Központunk Nagytarcsán

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Hírek

2023.11.17
Válassza a fenntartható szórakozást! Fejlessze a gyermeke környezettudatosságát és ismereteit a napelemes játékokkal.
Ne maradjon le az akcióról, és szerezze be most az energiahatékonyan működő játékokat, hogy a szórakozás mindig garantált legyen!
2023.11.03

Tegye környezetét még szebbé és élvezze a kellemes hangulatot napelemes fali lámpáinkkal! ☀️????Környezetbarát és energiahatékony megoldásainkkal nem csak a kertjét, de a környezetét is világítással szebbé varázsolhatja. Legyen szó kerti partikról vagy egyszerűen csak a biztonságos közlekedésről, napelemes lámpáink mindig segítenek Önnek.

https://www.nemsemmi.hu/Napelemes-fali-lampa

2023.10.27
Sok ember számára a fürdőszobai radiátorok a fürdőszobában elengedhetetlen funkcionális kellékek. Nemcsak kellemes meleget, hanem száraz törölközőket is biztosítanak. Így a radiátor praktikus törölközőszárítóként és hőforrásként is szolgál.
Kínálatunkban kiváló radiátorok hatalmas választékát találja különböző csatlakozásokkal, méretekkel, formákkal és színekkel.
2023.10.20
Az infrapanelek olyan innovatív fűtési rendszerek, amelyek egyre népszerűbbek az otthonok és üzletek fűtésében. Ezek a panelek infravörös sugárzást használnak fel ahhoz, hogy hatékonyan melegítik fel a környezetüket.
Az infrapanelek működési elve az infravörös sugárzásra épül. Az infrapanelbe épített fűtőelemek felfűtik magukat, majd ezen felmelegedett felületek sugározzák ki az infravörös hőt. Ezek a sugárzások közvetlenül a tárgyak és a testek felületére irányulnak, amelyek a közelben vannak, melegítve őket. Ebben az eljárásban nincs szükség levegő közvetítőre, így nem keletkezik hőveszteség.
2023.10.13
Az egy hőcserélős tárolók használhatók a meleg víz felfűtésére napkollektorral, hőszivattyúval, vagy kazánnal. Ha napkollektorral fűti, akkor be lehet úgy kötni, hogy a tartályból kilépő meleg vagy akár csak kicsit előmelegített vizet köti a cirkó betápjához. Ha elég meleg a víz, akkor a cirkó be se indul. Ha csak előmelegített, de nem elég meleg a víz, akkor a cirkónak csak kevesebbet kell dolgoznia, azaz akkor is hasznos, ha már a 8 fokos hálózati vizet felfűti télen 30 fokra és a kazánnak csak azt kell továbbmelegíteni.

Facebook like

9 év garancia

Látogató számláló

2
4
4
6
9
2
0

TOP termékek

Szavazás

Tervezi-e napkollektoros rendszer telepítését a 2024-es évben?

Minden, ami napenergia!

Termosztatikus keverőszelep 3/4" csatlakozóval termosztát Automata termosztátos keverőcsap

Termosztatikus keverőszelep 3/4" csatlakozóval termosztát Automata termosztátos keverőcsap
Termosztatikus keverőszelep 3/4" csatlakozóval termosztát Automata termosztátos keverőcsap

Termosztatikus keverőszelep

Termosztátos keverőszelep pl. napkollektor rendszerhez.
Javasoljuk a használatát a forrázások elkerülésére.

A termosztatikus keverőszelep egy olyan eszköz vagy berendezés, amelyet általában fűtési vagy hűtési rendszerekben használnak, hogy szabályozzák a víz vagy más hűtő- és fűtőközegek hőmérsékletét. Az alapvető célja, hogy megtartsa az előre beállított hőmérsékletet, függetlenül attól, hogy a bemenő hűtő- vagy fűtőközeg hőmérséklete mennyire változik.

A termosztatikus keverőszelep két fő részből áll:

Termosztatikus elem: Ez az elem érzékeli a rendszer jelenlegi hőmérsékletét. Ha a rendszer hőmérséklete a beállított érték alá csökken, a termosztatikus elem megnyitja a szelepet, hogy több meleg víz vagy fűtőközeg áramoljon át rajta. Ha a hőmérséklet meghaladja a beállított értéket, a termosztatikus elem bezárja a szelepet, csökkentve a meleg víz áramlását, és így visszahűti a rendszert.

Szelep: Ez a mechanikus vagy elektronikus komponens felelős a víz vagy más hűtő- és fűtőközegek áramlásának szabályozásáért. A termosztatikus elem jelei alapján állítja be a szelep nyitási mértékét, így befolyásolja a hűtő- vagy fűtőközeg áramlásának mennyiségét a rendszerben.

 

Bővebben
Rendelésre
Részletek

Termosztatikus keverőszelep

Egy jól működő termosztatikus keverőszelep hatékonyabbá teszi a fűtési vagy hűtési rendszert, mivel lehetővé teszi a hőmérséklet pontos szabályozását és a fogyasztás optimalizálását. Ezenkívül segít fenntartani a kívánt komfortszintet a helyiségben, függetlenül a külső hőmérséklettől. Ezáltal a termosztatikus keverőszelep hozzájárul a kényelmesebb és gazdaságosabb fűtési/hűtési megoldásokhoz.

Csatlakozók mérete: 3/4"

Adatok
Csatlakozása
3/4" külső
Vonalkód
00091763
EAN kód
5202011040940
MPN
NS001098
Cikkszám
KEVEROSZELEP_34ZOLL_
Tömeg
400 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek