Szűrés

Ár
135 000 Ft - 199 900 Ft

Központunk Nagytarcsán

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Hírek

2023.09.29
Sok ember számára a fürdőszobai radiátorok a fürdőszobában elengedhetetlen funkcionális kellékek. Nemcsak kellemes meleget, hanem száraz törölközőket is biztosítanak. Így a radiátor praktikus törölközőszárítóként és hőforrásként is szolgál.
2023.09.22
Irányítsa a világítását bárhonnana világból az okostelefonjáról.
Az okos fali villanykapcsoló egyben érintéssel vezérelhető kapcsoló is. Kristálytiszta üveg borítása miatt gyönyörű és hasznos ékköve lehet az otthonának.
Programozható időközönkénti ki-be kapcsolást is beállíthat.
2023.09.15
Ez a 300 literes HMV tároló extra nagy hőcserélővel különösen alkalmas napkollektor vagy hőszivattyú által termelt hő hasznosítására, hiszen a napkollektor és a hőszivattyú nem képes olyan meleg vizet előállítani, mint egy kazán, így fontos a hőcserélő hossza és felülete.
Álló kivitel, POLYWARM® bevonattal, két hőcserélővel, nem levehető
kemény poliuretán hőszigeteléssel.
https://www.nemsemmi.hu/HMV-tarolo-extra-nagy-hocserelovel-Cordivari-Bolly2-XL-WB300
2023.09.08
Fedezze fel a kínálatunkat most, és válassza ki a megfelelő modellt!
Az innovatív szolárzuhannyal mostantól bármikor és bárhol élvezheti a meleg víz nyújtotta kényelmet, anélkül, hogy aggódnia kellene a hagyományos melegvízrendszer korlátai miatt.
https://www.nemsemmi.hu/Szolar-zuhany
2023.09.01
Az extra nagy hőcserélős HMV tároló ideális választás napkollektorokhoz és hőszivattyúkhoz. Ha szeretné optimalizálni otthona energiahatékonyságát és hőtermelését, ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget!
Ne habozzon! Vásárolja meg most az extra nagy hőcserélős HMV tárolót, és élvezze a meleg víz komfortját az év minden napján. Vegye igénybe az akciót, amíg a készlet tart!
 
https://www.nemsemmi.hu/HMV-tarolo-extra-nagy-hocserelovel-Cordivari-Bolly2-XL-WB300

Facebook like

9 év garancia

Látogató számláló

2
3
8
5
4
0
2

TOP termékek

Minden, ami napenergia!

Nagyméretű síkkollektor

Nagyméretű síkkollektorok olyan napkollektor rendszerek, amelyek meghaladják a szokásos 2 m²-nél nagyobb területet. Ezek a kollektorok nagyobb napsugárzást tudnak elnyelni és hőtermelést generálni a megnövekedett felületük miatt. 
Nagyméretű síkkollektorokat gyakran olyan helyeken használnak, ahol nagyobb hőenergia-igény van, például közintézmények, kórházak, uszodák vagy más nagyobb méretű épületek fűtési vagy melegvíz ellátásához. A nagyobb felület miatt ezek a kollektorok több napenergiát tudnak elnyelni és hővé alakítani, így hatékonyabban fedezhetik az igényeket. Mivel a nagyméretű síkkollektorok hatékonyabban hasznosítják a rendelkezésre álló napenergiát, kevesebb kollektor telepítése is elegendő lehet a kívánt hőtermelés eléréséhez. Az elrendezés során figyelembe veszik a telepítés helyét, az optimális napsugárzási irányt és az épület vagy terület jellemzőit. 
Az ilyen rendszerek jelentős mértékben hozzájárulhatnak a fenntartható energiatermeléshez és az energetikai hatékonysághoz.

Tovább