Központunk Nagytarcsán

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Hírek

2024.06.11

Napjainkban egyre fontosabb a környezettudatosság és a fenntarthatóság. A napelemek ideális megoldást nyújtanak arra,hogy csökkentsük ökológiai lábnyomunkat és megújuló energiát használjunk. A hordozható mobil napelemek különösen praktikusak, hiszen bárhol, bármikor használhatók, ahol napfény van.

A modern technológia lehetővé teszi, hogy bárhol és bármikor energiához jussunk, legyen szó kempingezésről, túrázásról vagy akár áramszünetek áthidalásáról. A hordozható mobil napelemek forradalmasították az energiafelhasználást, hiszen környezetbarát, megbízható és kényelmes megoldást kínálnak minden helyzetben.

Webáruházunkban széles választékban találhatók kiváló minőségű mobil napelemek különböző méretben, teljesítményben és funkciókkal, amelyek tökéletes társak lehetnek a szabadtéri kalandokhoz és mindennapi használathoz egyaránt.

A hordozható mobil napelemek főbb előnyei:

 • Hordozhatóság: Ezek a napelemek könnyűek és kompaktak, így könnyen magával viheti őket bárhova. Bárhol és bármikor energiához juthat, legyen szó távoli helyekről vagy áramszünet esetén. Könnyű, kompakt és egyszerűen szállítható eszközök, amelyek kényelmesen elférnek a hátizsákban vagy a csomagtartóban.
 • Könnyű használat: A napelemek telepítése és használata rendkívül egyszerű.
 • Környezettudatosság: A napelemek megújuló energiát használnak, így csökkenthetik ökológiai lábnyomát.
 • Költséghatékonyság: Hosszú távon pénzt takaríthat meg, hiszen nincs szükség hálózati áramra vagy drága üzemanyagra.

Felhasználási területek

A hordozható mobil napelemek számos különböző helyzetben hasznosak lehetnek:

 • Kempingezés: Biztosítson áramot a kempingfelszerelésekhez, mint például a világítás, főzőlapok, vagy a hűtődoboz.
 • Túrázás és kirándulás: Töltse fel mobil eszközeit, GPS-t, kamerát és egyéb kütyüit a természet közepén.
 • Vészhelyzetek: Áramszünet vagy természeti katasztrófa esetén is rendelkezésére álljon energiaforrás.
 • Hétvégi házak: Tökéletes megoldás a hálózati áram nélküli helyek energiaellátására.

Kínálatunk

Webáruházunkban különféle teljesítményű és méretű hordozható mobil napelemek közül választhat:

 • Kis teljesítményű napelemek: Ideálisak kisebb eszközök, mint például mobiltelefonok vagy táblagépek töltésére.
 • Nagyobb teljesítményű napelemek: Nagyobb energiaigényű eszközök, például laptopok, hűtődobozok vagy hordozható akkumulátorok töltésére alkalmasak.
 • Összecsukható napelemek: Könnyen hordozhatók és tárolhatók, tökéletesek utazáshoz és túrázáshoz.

Válasszon webáruházunkból hordozható mobil napelemet, és élvezze a napenergia előnyeit!

Ne feledje: A napelem kiválasztásakor fontos figyelembe venni a napelem teljesítményét, a panel méretét, a csatlakozókat és a vízállóságot.

Lépjen kapcsolatba velünkHa kérdése van a hordozható mobil napelemeinkkel kapcsolatban, vagy segítségre van szüksége a megfelelő termék kiválasztásában, forduljon hozzánk bizalommal.

Ne feledkezzen meg róla, hogy kövessen minket a közösségi médiában a legújabb termékekről és ajánlatokról szóló értesítésekért!

2024.06.04

A napenergia egyre népszerűbbé válik, mint a megújuló energiaforrás, amely segíthet csökkenteni a rezsiköltségeket és kisebb terhet róni a környezetre. A vákuumcsöves napkollektorok pedig a napenergia hatékony hasznosításának egyik legmodernebb módját jelentik.

A megújuló energiaforrások egyre népszerűbbek, ahogy egyre többen ismerik fel a fenntarthatóság fontosságát. A napenergia különösen kiemelkedik a környezetbarát megoldások között, hiszen szinte korlátlan és ingyenesen elérhető. A vákuumcsöves napkollektorok révén otthonában is élvezheti a napenergia előnyeit. Ebben a blogbejegyzésben bemutatjuk, hogyan működnek ezek az innovatív eszközök, és miért érdemes befektetnie egy vákuumcsöves napkollektorba.

Mi az a vákuumcsöves napkollektor?

A vákuumcsöves napkollektorok a napenergia hasznosításának egyik leghatékonyabb módját kínálják. Ezek az eszközök speciális vákuumcsövekkel vannak ellátva, amelyek kiváló hőszigetelő képességgel rendelkeznek. A csövek belsejében egy hőelnyelő réteg található, amely elnyeli a nap sugárzását és hővé alakítja azt. Ez a hő egy hőcserélőn keresztül továbbítódik a fűtési rendszerbe vagy a melegvíz ellátó rendszerbe.

A vákuumcsöves napkollektorok előnyei:

 • Hatékonyabbak: A vákuumcsövek hatékonyabban fogják fel a napenergiát, mint a hagyományos napkollektorok, így hidegebb időjárási körülmények között is eredményesen működnek.
 • Tartósabbak: A vákuumcsövek ellenállóak a szélsőséges időjárási viszonyokkal szemben, így hosszabb élettartamúak.
 • Esztétikusabbak: A vákuumcsövek karcsú és modern megjelenést kölcsönöznek otthona tetőjének.
 • Kevesebb karbantartást igényelnek: A vákuumcsöveknek kevesebb karbantartásra van szükségük, mint a hagyományos napkollektoroknak.

A vákuumcsöves napkollektorok felhasználási területei:

 • Melegvíz-előállítás: A napkollektorok melegvizet szolgáltathatnak zuhanyzáshoz, mosogatáshoz és mosáshoz.
 • Fűtés: A napkollektorok kiegészítő fűtést biztosíthatnak otthona számára, így csökkentve a gáz- vagy olajfogyasztást.
 • Medencefűtés: A napkollektorok fűthetik a medencét is, így hosszabb ideig élvezheti a vízi sportokat.

Hogyan működik a vákuumcsöves napkollektor?

 • Napenergia elnyelés: A nap sugarai a vákuumcsövek üvegfelületén keresztül elérik a belső hőelnyelő réteget, amely elnyeli és hővé alakítja a napsugárzást.
 • Hőátadás: A keletkező hő egy hőcserélő közeggel kerül továbbításra, amely lehet víz vagy speciális hővezető folyadék.
 • Hőfelhasználás A hőcserélő közeg a fűtési rendszerbe vagy a melegvíz ellátó rendszerbe jut, ahol a felhasználók számára elérhetővé válik.

Tippek a vákuumcsöves napkollektorok telepítéséhez:

 • Helyszín kiválasztása: A napkollektort a ház déli oldalán helyezze el, ahol a legtöbb napfényt kapja.
 • Dőlésszög beállítása: A kollektort olyan dőlésszögben szerelje fel, amely az adott földrajzi helyzethez igazodik a maximális hatékonyság érdekében.
 • Szakember bevonása: A telepítés során érdemes szakember segítségét kérni, hogy a rendszer megfelelően működjön és biztonságosan üzemeljen.

Ha vákuumcsöves napkollektor vásárlását tervezi, forduljon hozzánk bizalommal! Szakértő kollégáink segítenek a megfelelő rendszer kiválasztásában és a telepítés megszervezésében.

Látogasson el webáruházunkba, és fedezze fel széles választékunkat!

Ne feledkezzen meg róla, hogy kövessen minket a közösségi médiában a legújabb termékekről és ajánlatokról szóló értesítésekért!

2024.05.28

Az elektromos fűtőbetétek sokoldalúságukkal és hatékonyságukkal kiemelkedő helyet foglalnak el a fűtési megoldások között. Webáruházunkban széles kínálatot talál a különböző méretű, teljesítményű és feszültségű (230V vagy 400V) fűtőbetétekből, melyek bármilyen célra felhasználhatók, legyen szó fűtőtestekről, padlófűtésről, bojler fűtéséről vagy ipari alkalmazásokról. Ebben a blogbejegyzésben részletesen bemutatjuk, miért érdemes elektromos fűtőbetétet vásárolni, mire figyeljen vásárlás előtt, és milyen előnyei vannak ezeknek a termékeknek.

Miért érdemes elektromos fűtőbetétet vásárolni?

 • Sokoldalúság: Az elektromos fűtőbetétek számos alkalmazási területen használhatók. Otthoni fűtési rendszerekben, mint például radiátorok és padlófűtés, valamint bojlerek és melegvíz tárolók fűtésére is kiválóak. Ipari környezetben pedig nagy teljesítményű és megbízható hőforrást biztosítanak különböző berendezésekhez és folyamatokhoz.
 • Egyszerű telepítés és használat: Az elektromos fűtőbetétek telepítése és használata rendkívül egyszerű. Közvetlenül csatlakoztathatók a hagyományos elektromos hálózathoz, így nem szükséges bonyolult telepítési eljárásokkal bajlódni. A 230V-os fűtőbetétek ideálisak otthoni használatra, míg a 400V-os változatok ipari alkalmazásokhoz és nagyobb létesítményekhez nyújtanak megfelelő teljesítményt.
 • Energiahatékonyság: Az elektromos fűtőbetétek magas hatásfokkal működnek, így kevesebb energiát használnak fel a kívánt hőmérséklet eléréséhez. Ez hosszú távon jelentős megtakarítást eredményezhet a fűtési költségekben, különösen, ha energiahatékony modelleket választunk.
 • Biztonság és megbízhatóság: Az elektromos fűtőbetétek beépített biztonsági funkciókkal rendelkeznek, mint például a túlmelegedés elleni védelem, ami növeli a biztonságot a mindennapi használat során. Emellett a minőségi anyagok és a precíz gyártási folyamatok biztosítják a hosszú élettartamot és a megbízható működést.

Mire figyeljünk vásárlás előtt?

 • Teljesítmény és feszültség: Az elsődleges szempont a megfelelő teljesítmény és feszültség kiválasztása. Otthoni használatra általában a 230V-os fűtőbetétek elegendőek, míg ipari környezetben, ahol nagyobb teljesítményre van szükség, a 400V-os változatok ajánlottak. Fontos, hogy a kiválasztott fűtőbetét teljesítménye megfeleljen az adott alkalmazás igényeinek.
 • Méret és alkalmazási terület: A fűtőbetét mérete és formája szintén lényeges szempont. Mérje fel a rendelkezésre álló helyet és az alkalmazás pontos követelményeit, hogy a fűtőbetét megfelelően illeszkedjen és hatékonyan működjön. Kínálatunkban számos méretben és formában elérhetők a fűtőbetétek, így biztosan megtalálja a legmegfelelőbbet.
 • Anyagminőség és tartósság: Az anyagminőség és a tartósság kritikus fontosságú, különösen ipari alkalmazások esetén. Válasszon olyan fűtőbetétet, amely kiváló minőségű anyagokból készült, és hosszú élettartammal rendelkezik. Ez biztosítja a megbízható és biztonságos működést hosszú távon.
 • Energiahatékonyság: Fontos figyelembe venni a fűtőbetét energiahatékonyságát is. Az energiahatékony modellek kevesebb energiát fogyasztanak, így csökkenthetik a fűtési költségeket és kímélik a környezetet is. Keresse az energiahatékonysági tanúsítványokat és jelzéseket a termékleírásokban.

A fűtőbetétek előnyei:

 • Gyors felfűtési idő: Az elektromos fűtőbetétek gyors felfűtési idővel rendelkeznek, így rövid idő alatt képesek elérni a kívánt hőmérsékletet. Ez különösen hasznos, ha gyorsan szeretnénk meleg vizet vagy fűtést biztosítani.
 • Pontos hőmérséklet-szabályozás: A modern fűtőbetétek pontos hőmérséklet-szabályozást tesznek lehetővé. A beépített termosztátok és hőmérséklet-érzékelők segítségével könnyedén beállítható és fenntartható a kívánt hőmérséklet, ami növeli a komfortot és az energiahatékonyságot.
 • Alacsony karbantartási igény: Az elektromos fűtőbetétek minimális karbantartást igényelnek. A kiváló minőségű anyagok és a precíz gyártási folyamatok biztosítják, hogy a fűtőbetét hosszú élettartamú és megbízható legyen, így kevésbé kell aggódni a rendszeres karbantartás miatt.
 • Csendes működés: Az elektromos fűtőbetétek csendesen működnek, ami különösen előnyös otthoni környezetben. Nincs zavaró zaj vagy vibráció, így a fűtési rendszer diszkréten és hatékonyan működik.
 • Rugalmasság és testreszabhatóság: A fűtőbetétek különböző méretekben és formákban elérhetők, így könnyedén testre szabhatók az adott alkalmazás igényei szerint. Legyen szó kis méretű bojler fűtéséről vagy nagy ipari fűtőrendszerről, mindig talál megfelelő megoldást.

Különböző alkalmazási területek:

 • Fűtőtestek: Az elektromos fűtőbetétek kiválóan alkalmasak radiátorok és egyéb fűtőtestek fűtésére. Gyors és hatékony hőleadást biztosítanak, így növelve az otthon kényelmét és melegét.
 • Padlófűtés: A padlófűtés egyre népszerűbb megoldás, amely kényelmes és egyenletes hőelosztást biztosít a helyiségekben. Az elektromos fűtőbetétek ideálisak padlófűtés rendszerekhez, mivel könnyen telepíthetők és hatékonyak.
 • Bojler fűtés: A bojlerek és melegvíz tárolók fűtésére is kiváló megoldást nyújtanak az elektromos fűtőbetétek. Gyorsan felmelegítik a vizet, biztosítva a folyamatos melegvíz-ellátást.
 • Ipari alkalmazások: Az ipari környezetben az elektromos fűtőbetétek nagy teljesítményt és megbízhatóságot nyújtanak. Különböző berendezések és folyamatok fűtésére használhatók, mint például tartályok, csővezetékek és ipari kemencék.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő fűtőbetétet?

 • Alkalmazási terület: Első lépésként határozza meg, hogy milyen célra kívánja használni a fűtőbetétet. Otthoni fűtéshez, padlófűtéshez, bojlerhez vagy ipari alkalmazásokhoz? Az alkalmazási terület meghatározása segít kiválasztani a megfelelő teljesítményt és feszültséget.
 • Teljesítmény: A fűtőbetét teljesítménye (Watt) kulcsfontosságú tényező. Az otthoni alkalmazásokhoz általában kisebb teljesítményű (500W-3000W) fűtőbetétek elegendőek, míg az ipari alkalmazásokhoz nagyobb teljesítményű (3000W-10000W) modellek szükségesek. Fontos, hogy a teljesítmény megfeleljen az adott alkalmazás igényeinek.
 • Feszültség: A feszültség kiválasztása szintén lényeges szempont. Otthoni használatra a 230V-os fűtőbetétek általában elegendőek, míg az ipari alkalmazásokhoz gyakran a 400V-os változatokat preferálják, mivel ezek nagyobb teljesítményt biztosítanak és hatékonyabbak lehetnek nagyobb rendszerekben.
 • Méret és forma: A fűtőbetét mérete és formája is jelentős szerepet játszik. Mérje fel a rendelkezésre álló helyet és a fűtendő felületet, hogy biztosan megfelelően illeszkedjen a fűtőbetét. A különböző méretű és formájú fűtőbetétek közül választhat, hogy optimálisan illeszkedjen az adott alkalmazáshoz.
 • Anyagminőség: A minőségi anyagokból készült fűtőbetétek hosszú élettartamot és megbízhatóságot biztosítanak. Keresen olyan modelleket, amelyek korrózióállóak és ellenállnak a magas hőmérsékletnek. Az ilyen fűtőbetétek kevesebb karbantartást igényelnek és hosszabb élettartammal rendelkeznek.
 • Energiatakarékosság: Fontos figyelembe venni az energiatakarékossági szempontokat is. Az energiahatékony fűtőbetétek kevesebb energiát fogyasztanak, így csökkenthetik a fűtési költségeket és kisebb környezeti terhelést jelentenek. Keresse az energiahatékonysági jelzéseket és tanúsítványokat.
 • Beépített biztonsági funkciók: A beépített biztonsági funkciók, mint a túlmelegedés elleni védelem, növelik a biztonságot. Ezek a funkciók megakadályozzák a fűtőbetét károsodását és csökkentik a balesetveszélyt. Győződjön meg róla, hogy a választott fűtőbetét rendelkezik ezekkel a biztonsági funkciókkal.
 • Ár-érték arány: Az ár-érték arány szintén fontos tényező a választás során. Ne csak az ár alapján döntsön, hanem vegye figyelembe a fűtőbetét minőségét, teljesítményét és a gyártó megbízhatóságát is. Egy kicsit magasabb ár gyakran jobb minőséget és hosszabb élettartamot jelenthet.

A fűtőbetétek típusai és alkalmazási példák:

 • Csavaros fűtőbetétek: Ezek a fűtőbetétek egyszerűen szerelhetők és gyakran használják bojlerekben, melegvíz-tárolókban és különböző ipari alkalmazásokban. A csavaros rögzítés biztosítja a stabil és biztonságos illeszkedést.
 • Patron fűtőbetétek: A patron fűtőbetétek kompakt méretűek és nagy teljesítményűek. Ideálisak kis helyeken történő fűtésre, például műszaki berendezésekben, szerszámgépekben és műanyagipari alkalmazásokban.
 • Rúd fűtőbetétek: A rúd fűtőbetétek sokoldalúan használhatók és különböző méretekben érhetők el. Gyakran alkalmazzák fémmegmunkálásban, ipari kemencékben és laboratóriumi berendezésekben.
 • Felszíni fűtőbetétek: Ezek a fűtőbetétek közvetlenül a fűtendő felületre szerelhetők, biztosítva a gyors és hatékony hőátadást. Ideálisak tartályok, csővezetékek és lapos felületek fűtésére.
 • Padlófűtés fűtőbetétek: A padlófűtés fűtőbetétek speciálisan a padló alatti telepítésre készültek. Egyenletes hőelosztást biztosítanak és növelik a helyiség komfortérzetét.

Miért válasszon minket?

Webáruházunk széles kínálatot nyújt különböző méretű, teljesítményű és feszültségű (230V vagy 400V) fűtőbetétekből, melyek minden igényt kielégítenek. Szakértői csapatunk készséggel áll rendelkezésére, hogy segítsen megtalálni az Ön számára legmegfelelőbb megoldást.

 • Széles kínálat: Kínálatunkban megtalálja a különböző típusú és méretű fűtőbetéteket, amelyek bármilyen célra felhasználhatók, legyen szó otthoni vagy ipari alkalmazásokról.
 • Magas minőség: Termékeink kiváló minőségű anyagokból készülnek és szigorú minőségellenőrzési folyamatokon mennek keresztül, hogy biztosítsák a hosszú élettartamot és a megbízható működést.
 • Versenyképes ár: Versenyképes árakat kínálunk, hogy a legjobb ár-érték arányt nyújtsuk vásárlóinknak. Nálunk mindig talál kedvező ajánlatokat és akciókat.
 • Szakértői támogatás: Tapasztalt szakértőink készséggel válaszolnak minden kérdésére, és segítenek a megfelelő fűtőbetét kiválasztásában. Forduljon hozzánk bizalommal!

Az elektromos fűtőbetétek kiváló megoldást nyújtanak különböző fűtési igények kielégítésére, legyen szó otthoni vagy ipari alkalmazásokról. A megfelelő teljesítményű, méretű és feszültségű fűtőbetét kiválasztása alapvető fontosságú a hatékony és biztonságos működés érdekében. Webáruházunkban széles választékot talál a legjobb minőségű fűtőbetétekből, melyek hosszú távon megbízható és hatékony megoldást nyújtanak.

Látogasson el webáruházunkba, és válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb fűtőbetétet! Ha kérdése van, vagy segítségre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal. Szakértői csapatunk mindig rendelkezésére áll, hogy segítsen a legjobb döntést meghozni.

Ne feledkezzen meg róla, hogy kövessen minket a közösségi médiában a legújabb termékekről és ajánlatokról szóló értesítésekért!

2024.05.21

Szeretne egyedivé tenni otthonát vagy üzletét? Szeretne lenyűgöző dekorációt készíteni, ami nem csak szép, de praktikus is? Akkor a világító fóliák tökéletesek az Ön számára!

Az innovatív világító fóliák új megvilágítási lehetőségeket teremtenek, melyekkel a hagyományos világítás mellett kreatív és egyedi megoldások is kialakíthatók. Ezek a fóliák rendkívül sokoldalúak és felhasználhatók:

 • Belső terek átalakításához: A világító fóliákkal falakat, mennyezetet, bútorokat díszíthet, vagy akár egyedi lámpákat is készíthet belőlük. Képzelje el, milyen lenyűgöző lenne egy világító fal a nappalijában, vagy egy csillogó mennyezet a hálószobájában!
 • Márka bemutatásához: A világító fóliák kiválóan alkalmasak logók, szlogenek vagy más grafikák megjelenítésére. Használja őket üzletében, standján, vagy akár reklámtáblákon is, hogy felkeltse a figyelmet és növelje a márkája ismertségét.
 • Egyedi hangulat teremtéséhez: A világító fóliák segítségével bármilyen hangulatot megteremthet, legyen szó romantikus vacsoráról, buli hangulatról, vagy akár egy megnyugtató fürdőszobai hangulatról. A színek és a fényintenzitás széles skálájával bármilyen elképzelését megvalósíthatja.

A világító fóliák legizgalmasabb tulajdonsága, hogy méretre vághatók, így bármilyen forma kialakítható belőlük. Csak a képzelete szab határt! Készíthet belőlük geometriai formákat, állatokat, virágokat, vagy akár a kedvenc idézetét is.

Az elektrolumineszcens fólia az elektrolumineszcencia jelenségén alapuló világítótest, amelyet 1936-ban fedeztek fel. Ezen fóliák különlegessége, hogy nagy frekvenciájú feszültség alkalmazásával erős fényt bocsátanak ki alacsony energiafelhasználás mellett. Ez ideális választássá teszi őket olyan helyekre, ahol fontos a takarékosság, mint például otthonokban vagy üzletekben.

A világító fóliák könnyen illeszthetők bármilyen felületre, legyen szó falakról, mennyezetről vagy akár reklámtáblákról. A fólia hátoldalán ragasztóréteg található, így nem kell külön ragasztót vásárolnia. A fólia telepítése egyszerű és gyors, nem igényel szaktudást.

  Fontos megjegyezni, hogy a világító fóliák telepítése során óvatosan kell eljárni. A fóliát ne sértsük meg, és ne tegyük ki túlzott hőmérsékletnek. 

  A világító fóliák előnyei:

  • Sokoldalúság: A világító fóliák bármilyen felületre illeszthetők, és bármilyen formára vághatók.
  • Kreativitás: A világító fóliákkal egyedi dekorációkat készíthet, és lenyűgöző hangulatot teremthet.
  • Energiahatékonyság: A világító fóliák alacsony energiafelhasználás mellett erős fényt bocsátanak ki.
  • Tartósság: A világító fóliák tartósak és hosszú élettartamúak.
  • Könnyű telepítés: A világító fóliák telepítése egyszerű és gyors, nem igényel szaktudást.

  A fóliák széles skálája áll rendelkezésre különböző színekben és méretekben, így mindenki megtalálhatja a tökéletes megoldást az igényeinek megfelelően. Fontos azonban megjegyezni, hogy a világító fóliák drágábbak lehetnek, mint a hagyományos világítási megoldások, és enyhe hőt termelnek.

  Ha Ön is szeretne egyedivé tenni otthonát vagy üzletét, a világító fóliák tökéletes választást jelentenek. Fedezze fel a kreatív lehetőségek széles skáláját, és alkosson lenyűgöző dekorációkat a fény varázsával!

  Látogasson el webáruházunkba, ahol széles választékban talál világító fóliákat különböző színekben és méretekben. Szakértő kollégáink segítenek kiválasztani a tökéletes fóliát az Ön igényeinek megfelelően.

  2024.05.14

  A nyár a tökéletes időszak a kertben töltött idő élvezetére. A napelemes fényfüzérek tökéletes kiegészítői lehetnek a kertjének, teraszának vagy pergolájának, és varázslatos hangulatot teremthetnek.

  Ebben a blogbejegyzésben mindent megtudhat a napelemes fényfüzérekről, beleértve a vásárlási tippeket, a figyelembe veendő szempontokat és a termék előnyeit.

  Miért érdemes napelemes fényfüzért vásárolni?

  A napelemes fényfüzérek számos előnnyel járnak a hagyományos fényfüzérekkel szemben:

  • Környezetbarát: A napelemes fényfüzérek nem igényelnek áramot, így energiatakarékosak és környezetbarátak. Nem kell aggódnia a villanyszámla emelkedése miatt sem.
  • Könnyen telepíthetők: A napelemes fényfüzérek telepítése rendkívül egyszerű. Csak rögzítse őket oda, ahová szeretné, és már készen is vannak! Nem kell vezetékeket húzni vagy konnektorba dugni őket.
  • Tartósak: A napelemes fényfüzérek vízállóak és ellenállnak a szélsőséges időjárási viszonyoknak. Így egész évben használhatja őket, aggódás nélkül.
  • Széles választék: Számos színben, stílusban és hosszúságban kaphatók, így biztosan megtalálja a tökéletest a kertjéhez. Választhat melegfehér, hidegfehér, színes vagy RGB fényeket is.
  • Biztonságosak: A napelemes fényfüzérek alacsony feszültségűek, így teljesen biztonságosak a gyermekek és a háziállatok számára.

  Mit vegyek figyelembe vásárlás előtt?

  A napelemes fényfüzér vásárlásakor a következőket kell figyelembe vennie:

  • A kívánt fény színe és stílusa: Döntse el, hogy milyen színű és stílusú fényfüzért szeretne. Gondolkodjon el azon, hogy milyen hangulatot szeretne teremteni a kertjében.
  • A fényfüzér hossza: Válasszon egy olyan hosszúságú fényfüzért, amely elegendő a kívánt terület lefedésére.
  • A fényfüzér vízállósága: Győződjön meg róla, hogy a fényfüzér vízálló, ha kültéren szeretné használni.
  • A fényerő: Döntse el, hogy milyen fényerősségű fényfüzért szeretne. Vannak fényerős és halványabb fényfüzérek is.
  • A napelemes panel mérete: A napelemes panel mérete befolyásolja a fényfüzér töltésének sebességét. Minél nagyobb a panel, annál gyorsabban töltődik a fényfüzér.

  A napelemes fényfüzérek sokoldalú felhasználása a kertben

  A napelemes fényfüzérek nemcsak arra alkalmasak, hogy varázslatos hangulatot teremtsenek a kertben, hanem számos más módon is felhasználhatók:

  • Fák és növények díszítése: Tekerje körbe a fényfüzért a fák törzse vagy az ágak körül, hogy egy tündérmese erdő hatását keltse. Akár a virágtartókra vagy a kerti szélharangokra is tekerheti a fényeket, hogy kiemelje őket a sötétségből.
  • Terasz és pergola díszítése: Függessze fel a fényfüzért a terasz mennyezetére vagy a pergola tetejére, hogy hangulatos étkezési vagy pihenési helyet varázsoljon. Akár a kerti bútorok köré is tekerheti a fényeket, hogy meghívogatóbbá tegye őket.
  • Utak és ösvények kijelölése: A napelemes fényfüzérek a kerti utak és ösvények kijelölésére is használhatók. Ez különösen hasznos lehet az esti órákban, hogy biztonságosan közlekedhessen a kertben.
  • Kültéri rendezvények díszítése: A napelemes fényfüzérek tökéletesek kerti partik, grillezések, születésnapi ünnepségek vagy akár esküvői szertartások díszítésére. A fények varázslatos hangulatot teremtenek, és emlékezetessé teszik az eseményeket.
  • Hangulatos tábortűzhely kialakítása: A napelemes fényfüzérek egy egyszerű tábortűzhelyt is varázslatos hellyé varázsolhatnak. Tegyen néhány dekoratív követ vagy téglaszilánkot a tűzhely közepére, és tekerje köré a fényfüzért. Így egy hangulatos helyet teremthet az esti beszélgetésekhez.

   A napelemes fényfüzérek használata nemcsak szépíti a kertet, de számos más előnnyel is jár:

   • Költséghatékonyak: A napelemes fényfüzérek hosszú távon költséghatékonyabb megoldást jelentenek, mint a hagyományos fényfüzérek. Miután megvásárolta őket, nincsenek további költségek az üzemeltetésükre.
   • Karbantartás mentesek: A napelemes fényfüzéreknek szinte nincs szükségük karbantartásra. Csak időnként kell letörölni a napelemet egy nedves ruhával, hogy eltávolítsa a port és a szennyeződést.
   • Biztonságosak: A napelemes fényfüzérek alacsony feszültségűek, nem kell aggódnia a túlmelegedés vagy a tűzveszély miatt sem.

   Válogasson webáruházunk széles napelemes fényfüzér kínálatából, és adja meg a kertjének azt a varázslatos hangulatot, amit megérdemel! https://www.nemsemmi.hu/Napelemes-fenyfuzer

   Keressen minket bizalommal, ha bármilyen kérdése van a napelemes fényfüzérek kapcsán!

   Ne feledkezzen meg róla, hogy kövessen minket a közösségi médiában a legújabb termékekről és ajánlatokról szóló értesítésekért!

   Facebook like

   9 év garancia

   Látogató számláló

   2
   6
   1
   4
   8
   3
   3

   TOP termékek

   Szavazás

   Tervezi-e napkollektoros rendszer telepítését a 2024-es évben?

   Minden, ami napenergia!

   Szigetüzemű rendszerhez energia tároló akkumulátor LFP (LiFePO4) 5,12 kWh 100Ah kapacitással

   Szigetüzemű rendszerhez energia tároló akkumulátor LFP (LiFePO4) 5,12 kWh 100Ah kapacitással
   Szigetüzemű rendszerhez energia tároló akkumulátor LFP (LiFePO4) 5,12 kWh 100Ah kapacitással

   Napelemes rendszerhez energiatároló

   Az előállított és fel nem használt energiát még el tudja adni, ha szerencsés jó elszámolással, de mit kezd akkor, ha a napenergiát nem veszi át a szolgálattó? Válassza a házi energiatároló megoldást kis méretben nagy kapaciással a Midac olasz akkumulátor gyártól.

   Szereljen fel akár több darab 5 kW-os akkumulátort is egymás mellé, nagyobb energiatároló kapacitás érdekében és függetlenedjen a hálózattól és az energia ár mizériától.

   Bővebben
   Rendelésre!

   Külső raktárról szállítjuk.
   Várható szállítási idő minimum 5 munkanap.
   Nettó ára: 1 433 071 Ft
   Bruttó ára: 1 820 000 Ft
   Hitelkalkulátor
   Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
   Aligvárom Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
   Részletek

   Szigetüzemű rendszer akkumulátor

   Akkumulátor típus: LiFePO4 
   Üzemi feszültség: 51,2 V
   Maximális feszültség: 57,6 V
   Minimális feszültség: 44,8 V
   Kapacitás: 100Ah
   Maximálisan kivehető teljesítmény: 5120 Wh
   Kivehető üzemi áramerősség: 50 A
   Kivehető maximális áramerősség: 100 A
   Üzemi töltő áramerősség: 50 A
   Üzemi hőmérséklet: -20°C/55°C
   Töltési hőmérsékler: 0°C/45°C
   Tárolási hőmérsékler: -10°C/35C
   Maximális páratartalom: 95% (nem lecsapódó pára)
   Maximális üzemi magasság: 2000 m
   Töltési ciklusszám (80% DOD, 25°C, 70% maradék teljesítmény mellett) 6000 db
   Várható élettartam: 10 év
   Vízállóság: IP42

   4 RES5.1 energiatároló köthető párhuzamosan.

   Színe: fehér RAL9010
   Mérete: 540 x 406 x 143 mm

   Tökéletesen együttműködik a Delios inverterekkel és a Victron töltésvezérlőkkel.

   Tanúsítványok: 

   UNI EN ISO 9001:2008
   2014/30/EU, 2011/65/CE, 2006/66/CE
   IEC 62619:2017 UN 38.3 RoHS
   EN 61000-6-2 EN 61000 6-3

   A terméket rendelésre érkeztetjük, a gyártási és szállítási idő átlagosan 4-6 hét. A rendelés véglegesítéséhez előleg megfizetése szükséges lesz! 

   Adatok
   Vonalkód
   00129176
   MPN
   NS041745
   Cikkszám
   ENERGIA_TAROLO_RES5-1
   Tömeg
   45 kg/db
   Vélemények

   Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

   Kiegészítő termékek
   Hasonló termékek