Központunk Nagytarcsán

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Hírek

2023.11.17
Válassza a fenntartható szórakozást! Fejlessze a gyermeke környezettudatosságát és ismereteit a napelemes játékokkal.
Ne maradjon le az akcióról, és szerezze be most az energiahatékonyan működő játékokat, hogy a szórakozás mindig garantált legyen!
2023.11.03

Tegye környezetét még szebbé és élvezze a kellemes hangulatot napelemes fali lámpáinkkal! ☀️????Környezetbarát és energiahatékony megoldásainkkal nem csak a kertjét, de a környezetét is világítással szebbé varázsolhatja. Legyen szó kerti partikról vagy egyszerűen csak a biztonságos közlekedésről, napelemes lámpáink mindig segítenek Önnek.

https://www.nemsemmi.hu/Napelemes-fali-lampa

2023.10.27
Sok ember számára a fürdőszobai radiátorok a fürdőszobában elengedhetetlen funkcionális kellékek. Nemcsak kellemes meleget, hanem száraz törölközőket is biztosítanak. Így a radiátor praktikus törölközőszárítóként és hőforrásként is szolgál.
Kínálatunkban kiváló radiátorok hatalmas választékát találja különböző csatlakozásokkal, méretekkel, formákkal és színekkel.
2023.10.20
Az infrapanelek olyan innovatív fűtési rendszerek, amelyek egyre népszerűbbek az otthonok és üzletek fűtésében. Ezek a panelek infravörös sugárzást használnak fel ahhoz, hogy hatékonyan melegítik fel a környezetüket.
Az infrapanelek működési elve az infravörös sugárzásra épül. Az infrapanelbe épített fűtőelemek felfűtik magukat, majd ezen felmelegedett felületek sugározzák ki az infravörös hőt. Ezek a sugárzások közvetlenül a tárgyak és a testek felületére irányulnak, amelyek a közelben vannak, melegítve őket. Ebben az eljárásban nincs szükség levegő közvetítőre, így nem keletkezik hőveszteség.
2023.10.13
Az egy hőcserélős tárolók használhatók a meleg víz felfűtésére napkollektorral, hőszivattyúval, vagy kazánnal. Ha napkollektorral fűti, akkor be lehet úgy kötni, hogy a tartályból kilépő meleg vagy akár csak kicsit előmelegített vizet köti a cirkó betápjához. Ha elég meleg a víz, akkor a cirkó be se indul. Ha csak előmelegített, de nem elég meleg a víz, akkor a cirkónak csak kevesebbet kell dolgoznia, azaz akkor is hasznos, ha már a 8 fokos hálózati vizet felfűti télen 30 fokra és a kazánnak csak azt kell továbbmelegíteni.

Facebook like

9 év garancia

Látogató számláló

2
4
5
4
1
8
6

TOP termékek

Szavazás

Tervezi-e napkollektoros rendszer telepítését a 2024-es évben?

Minden, ami napenergia!

24V 500W + 150W hibrid töltésszabályozó AC 24V DC24V-ra háromfázisú szélkerékhez + 150W napelemhez egyszerre! szélgenerátor szélkerék szélturbina

töltésvezérlő
-17%
24V 500W + 150W hibrid töltésszabályozó AC 24V DC24V-ra háromfázisú szélkerékhez + 150W napelemhez egyszerre! szélgenerátor szélkerék szélturbina

24V Hibrid töltésszabályozó

24V Hibrid töltésszabályozó egy maximum 500 Wattos háromfázisú szélkerék, és egy max. 150W-os napelem számára.

A hybrid töltésszabályozó olyan eszköz, amelyet a napelemek és szélkerék által generált energia egyidejűleg történő töltésére és szabályozására használnak. Ez lehetővé teszi, hogy mindkét megújuló energiaforrásból érkező energiát hatékonyan hasznosítsuk és tároljuk.

A napelemek napfényből generálnak elektromos energiát, míg a szélkerék a szél erejéből nyer áramot. Mindkét energiaforrás rendszerei változó természettel rendelkeznek, ezért a hatékony működéshez fontos a megfelelő szabályozás és összehangolás.

Bővebben
Raktáron :  1 db
Nettó ára: 47 244 Ft
Bruttó ára: 60 000 Ft
 
Nettó ára: 39 291 Ft
Bruttó ára: 49 900 Ft
Részletek

Hybrid töltésszabályozó

Bemenet: 24V AC 3 fázisú szélkerék számára
12V DC egyenáram napelem számára
Kimenet: 24V DC egyenáram

Ajánlott akkumulátor: 2x12V150Ah, de minimum 2x12V75A sorba kötve
Világító diódák: Töltés, Akkumulátor csatlakoztatva, Feltöltve, Fék
Beépített töltésszabályozó, amely feltöltött akkumulátornál, vagy túlzott szélsebességnél fékezi a szélkereket.

Méret: 16x12x6 cm
Fémházas kivitel hűtőbordákkal

A hybrid töltésszabályozó főbb funkciói:

  1. Töltés szabályozása: A töltésszabályozó olyan eszköz, amely szabályozza az akkumulátorokba érkező energiamennyiséget. A megfelelő töltési szint fenntartása segít meghosszabbítani az akkumulátorok élettartamát és optimalizálni a töltési ciklusokat.

  2. Energiatermelés összehangolása: A napelemek és szélkerék által generált energia mennyisége folyamatosan változik a környezeti feltételektől függően. A töltésszabályozó feladata, hogy összehangolja és kiegyenlítse a két rendszer energiatermelését, hogy az akkumulátorok optimális töltési szintjét biztosítsa.

  3. Töltési prioritás beállítása: A töltésszabályozó lehetőséget ad arra, hogy beállítsuk a prioritást a napelemek és a szélkerék között, attól függően, hogy az adott helyszínen melyik energiaforrás áll rendelkezésre bőségesebben.

  4. Túltöltés és mélykisülés védelme: A töltésszabályozó megakadályozza az akkumulátorok túltöltését és mélykisülését, ami hosszú távon károsíthatja azokat. Ezáltal megnöveli az akkumulátorok élettartamát és megbízhatóságát.

  5. Adatgyűjtés és monitorozás: Sok modernebb töltésszabályozó rendelkezik adatgyűjtési és monitorozási lehetőségekkel. Ezek segítségével nyomon követhetjük az energiafogyasztást, az akkumulátorok állapotát és a rendszer teljesítményét.

Adatok
Vonalkód
00113311
MPN
NS002584
Cikkszám
TOLTESSZABALYOZO24V500es200W
Tömeg
1 kg/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek