Központunk Nagytarcsán

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Hírek

2023.11.17
Válassza a fenntartható szórakozást! Fejlessze a gyermeke környezettudatosságát és ismereteit a napelemes játékokkal.
Ne maradjon le az akcióról, és szerezze be most az energiahatékonyan működő játékokat, hogy a szórakozás mindig garantált legyen!
2023.11.03

Tegye környezetét még szebbé és élvezze a kellemes hangulatot napelemes fali lámpáinkkal! ☀️????Környezetbarát és energiahatékony megoldásainkkal nem csak a kertjét, de a környezetét is világítással szebbé varázsolhatja. Legyen szó kerti partikról vagy egyszerűen csak a biztonságos közlekedésről, napelemes lámpáink mindig segítenek Önnek.

https://www.nemsemmi.hu/Napelemes-fali-lampa

2023.10.27
Sok ember számára a fürdőszobai radiátorok a fürdőszobában elengedhetetlen funkcionális kellékek. Nemcsak kellemes meleget, hanem száraz törölközőket is biztosítanak. Így a radiátor praktikus törölközőszárítóként és hőforrásként is szolgál.
Kínálatunkban kiváló radiátorok hatalmas választékát találja különböző csatlakozásokkal, méretekkel, formákkal és színekkel.
2023.10.20
Az infrapanelek olyan innovatív fűtési rendszerek, amelyek egyre népszerűbbek az otthonok és üzletek fűtésében. Ezek a panelek infravörös sugárzást használnak fel ahhoz, hogy hatékonyan melegítik fel a környezetüket.
Az infrapanelek működési elve az infravörös sugárzásra épül. Az infrapanelbe épített fűtőelemek felfűtik magukat, majd ezen felmelegedett felületek sugározzák ki az infravörös hőt. Ezek a sugárzások közvetlenül a tárgyak és a testek felületére irányulnak, amelyek a közelben vannak, melegítve őket. Ebben az eljárásban nincs szükség levegő közvetítőre, így nem keletkezik hőveszteség.
2023.10.13
Az egy hőcserélős tárolók használhatók a meleg víz felfűtésére napkollektorral, hőszivattyúval, vagy kazánnal. Ha napkollektorral fűti, akkor be lehet úgy kötni, hogy a tartályból kilépő meleg vagy akár csak kicsit előmelegített vizet köti a cirkó betápjához. Ha elég meleg a víz, akkor a cirkó be se indul. Ha csak előmelegített, de nem elég meleg a víz, akkor a cirkónak csak kevesebbet kell dolgoznia, azaz akkor is hasznos, ha már a 8 fokos hálózati vizet felfűti télen 30 fokra és a kazánnak csak azt kell továbbmelegíteni.

Facebook like

9 év garancia

Látogató számláló

2
4
4
6
5
8
9

TOP termékek

Szavazás

Tervezi-e napkollektoros rendszer telepítését a 2024-es évben?

Minden, ami napenergia!

Hűtőszekrény 150 literes 12V 24V egyenáramú kivitelű fagyasztós hűtő többek között napelemes rendszerekhez

Hűtőszekrény 142 literes 12V 24V egyenáramú kivitelű fagyasztós hűtő
Hűtőszekrény 142 literes 12V 24V egyenáramú kivitelű fagyasztós hűtő
Hűtőszekrény 142 literes 12V 24V egyenáramú kivitelű fagyasztós hűtő
Hűtőszekrény 142 literes 12V 24V egyenáramú kivitelű fagyasztós hűtő
Hűtőszekrény 150 literes 12V 24V egyenáramú kivitelű fagyasztós hűtő többek között napelemes rendszerekhez

Hűtőszekrény

A 12V vagy 24V-os hűtőszekrényeket legjobban 12 vagy 24V-os szigetüzemű napelemes szolár rendszereknél tudja használni.
Felül a fagyasztó, alul a hűtő rész.

A 12V és 24V egyenáramú hőtőszekrények olyan berendezések, amelyeket általában járművekben, hajókon, lakókocsikban és egyéb olyan helyeken használnak, ahol nincs könnyű hozzáférés az állandó hálózati elektromos áramhoz. Ezek a hőtőszekrények lehetővé teszik az élelmiszerek, italok és más anyagok hűtését vagy fagyasztását az utazás során vagy olyan helyeken, ahol nincs hagyományos hűtő- vagy fagyasztóberendezés.

A 12V és 24V egyenáramú hőtőszekrények általában az autók, kamionok vagy hajók elektromos rendszeréből veszik az energiát. Az autókban és kamionokban a 12V rendszer a szokásos, míg a hajókon és nagyobb járművekben gyakran 24V rendszert használnak.

Ezek a hőtőszekrények általában kompakt méretűek, és a hűtésükhöz kompresszoros vagy termoelektromos hűtési technológiát használnak. A kompresszoros rendszerek működése hasonló a hagyományos háztartási hűtőszekrényekhez, míg a termoelektromos rendszerek hőmérséklet-különbséget használnak fel a hűtés vagy fagyasztás eléréséhez.

Bővebben
Nincs raktáron
Részletek

12V 24V egyenáramú hűtőszekrény

Hűtőteljesítmény:
Model: BCD150
Fogyasztás: 75W
Űrtartalom: 150 liter
Hűtőrész: 95 liter 0-10℃
Fagyasztó rész: 47 liter -18℃
Méretek:
Szélessége: 47,5 cm
Mélység: 51,5 cm
Magasság: 136,6 cm
Hűtőközeg:  R134a
Súlya: 33 kg

Adatok
Vonalkód
650003
MPN
NS000191
Cikkszám
BCD150_HUTOSZEKRENY_150L_12V_24V
Tömeg
32 kg/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!