Központunk Nagytarcsán

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Hírek

2023.11.17
Válassza a fenntartható szórakozást! Fejlessze a gyermeke környezettudatosságát és ismereteit a napelemes játékokkal.
Ne maradjon le az akcióról, és szerezze be most az energiahatékonyan működő játékokat, hogy a szórakozás mindig garantált legyen!
2023.11.03

Tegye környezetét még szebbé és élvezze a kellemes hangulatot napelemes fali lámpáinkkal! ☀️????Környezetbarát és energiahatékony megoldásainkkal nem csak a kertjét, de a környezetét is világítással szebbé varázsolhatja. Legyen szó kerti partikról vagy egyszerűen csak a biztonságos közlekedésről, napelemes lámpáink mindig segítenek Önnek.

https://www.nemsemmi.hu/Napelemes-fali-lampa

2023.10.27
Sok ember számára a fürdőszobai radiátorok a fürdőszobában elengedhetetlen funkcionális kellékek. Nemcsak kellemes meleget, hanem száraz törölközőket is biztosítanak. Így a radiátor praktikus törölközőszárítóként és hőforrásként is szolgál.
Kínálatunkban kiváló radiátorok hatalmas választékát találja különböző csatlakozásokkal, méretekkel, formákkal és színekkel.
2023.10.20
Az infrapanelek olyan innovatív fűtési rendszerek, amelyek egyre népszerűbbek az otthonok és üzletek fűtésében. Ezek a panelek infravörös sugárzást használnak fel ahhoz, hogy hatékonyan melegítik fel a környezetüket.
Az infrapanelek működési elve az infravörös sugárzásra épül. Az infrapanelbe épített fűtőelemek felfűtik magukat, majd ezen felmelegedett felületek sugározzák ki az infravörös hőt. Ezek a sugárzások közvetlenül a tárgyak és a testek felületére irányulnak, amelyek a közelben vannak, melegítve őket. Ebben az eljárásban nincs szükség levegő közvetítőre, így nem keletkezik hőveszteség.
2023.10.13
Az egy hőcserélős tárolók használhatók a meleg víz felfűtésére napkollektorral, hőszivattyúval, vagy kazánnal. Ha napkollektorral fűti, akkor be lehet úgy kötni, hogy a tartályból kilépő meleg vagy akár csak kicsit előmelegített vizet köti a cirkó betápjához. Ha elég meleg a víz, akkor a cirkó be se indul. Ha csak előmelegített, de nem elég meleg a víz, akkor a cirkónak csak kevesebbet kell dolgoznia, azaz akkor is hasznos, ha már a 8 fokos hálózati vizet felfűti télen 30 fokra és a kazánnak csak azt kell továbbmelegíteni.

Facebook like

9 év garancia

Látogató számláló

2
4
4
2
3
2
8

TOP termékek

Szavazás

Tervezi-e napkollektoros rendszer telepítését a 2024-es évben?

Minden, ami napenergia!

Termosztát AVANSA 2007 szobatermosztát digitális kijelző, heti programozás fűtés vagy légkondicionáló szabályzó

Termosztát AVANSA 2007 szobatermosztát digitális kijelző, heti programozás fűtés vagy légkondicionál
Termosztát AVANSA 2007 szobatermosztát digitális kijelző, heti programozás fűtés vagy légkondicionáló szabályzó

Termosztát AVANSA 2007

A digitális szoba termosztát egy olyan eszköz, amelyet a fűtési, hűtési és szellőztetési rendszerek irányítására használnak. Az alapvető funkciója az, hogy szabályozza a hőmérsékletet egy adott helyiségben vagy épületben, és lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy kényelmes és energiatakarékos környezetet alakítson ki.
A digitális szoba termosztátok, amint a nevük is sugallja, digitális kijelzővel rendelkeznek, ahol a jelenlegi hőmérséklet, a beállított hőmérséklet és más hasznos információk láthatóak.
Szobatermosztát digitális kijelző, heti és napi programozás.
Naponta akár 6 különböző hőmérsékletet állíthat be 0,5 °C-ok lépésenként.
Használhatja fűtés vagy légkondicionálás szabályzására
Szivattyúvédő funkcióval ellátva: a szivattyút minden nap kikapcsolja déli 12 órakor egy percre.
Háttérvilágítással rendelkezik.

Bővebben
Raktáron :  1 db
Nettó ára: 7 559 Ft
Bruttó ára: 9 600 Ft
Nem vásárolható!
Részletek

Szobatermosztát

Heti 7 program
Napi 6 ki-be kapcsolási lehetőség
HáttérvilágításMaximális feszültség: 24V - 230V között
Kapcsolható áramerősség: 8A
Baállítható 7-32 °C között
Lépésköz: 0,5 °C
Ki-be kapcsolás ± 0.2 °C-nál
Elemszükséglet: 2 x 1.5V AA (ceruzaelem)
Méret: Dimensions: 130 x 80 x 35 mm
Súlya 154g
Védettség: IP30

A termosztát különböző vezérlési lehetőségekkel rendelkezik, például:

Hőmérséklet beállítás: A felhasználó kiválaszthatja az általa kívánt hőmérsékletet, amelyen a szoba termosztát automatikusan szabályozza a fűtő- vagy hűtőrendszert.

Programozhatóság: Sok modern digitális termosztát lehetővé teszi az időzített üzembeállítást, amely lehetővé teszi a hőmérséklet beállításának időzített és automatikus módosítását a nap folyamán.

Érzékelők: Néhány digitális termosztát beépített érzékelőkkel rendelkezik, amelyek figyelik a szoba hőmérsékletét és más paramétereket, mint például a páratartalmat, így még pontosabb és hatékonyabb irányítást tesznek lehetővé.

Az ilyen típusú termosztátok előnyei között szerepel az energiamegtakarítás, az automatizált működés és a felhasználóbarát kezelőfelület, ami segít az otthonok kényelmesebbé és energiahatékonyabbá tételében.

Adatok
Vonalkód
00112970
MPN
NS002524
Cikkszám
TERMOSZTAT_AVANSA_2007
Tömeg
1 kg/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek