Központunk Nagytarcsán

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Hírek

2023.09.22
Irányítsa a világítását bárhonnana világból az okostelefonjáról.
Az okos fali villanykapcsoló egyben érintéssel vezérelhető kapcsoló is. Kristálytiszta üveg borítása miatt gyönyörű és hasznos ékköve lehet az otthonának.
Programozható időközönkénti ki-be kapcsolást is beállíthat.
2023.09.15
Ez a 300 literes HMV tároló extra nagy hőcserélővel különösen alkalmas napkollektor vagy hőszivattyú által termelt hő hasznosítására, hiszen a napkollektor és a hőszivattyú nem képes olyan meleg vizet előállítani, mint egy kazán, így fontos a hőcserélő hossza és felülete.
Álló kivitel, POLYWARM® bevonattal, két hőcserélővel, nem levehető
kemény poliuretán hőszigeteléssel.
https://www.nemsemmi.hu/HMV-tarolo-extra-nagy-hocserelovel-Cordivari-Bolly2-XL-WB300
2023.09.08
Fedezze fel a kínálatunkat most, és válassza ki a megfelelő modellt!
Az innovatív szolárzuhannyal mostantól bármikor és bárhol élvezheti a meleg víz nyújtotta kényelmet, anélkül, hogy aggódnia kellene a hagyományos melegvízrendszer korlátai miatt.
https://www.nemsemmi.hu/Szolar-zuhany
2023.09.01
Az extra nagy hőcserélős HMV tároló ideális választás napkollektorokhoz és hőszivattyúkhoz. Ha szeretné optimalizálni otthona energiahatékonyságát és hőtermelését, ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget!
Ne habozzon! Vásárolja meg most az extra nagy hőcserélős HMV tárolót, és élvezze a meleg víz komfortját az év minden napján. Vegye igénybe az akciót, amíg a készlet tart!
 
https://www.nemsemmi.hu/HMV-tarolo-extra-nagy-hocserelovel-Cordivari-Bolly2-XL-WB300
2023.08.25
Ezek a napelemes térkövek nagyszerű látványosságok lehetnek kertjében! A tömbökben található napelemek napközben feltöltődnek napfénnyel, amelyek ezt kövöetően bőséges fényt bocsátanak ki.
https://www.nemsemmi.hu/Napelemes-terko

Facebook like

9 év garancia

Látogató számláló

2
3
7
8
1
2
2

TOP termékek

Minden, ami napenergia!

Puffer fűtési tároló

A puffer tároló az különbözteti meg az indirekt tárolótól, hogy ebben egy egyszerű, nem felületkezelt acéltartály van, amelyet egyszer kell csak feltölteni vízzel. Ennek ellenére nem rozsdásodik, ha folyamatosan fel van töltve vízzel.
Kazán, církó, vízteres kandalló vagy hőszivattyú ebbe van direkt bekötve és az ebből nyert meleg víz áramlik a radiátorban, padlófűtésben is.
További részletek lejjebb görgetve talál!

Tovább

Ha csak hagyományosan fűtjük és ez a víz is kering a fűtésrendszerben, akkor nem is kell bele hőcserélő. Ha azonban rá szeretnék kötni napkollektort, akkor kell egy csőkígyó bele, ekkor a puffer tároló már 1 hőcserélős. Miért kell? A napkollektor rendszerbe  fagyálló kering, ez pedig nem keveredhet a fűtéskör vizével, hiszen abba csapvíz van, felesleges bele a fagyálló.
Az napkollektor hőcserélő a puffer tárolóban alul van, hiszen a tartály alján rétegződik a hideg víz, felülre fog áramlani a felmelegített.
Ha ivóvizet is szeretnénk vele melegíteni, akkor kell még egy csőkígyó, azaz most már 2 hőcserélős lesz. Ez a hőcserélő felül van benne, hiszen a puffer tartály felső részén gyűlik össze a meleg víz, ami aztán felmelegíti ezt a felső
csőkígyót.
Ha közvetlenül a használati fürdővizet szeretné melegíteni, akkor keresse a termékeink között a melegvíz indirekt tárolót.

Tovább