Szűrés

Ár
99 000 Ft - 891 000 Ft

Központunk Nagytarcsán

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Hírek

2023.09.22
Irányítsa a világítását bárhonnana világból az okostelefonjáról.
Az okos fali villanykapcsoló egyben érintéssel vezérelhető kapcsoló is. Kristálytiszta üveg borítása miatt gyönyörű és hasznos ékköve lehet az otthonának.
Programozható időközönkénti ki-be kapcsolást is beállíthat.
2023.09.15
Ez a 300 literes HMV tároló extra nagy hőcserélővel különösen alkalmas napkollektor vagy hőszivattyú által termelt hő hasznosítására, hiszen a napkollektor és a hőszivattyú nem képes olyan meleg vizet előállítani, mint egy kazán, így fontos a hőcserélő hossza és felülete.
Álló kivitel, POLYWARM® bevonattal, két hőcserélővel, nem levehető
kemény poliuretán hőszigeteléssel.
https://www.nemsemmi.hu/HMV-tarolo-extra-nagy-hocserelovel-Cordivari-Bolly2-XL-WB300
2023.09.08
Fedezze fel a kínálatunkat most, és válassza ki a megfelelő modellt!
Az innovatív szolárzuhannyal mostantól bármikor és bárhol élvezheti a meleg víz nyújtotta kényelmet, anélkül, hogy aggódnia kellene a hagyományos melegvízrendszer korlátai miatt.
https://www.nemsemmi.hu/Szolar-zuhany
2023.09.01
Az extra nagy hőcserélős HMV tároló ideális választás napkollektorokhoz és hőszivattyúkhoz. Ha szeretné optimalizálni otthona energiahatékonyságát és hőtermelését, ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget!
Ne habozzon! Vásárolja meg most az extra nagy hőcserélős HMV tárolót, és élvezze a meleg víz komfortját az év minden napján. Vegye igénybe az akciót, amíg a készlet tart!
 
https://www.nemsemmi.hu/HMV-tarolo-extra-nagy-hocserelovel-Cordivari-Bolly2-XL-WB300
2023.08.25
Ezek a napelemes térkövek nagyszerű látványosságok lehetnek kertjében! A tömbökben található napelemek napközben feltöltődnek napfénnyel, amelyek ezt kövöetően bőséges fényt bocsátanak ki.
https://www.nemsemmi.hu/Napelemes-terko

Facebook like

9 év garancia

Látogató számláló

2
3
7
6
4
4
2

TOP termékek

Minden, ami napenergia!

Síkkollektor akár 6 év garanciával

A síkkollektorok hatékonyan hasznosítják a napenergiát hőtermelésre, és számos alkalmazási területen hozzájárulnak a fenntartható energiatermeléshez és a hőhasznosításhoz. A síkkollektorok felülete általában lapos és nagy területű. Ezek a panelek lehetnek vékony, fekete színű rétegek, amelyek jobban elnyelik a napenergiát. A kialakításuk lehetővé teszi a hatékony napsugárzás elnyelését, ami hőtermelésre hasznosul. A síkkollektorok felső felületén elhelyezkedő abszorberréteg az a rész, amely elnyeli a napenergiát és hővé alakítja azt át. Ez a réteg általában fekete vagy sötét színű, hogy jobban elnyelje a napfényt. 

A síkkollektorokat főként melegvíz előállítására, fűtési rendszerek támogatására, medencefűtésre és egyéb hőenergia-igényes alkalmazásokra használják.

A legnépszerűbb termékünk a 6 év garanciával vásárolható SID síkkollektor!

Tovább