Központunk Nagytarcsán

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Hírek

2023.09.22
Irányítsa a világítását bárhonnana világból az okostelefonjáról.
Az okos fali villanykapcsoló egyben érintéssel vezérelhető kapcsoló is. Kristálytiszta üveg borítása miatt gyönyörű és hasznos ékköve lehet az otthonának.
Programozható időközönkénti ki-be kapcsolást is beállíthat.
2023.09.15
Ez a 300 literes HMV tároló extra nagy hőcserélővel különösen alkalmas napkollektor vagy hőszivattyú által termelt hő hasznosítására, hiszen a napkollektor és a hőszivattyú nem képes olyan meleg vizet előállítani, mint egy kazán, így fontos a hőcserélő hossza és felülete.
Álló kivitel, POLYWARM® bevonattal, két hőcserélővel, nem levehető
kemény poliuretán hőszigeteléssel.
https://www.nemsemmi.hu/HMV-tarolo-extra-nagy-hocserelovel-Cordivari-Bolly2-XL-WB300
2023.09.08
Fedezze fel a kínálatunkat most, és válassza ki a megfelelő modellt!
Az innovatív szolárzuhannyal mostantól bármikor és bárhol élvezheti a meleg víz nyújtotta kényelmet, anélkül, hogy aggódnia kellene a hagyományos melegvízrendszer korlátai miatt.
https://www.nemsemmi.hu/Szolar-zuhany
2023.09.01
Az extra nagy hőcserélős HMV tároló ideális választás napkollektorokhoz és hőszivattyúkhoz. Ha szeretné optimalizálni otthona energiahatékonyságát és hőtermelését, ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget!
Ne habozzon! Vásárolja meg most az extra nagy hőcserélős HMV tárolót, és élvezze a meleg víz komfortját az év minden napján. Vegye igénybe az akciót, amíg a készlet tart!
 
https://www.nemsemmi.hu/HMV-tarolo-extra-nagy-hocserelovel-Cordivari-Bolly2-XL-WB300
2023.08.25
Ezek a napelemes térkövek nagyszerű látványosságok lehetnek kertjében! A tömbökben található napelemek napközben feltöltődnek napfénnyel, amelyek ezt kövöetően bőséges fényt bocsátanak ki.
https://www.nemsemmi.hu/Napelemes-terko

Facebook like

9 év garancia

Látogató számláló

2
3
7
4
9
6
1

TOP termékek

Minden, ami napenergia!

12V 500W + 150W hibrid töltésszabályozó AC 12V -> DC12V háromfázisú szélkerékhez + 150W napelemhez egyszerre! szélgenerátor szélkerék szélturbina

12V 500W + 150W hibrid töltésszabályozó szélkerékhez + 150W napelemhez
-10%
12V 500W + 150W hibrid töltésszabályozó AC 12V -> DC12V háromfázisú szélkerékhez + 150W napelemhez egyszerre! szélgenerátor szélkerék szélturbina

Hybrid töltlésszabályozó

Szélkerék és napelem hibrid töltésszabályozó egy maximum 500 Wattos háromfázisú szélkerék, és egy max.150 W-os napelem számára.

A hybrid töltésszabályozó olyan eszköz, amelyet a napelemek és szélkerék által generált energia egyidejűleg történő töltésére és szabályozására használnak. Ez lehetővé teszi, hogy mindkét megújuló energiaforrásból érkező energiát hatékonyan hasznosítsuk és tároljuk.

A napelemek napfényből generálnak elektromos energiát, míg a szélkerék a szél erejéből nyer áramot. Mindkét energiaforrás rendszerei változó természettel rendelkeznek, ezért a hatékony működéshez fontos a megfelelő szabályozás és összehangolás.

 

Bővebben
Raktáron
Nettó ára: 47 244 Ft
Bruttó ára: 60 000 Ft
 
Nettó ára: 42 441 Ft
Bruttó ára: 53 900 Ft
Kezdete: 2023.07.25   A készlet erejéig!
Részletek

Töltésszabályozó napelemhez és szélkerékhez

Bemenet: 12V AC 3 fázisú max 500W szélkerék számára
+ 12V DC egyenáram max 150W napelem számára
Kimenet: 12V DC egyenáram
Ajánlott akkumulátor: 150-200 Ah, de minimum 100 Ah!
Világító diódák jelentése: Töltés, Akkumulátor csatlakoztatva, Feltöltve
Beépített
töltésszabályozó, amely feltöltött akkumulátornál, vagy túlzott szélsebességnél fékezi a szélkereket.
Méret: 16x12x6 cm
Fémházas kivitel hűtőbordákkal.

A hybrid töltésszabályozó főbb funkciói:

  1. Töltés szabályozása: A töltésszabályozó olyan eszköz, amely szabályozza az akkumulátorokba érkező energiamennyiséget. A megfelelő töltési szint fenntartása segít meghosszabbítani az akkumulátorok élettartamát és optimalizálni a töltési ciklusokat.

  2. Energiatermelés összehangolása: A napelemek és szélkerék által generált energia mennyisége folyamatosan változik a környezeti feltételektől függően. A töltésszabályozó feladata, hogy összehangolja és kiegyenlítse a két rendszer energiatermelését, hogy az akkumulátorok optimális töltési szintjét biztosítsa.

  3. Töltési prioritás beállítása: A töltésszabályozó lehetőséget ad arra, hogy beállítsuk a prioritást a napelemek és a szélkerék között, attól függően, hogy az adott helyszínen melyik energiaforrás áll rendelkezésre bőségesebben.

  4. Túltöltés és mélykisülés védelme: A töltésszabályozó megakadályozza az akkumulátorok túltöltését és mélykisülését, ami hosszú távon károsíthatja azokat. Ezáltal megnöveli az akkumulátorok élettartamát és megbízhatóságát.

  5. Adatgyűjtés és monitorozás: Sok modernebb töltésszabályozó rendelkezik adatgyűjtési és monitorozási lehetőségekkel. Ezek segítségével nyomon követhetjük az energiafogyasztást, az akkumulátorok állapotát és a rendszer teljesítményét.

Adatok
Vonalkód
00113298
MPN
NS002582
Cikkszám
TOLTESSZABALYOZO12V500es150WTSZ
Tömeg
1 kg/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek