Központunk Nagytarcsán

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Hírek

2023.11.17
Válassza a fenntartható szórakozást! Fejlessze a gyermeke környezettudatosságát és ismereteit a napelemes játékokkal.
Ne maradjon le az akcióról, és szerezze be most az energiahatékonyan működő játékokat, hogy a szórakozás mindig garantált legyen!
2023.11.03

Tegye környezetét még szebbé és élvezze a kellemes hangulatot napelemes fali lámpáinkkal! ☀️????Környezetbarát és energiahatékony megoldásainkkal nem csak a kertjét, de a környezetét is világítással szebbé varázsolhatja. Legyen szó kerti partikról vagy egyszerűen csak a biztonságos közlekedésről, napelemes lámpáink mindig segítenek Önnek.

https://www.nemsemmi.hu/Napelemes-fali-lampa

2023.10.27
Sok ember számára a fürdőszobai radiátorok a fürdőszobában elengedhetetlen funkcionális kellékek. Nemcsak kellemes meleget, hanem száraz törölközőket is biztosítanak. Így a radiátor praktikus törölközőszárítóként és hőforrásként is szolgál.
Kínálatunkban kiváló radiátorok hatalmas választékát találja különböző csatlakozásokkal, méretekkel, formákkal és színekkel.
2023.10.20
Az infrapanelek olyan innovatív fűtési rendszerek, amelyek egyre népszerűbbek az otthonok és üzletek fűtésében. Ezek a panelek infravörös sugárzást használnak fel ahhoz, hogy hatékonyan melegítik fel a környezetüket.
Az infrapanelek működési elve az infravörös sugárzásra épül. Az infrapanelbe épített fűtőelemek felfűtik magukat, majd ezen felmelegedett felületek sugározzák ki az infravörös hőt. Ezek a sugárzások közvetlenül a tárgyak és a testek felületére irányulnak, amelyek a közelben vannak, melegítve őket. Ebben az eljárásban nincs szükség levegő közvetítőre, így nem keletkezik hőveszteség.
2023.10.13
Az egy hőcserélős tárolók használhatók a meleg víz felfűtésére napkollektorral, hőszivattyúval, vagy kazánnal. Ha napkollektorral fűti, akkor be lehet úgy kötni, hogy a tartályból kilépő meleg vagy akár csak kicsit előmelegített vizet köti a cirkó betápjához. Ha elég meleg a víz, akkor a cirkó be se indul. Ha csak előmelegített, de nem elég meleg a víz, akkor a cirkónak csak kevesebbet kell dolgoznia, azaz akkor is hasznos, ha már a 8 fokos hálózati vizet felfűti télen 30 fokra és a kazánnak csak azt kell továbbmelegíteni.

Facebook like

9 év garancia

Látogató számláló

2
4
4
2
3
2
8

TOP termékek

Szavazás

Tervezi-e napkollektoros rendszer telepítését a 2024-es évben?

Minden, ami napenergia!

Hőmérséklet érzékelő szenzor NTC10K vagy B3950 hőmérő 5 méter PVC kábellel

Hőmérséklet érzékelő szenzor
Hőmérséklet érzékelő szenzor
Hőmérséklet érzékelő szenzor
Hőmérséklet érzékelő szenzor
Hőmérséklet érzékelő szenzor NTC10K vagy B3950 hőmérő 5 méter PVC kábellel

NTC10K hőmérséklet-érzékelő szenzor

A HMV tartály vagy indirekt tároló bojler hőmérséklet mérésére alkalmas.
Az NTC10K hőmérséklet-érzékelő szenzor egy passzív elektronikai komponens, amelyet hőmérsékletmérésre terveztek. Az "NTC" rövidítés az angol "Negative Temperature Coefficient" kifejezésre utal, ami magyarul negatív hőmérsékletkoefficienst jelent. Ez azt jelenti, hogy az NTC érzékelő ellenállása csökken, amikor a hőmérséklet emelkedik, és növekszik, amikor a hőmérséklet csökken.

Az "NTC10K" azt jelzi, hogy ez az érzékelő 10 000 ohm (10 kohm) ellenállással rendelkezik egy meghatározott hőmérsékleten, általában 25°C-on (szobahőmérséklet). Az NTC érzékelők rendkívül népszerűek és sokféle alkalmazási területen használják.

 

Bővebben
Típus :
NTC10K
Hossz :
5 m
Anyag :
PVC
Hőmérséklet :
-50°C - +105°C
További adatok
Raktáron :  8 db
Nettó ára: 8 268 Ft
Bruttó ára: 10 500 Ft
Részletek

Szenzor NTC10K

Mérési tartomány -50°C - +105°C
Kábel 5 méter PVC
Átmérő 6 mm
Hossza 50 mm
Védettség: IP21

Alkalmazási területei:

Háztartási készülékek: Hőmérsékletérzékelők a hűtőkben, sütőkben, légbefúvókban stb.

Elektronika: Alkatrészek, áramkörök és tranzisztorok hőmérsékleti védelme és ellenőrzése.

Ipari alkalmazások: Hőmérséklet ellenőrzés a gyártósorokon, hőmérsékletfigyelés berendezésekben.

Klíma és napkollektor berendezések: Hőmérsékletmérés és hőszabályozás légkondicionálókban, tartályokban és napkollektorokban.

Autóipar: Hőmérsékletérzékelők motorokban, feszültség- és áramerősség-korrekciókhoz.

Az NTC10K érzékelőt tipikusan egy analóg bemenettel rendelkező mikrovezérlő vagy mikroprocesszor köti össze, hogy a hőmérsékleti értékeket számításokban vagy szabályozásban használja fel. Az ellenállás értéke és a hőmérséklet közötti összefüggés az NTC típusától függ,

Adatok
Vonalkód
00087605
EAN kód
4048482434622
MPN
NS000853
Cikkszám
HOMERSEKLET_ERZEKELO_NTC10K
Tömeg
100 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek