Szűrés

Ár
199 000 Ft - 1 146 000 Ft
Űrtartalom
Gyártó
Hőcserélő
Bekötés
Szigetelés típus

Központunk Nagytarcsán

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Hírek

2023.09.22
Irányítsa a világítását bárhonnana világból az okostelefonjáról.
Az okos fali villanykapcsoló egyben érintéssel vezérelhető kapcsoló is. Kristálytiszta üveg borítása miatt gyönyörű és hasznos ékköve lehet az otthonának.
Programozható időközönkénti ki-be kapcsolást is beállíthat.
2023.09.15
Ez a 300 literes HMV tároló extra nagy hőcserélővel különösen alkalmas napkollektor vagy hőszivattyú által termelt hő hasznosítására, hiszen a napkollektor és a hőszivattyú nem képes olyan meleg vizet előállítani, mint egy kazán, így fontos a hőcserélő hossza és felülete.
Álló kivitel, POLYWARM® bevonattal, két hőcserélővel, nem levehető
kemény poliuretán hőszigeteléssel.
https://www.nemsemmi.hu/HMV-tarolo-extra-nagy-hocserelovel-Cordivari-Bolly2-XL-WB300
2023.09.08
Fedezze fel a kínálatunkat most, és válassza ki a megfelelő modellt!
Az innovatív szolárzuhannyal mostantól bármikor és bárhol élvezheti a meleg víz nyújtotta kényelmet, anélkül, hogy aggódnia kellene a hagyományos melegvízrendszer korlátai miatt.
https://www.nemsemmi.hu/Szolar-zuhany
2023.09.01
Az extra nagy hőcserélős HMV tároló ideális választás napkollektorokhoz és hőszivattyúkhoz. Ha szeretné optimalizálni otthona energiahatékonyságát és hőtermelését, ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget!
Ne habozzon! Vásárolja meg most az extra nagy hőcserélős HMV tárolót, és élvezze a meleg víz komfortját az év minden napján. Vegye igénybe az akciót, amíg a készlet tart!
 
https://www.nemsemmi.hu/HMV-tarolo-extra-nagy-hocserelovel-Cordivari-Bolly2-XL-WB300
2023.08.25
Ezek a napelemes térkövek nagyszerű látványosságok lehetnek kertjében! A tömbökben található napelemek napközben feltöltődnek napfénnyel, amelyek ezt kövöetően bőséges fényt bocsátanak ki.
https://www.nemsemmi.hu/Napelemes-terko

Facebook like

9 év garancia

Látogató számláló

2
3
7
6
4
4
2

TOP termékek

Minden, ami napenergia!

500-1000 literes puffer tároló

Puffer tárolóink 500-1000 literes méretekben kaphatók, így ideálisak közepes és nagyobb fűtési vagy hűtési rendszerekhez. Ezen tartályok tökéletes megoldást nyújtanak otthoni és kereskedelmi rendszerekhez egyaránt. Rugalmas kialakításuknak köszönhetően könnyedén integrálhatók a már meglévő rendszerekbe vagy új projektekbe. A puffer tárolók kialakítása és mérete lehetővé teszi a hőenergia optimális tárolását. Ez segít kiegyenlíteni a rendszer terhelési csúcsait és optimalizálni a fűtési vagy hűtési ciklusokat. Néhány puffer tárolónk beépített hőcserélővel van ellátva, amely lehetővé teszi hatékony hőátadást a tárolt közeg és a rendszer között. Ennek eredményeként a rendszer gyorsan reagál a hőigény változásaira és növeli az energiahatékonyságot. 
Tudjuk, hogy a tartósság fontos szempont, ezért puffer tárolóinkat magas minőségi szabványoknak megfelelően gyártjuk. Robusztus kivitelezésük hosszú élettartamot és megbízhatóságot garantál.

Tovább
 

A 500-1000 literes tárolók nagyobb lakások vagy közepes családi házak házak fűtési meleg vizét tudja tárolni.

Tovább