Központunk Nagytarcsán

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Hírek

2023.05.26
Először is rozsdamentes anyagból készülnek, azaz kívül-belül korrózióállóak.
Másodsorban hajlítható, így feleslegessé tesz egy csomó idomot, amelyek plusz költséget, plusz munkaidőt és plusz hibalehetőséget rejtenek. Továbbá könnyen befűzhetőek kanyargós részekre, eresz alá, padlás résekbe.
Kíváló földbe ásva hűtő vagy fűtőcsőnek. Ráadásul sokkal olcsóbb, mint a rézcső! További előnye, hogy a gégecső házilag szerelhető!
 
Összefoglalva a rozsdamentes cső jobban hajlítható és sokkal magasabb hőmérsékletet bír, mint a műanyagcső, nem rozsdásodik, mint a vascső, olcsóbb, mint a rézcső, bármelyiknél sokkal kevesebb fitting, azaz idom szükséges hozzá és házilag szerelhető!
https://www.nemsemmi.hu/rozsdamentes_felxi_inox_cso
2023.05.19
A hőszivattyúk és napkollektorok a kazánoktól eltérően nem képesek forró vizet előállítani.
 
A bojlerekbe beépített hőcserélőknek alacsonyabb hőmérsékletű fűtővíz esetén lényegesen hosszabbnak kell lenniük, hogy elég gyorsan fel tudják fűteni a fürdővizet.
 
A SunSystem SWP sorozata a modern kor készülékeinek megfelelően lettek kialakítva extra hosszú, és ezáltal extrán nagy felületű hőcserélővel.
https://www.nemsemmi.hu/extra_nagy_hocserelos_indirekt_HMV_tarolo

 

2023.05.12
Fűtés vagy használati meleg víz előállítása?
Nincs ideje összebogarászni az alkatrészeket?
Akkor innen válasszon, és csomagban még olcsóbb is!
 
Amennyiben valamelyik eszközt cserélni kívánja a szettekben vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.
Kérem vegye figyelembe, hogy egy szettben kizárólag egy termék módosítható.
Termékeinket egyesével is megvásárolhatja.
https://www.nemsemmi.hu/napkollektor_rendszer_szett
2023.05.05
A szolár zuhany egy egyszerű, környezetbarát és gazdaságos megoldást jelent a melegvíz-ellátásra, amely ideális lehet kerti partikhoz, táborozáshoz és más szabadtéri tevékenységekhez. ☀????
2023.04.28
Új PERC technológiával készített napelem cellás 340W-os monokristályos napelem. Ezeknek a napelemcelláknak a felépítése teljesen eltér a hagyományos napelemekétől. PERC cellák hátlapjára egy dielektromos alumínium vezetőréteget visznek fel, ami a cellán egyébként hasznosítatlanul áthaladó fény egy részét is visszatükrözi, visszavezetve azt az áramtermelébe. Ezek a cellák hasznosítani tudják a fény infravörös hullámhosszát is.

Facebook like

9 év garancia

Látogató számláló

2
2
5
8
7
9
5

TOP termékek

Minden, ami napenergia!

Elzárószelep készlet hőmérővel 1" DN25 golyóscsap hőmérővel hőmérsékletmérővel ellátott szelep

Elzárószelep készlet hőmérővel 1" DN25 golyóscsap hőmérővel hőmérsékletmérővel ellátott szelep
Elzárószelep készlet hőmérővel 1" DN25 golyóscsap hőmérővel hőmérsékletmérővel ellátott szelep

Elzárószelep

A készlet univerzális, különböző hidraulikus berendezésekkel együtt használható, ahol egy bizonyos ponton indokolt lehet azok leválasztása a berendezésről, például szervizelés céljából anélkül, hogy a teljes berendezést le kellene üríteni. Ezenkívül az a tény, hogy a szelep hőmérővel van összekötve, azt jelenti, hogy a létesítmény fontos pontjain ellenőrizhetjük a hőmérsékletet.
A hőmérsékletméréssel ellátott szelepek beépítése ajánlott a lemezes hőcserélőkhöz, mivel lehetővé teszik azok működésének nyomon követését, és segítenek a hőcserélő eltömődésével vagy vízkővel kapcsolatos esetleges problémák, illetve a beépítési hibák, a berendezések hibás kiválasztásából eredő hibák felismerésében. Mivel a hőcserélővel kapcsolatos legtöbb probléma a hőcserélő mögötti hőmérsékletcsökkenésben és a készülék hőveszteségének növekedésében nyilvánul meg.
A lemezes hőcserélővel kapcsolatos problémák esetén a szelep lehetővé teszi a hőcserélő elzárását anélkül, hogy a vizet eltávolítanák a rendszerből - ezzel költségeket takarítanak meg. Ezután a készülék biztonságosan vízkőmentesíthető vagy ellenőrizhető a szivárgás.
Felhívjuk figyelmét, hogy az általunk kínált golyóscsap 1"-es menettel rendelkezik - tehát az azonos méretű cserélőkhöz alkalmas.

A hőmérőkkel ellátott szelep tökéletes lesz a fűtési elosztókhoz, különösen a padlófűtéshez, ahol a berendezésbe jutó hőmérséklet szabályozása nagy kényelmet biztosít. Valójában minden modern padlófűtési rendszernek rendelkeznie kell a padlót ellátó közeg mérésével - függetlenül a kazánon vagy a termosztatikus fejen lévő adatoktól.

 

Bővebben
Nem vásárolható!
Részletek

Golyóscsap hőmérővel

Méret: DN 25 1" 
Szelep anyaga: krómozott sárgaréz
A szelep menete tömítést tartalmaz.

Adatok
EAN kód
5202212021024
MPN
NS021024
Cikkszám
HOMERO_SZELEP_DN25
Tömeg
400 g/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek