Szűrés

Ár
59 900 Ft - 238 000 Ft
Feszültség
Teljesítmény
Típus

Központunk Nagytarcsán

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Hírek

2023.11.17
Válassza a fenntartható szórakozást! Fejlessze a gyermeke környezettudatosságát és ismereteit a napelemes játékokkal.
Ne maradjon le az akcióról, és szerezze be most az energiahatékonyan működő játékokat, hogy a szórakozás mindig garantált legyen!
2023.11.03

Tegye környezetét még szebbé és élvezze a kellemes hangulatot napelemes fali lámpáinkkal! ☀️????Környezetbarát és energiahatékony megoldásainkkal nem csak a kertjét, de a környezetét is világítással szebbé varázsolhatja. Legyen szó kerti partikról vagy egyszerűen csak a biztonságos közlekedésről, napelemes lámpáink mindig segítenek Önnek.

https://www.nemsemmi.hu/Napelemes-fali-lampa

2023.10.27
Sok ember számára a fürdőszobai radiátorok a fürdőszobában elengedhetetlen funkcionális kellékek. Nemcsak kellemes meleget, hanem száraz törölközőket is biztosítanak. Így a radiátor praktikus törölközőszárítóként és hőforrásként is szolgál.
Kínálatunkban kiváló radiátorok hatalmas választékát találja különböző csatlakozásokkal, méretekkel, formákkal és színekkel.
2023.10.20
Az infrapanelek olyan innovatív fűtési rendszerek, amelyek egyre népszerűbbek az otthonok és üzletek fűtésében. Ezek a panelek infravörös sugárzást használnak fel ahhoz, hogy hatékonyan melegítik fel a környezetüket.
Az infrapanelek működési elve az infravörös sugárzásra épül. Az infrapanelbe épített fűtőelemek felfűtik magukat, majd ezen felmelegedett felületek sugározzák ki az infravörös hőt. Ezek a sugárzások közvetlenül a tárgyak és a testek felületére irányulnak, amelyek a közelben vannak, melegítve őket. Ebben az eljárásban nincs szükség levegő közvetítőre, így nem keletkezik hőveszteség.
2023.10.13
Az egy hőcserélős tárolók használhatók a meleg víz felfűtésére napkollektorral, hőszivattyúval, vagy kazánnal. Ha napkollektorral fűti, akkor be lehet úgy kötni, hogy a tartályból kilépő meleg vagy akár csak kicsit előmelegített vizet köti a cirkó betápjához. Ha elég meleg a víz, akkor a cirkó be se indul. Ha csak előmelegített, de nem elég meleg a víz, akkor a cirkónak csak kevesebbet kell dolgoznia, azaz akkor is hasznos, ha már a 8 fokos hálózati vizet felfűti télen 30 fokra és a kazánnak csak azt kell továbbmelegíteni.

Facebook like

9 év garancia

Látogató számláló

2
4
5
4
1
8
9

TOP termékek

Szavazás

Tervezi-e napkollektoros rendszer telepítését a 2024-es évben?

Minden, ami napenergia!

24-41V napelem

A 24-41V-os monokristályos és polikristályos napelemek nagyobb teljesítményű rendszerekben használt napelem típusok, amelyek általában nagyobb méretű rendszerek, például háztartási, kereskedelmi vagy ipari napelemrendszerek részeként kerülnek alkalmazásra.

A 24-41V-os monokristályos és polikristályos napelemek használata jellemzően a nagyobb teljesítményigény miatt előnyös. Ezek a rendszerek lehetővé teszik a nagyobb energiafogyasztás fedezését, például nagyobb épületek, telephelyek, farmon vagy ipari területeken. Fontos megemlíteni, hogy a napelem rendszer tervezésénél és telepítésénél sok szempontot kell figyelembe vennie, például a rendelkezésre álló területet, az optimális napsütéses órák számát, a rendszer költségeit és a megtérülést.

Termékeink között talál napelem és szélkerék szetteket áram termelésre.

Tovább

200W feletti teljesítményű napelemek jellemzően 37-38V körüli feszültségen dolgoznak.

Jellemző felhasználásuk a nagyobb méretű rendszerekké történő összeépítés, amelyeknél a hálózatra is visszatáplálnak. Közvetlenül, vagy egyszerű töltésvezérlőkkel akkumulátorok töltése, vagy gyenge áramű rendszerek üzemeltetése nem lehetséges.

Ezekhez 12V-os, 10-200W közötti napelemeinket ajánljuk!

Tovább