Központunk Nagytarcsán

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Hírek

2023.09.22
Irányítsa a világítását bárhonnana világból az okostelefonjáról.
Az okos fali villanykapcsoló egyben érintéssel vezérelhető kapcsoló is. Kristálytiszta üveg borítása miatt gyönyörű és hasznos ékköve lehet az otthonának.
Programozható időközönkénti ki-be kapcsolást is beállíthat.
2023.09.15
Ez a 300 literes HMV tároló extra nagy hőcserélővel különösen alkalmas napkollektor vagy hőszivattyú által termelt hő hasznosítására, hiszen a napkollektor és a hőszivattyú nem képes olyan meleg vizet előállítani, mint egy kazán, így fontos a hőcserélő hossza és felülete.
Álló kivitel, POLYWARM® bevonattal, két hőcserélővel, nem levehető
kemény poliuretán hőszigeteléssel.
https://www.nemsemmi.hu/HMV-tarolo-extra-nagy-hocserelovel-Cordivari-Bolly2-XL-WB300
2023.09.08
Fedezze fel a kínálatunkat most, és válassza ki a megfelelő modellt!
Az innovatív szolárzuhannyal mostantól bármikor és bárhol élvezheti a meleg víz nyújtotta kényelmet, anélkül, hogy aggódnia kellene a hagyományos melegvízrendszer korlátai miatt.
https://www.nemsemmi.hu/Szolar-zuhany
2023.09.01
Az extra nagy hőcserélős HMV tároló ideális választás napkollektorokhoz és hőszivattyúkhoz. Ha szeretné optimalizálni otthona energiahatékonyságát és hőtermelését, ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget!
Ne habozzon! Vásárolja meg most az extra nagy hőcserélős HMV tárolót, és élvezze a meleg víz komfortját az év minden napján. Vegye igénybe az akciót, amíg a készlet tart!
 
https://www.nemsemmi.hu/HMV-tarolo-extra-nagy-hocserelovel-Cordivari-Bolly2-XL-WB300
2023.08.25
Ezek a napelemes térkövek nagyszerű látványosságok lehetnek kertjében! A tömbökben található napelemek napközben feltöltődnek napfénnyel, amelyek ezt kövöetően bőséges fényt bocsátanak ki.
https://www.nemsemmi.hu/Napelemes-terko

Facebook like

9 év garancia

Látogató számláló

2
3
7
4
9
6
8

TOP termékek

Minden, ami napenergia!

Termosztát hüvellyel a tárolóban lévő víz közvetlen mérésére és hőmérséklet függő kapcsoláshoz

Termosztát hüvellyel a tárolóban lévő víz közvetlen mérésére és kapcsoláshoz
Termosztát hüvellyel a tárolóban lévő víz közvetlen mérésére és hőmérséklet függő kapcsoláshoz

Termosztát merülőhüvellyel 1/2" csatlakozóval

A merülőhüvelyes termosztát egy olyan eszköz, amelyet a folyadékok hőmérsékletének pontos és stabil szabályozására használnak. Általában egy hőmérséklet-érzékelő hüvelyt (merülőhüvelyt) helyeznek egy folyadékba vagy tartályba, és ezt az érzékelőt kapcsolják egy fűtőelemhez vagy hűtőelemhez.

Amikor egy merülőhüvely hőmérséklet-érzékelője észleli a folyadék hőmérsékletét, a kapott adatokat a beépített szabályozó rendszerhez továbbítja. Ez a rendszer aztán vezéreli a fűtést vagy a hűtést annak érdekében, hogy a folyadék hőmérséklete a kívánt értéken maradjon. A termosztát lehetővé teszi, hogy a felhasználó beállítsa a kívánt hőmérsékletet, és az eszköz automatikusan szabályozza a fűtés vagy hűtés erősségét annak érdekében, hogy ezt a célt elérje.Nyitó-záró kontaktust biztosít
Tipikus feladata elektromos fűtőbetétek szabályzása
Tartályok fagyvédelme

Bővebben
Nincs raktáron
Részletek

Merülőhüvelyes termosztát

Hőmérséklet tartomány: 10-90°C
Kapcsolási érzékenység : ±2,5°C
Elektromos feszültség : 230V 6A
Csatlakozó mérete : 1/2";
Hüvely: Ø8x100 mm
Elektromos védettség : IP 40

Felhasználási területek: A merülőhüvelyes termosztátokat gyakran használják laboratóriumi kémiai reakciók vagy kísérletek során, ahol a folyadékok hőmérsékletének stabil és pontos szabályozása fontos. Emellett ipari folyamatokban is alkalmazzák, például élelmiszer- és italiparban vagy gyógyszeriparban, ahol a hőmérséklet-érzékeny folyamatok és anyagok vannak jelen.

Előnyök: A merülőhüvelyes termosztátok lehetővé teszik a felhasználók számára a hőmérséklet pontos és folyamatos szabályozását. Ez segíthet optimalizálni a kémiai reakciókat, megakadályozni a hőmérsékleti ingadozásokat és hozzájárulni a folyamatok stabilitásához és reprodukálhatóságához.

Fontos megjegyezni, hogy a merülőhüvelyes termosztátok különböző kialakításokban és méretezésekben létezhetnek a különböző alkalmazási igények kielégítése érdekében.

Adatok
Vonalkód
00112987
MPN
NS002531
Cikkszám
TERMOSZTAT_HUVELLYEL
Tömeg
500 g/db
Hasonló termékek