer be legyen kapcsolva és néhány percig folyjon a víz a mosogatóban, mosdóban vagy kádban, de semmiképpen sem a mosogatógépben, mosógépben vagy más készülékben. Az eljárás során tilos a dohányzás, nyílt láng vagy más elektromos készülék használata. Ha a hidrogén kiürül a csapon, akkor valószínűleg egy szokatlan zaj kíséri, mint mikor kiszökik a levegő. Ne tegye a kezét vagy egyéb testrészét a csap alá az eljárás során.

   Több meleg vizet használ, mint azt gondolná?
   Gyakran a zuhanyzók, mosogatógépek meleg víz használatát alábecsülik. Tekintse át ezen készülékeket, hogy megállapítsa, hogy ezek napi használata nagyobb-e, mint a tároló térfogata. Ha rendszerben 150 liter forró víz van, és a használta nagyobb, mint 150 liter, akkor lehetnek olyan időszakok, amikor a víz hőmérséklete alacsonyabb, mint a normális. Ugyancsak érdemes megvizsgálni az alátéteket a szivárgás miatt, és ha szükséges, cserélje.

   Hogyan ellenőrizhetem a telepített napenergiás vízmelegítőt, mielőtt használnám?
   A telepített rendszer kapcsán azt kell ellenőriznie, hogy déli irányból semmilyen árnyékolás sem legyen előtte. Ellenőriznie kell a víztartályt, csöveket, szelepeket szivárgás végett. A szigetelt vezetékeken nincs-e leválás, szivárgás. Az összekötésnek megfelelőnek kell lennie a vákuumcsövek és tartály között. A vákuumcsöveken nem lehet sérülés, szivárgás vagy fehérség.

   Hogyan lehet növelni a víz hőmérsékletét?
   1. Győződjön meg arról, hogy a ki és bevezető csövek szigeteltek-e.
   2. Válasszunk alacsony hővezetésű csövet.
   3. Azonnal töltse fel a tartályt zuhanyzás után, győződjön meg róla, hogy tele legyen az éjjel, hogy a felforrt víz ne vesszen hőt az éjszaka.
   4. Ha a víz hőmérséklete alacsony, ha zuhanyozik, használja a fürdőszobát, hogy növelje a hőmérsékletet. Ha fürdik, adjon több forralt vizet, hogy növelje a hőmérséletet.
   5. Használjon elektromos fűtőkészüléket, kapcsolja be majd töltse fel.

   Kapcsolja ki a készüléket, ha zuhanyozik

   Tisztítsa ki a vákuumcsövet. A poros csövekben a por befolyásolhatja a felszívódást. A portól meg kell tisztítani a csövet minden fél évben. Tisztítása szappanos vízzel vagy mosószerrel, dörzsölés útján.

   Tovább