Szűrés

Ár
223 500 Ft - 1 459 000 Ft
Hány fő részére alkalmas?

Központunk Nagytarcsán

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Hírek

2023.09.29
Sok ember számára a fürdőszobai radiátorok a fürdőszobában elengedhetetlen funkcionális kellékek. Nemcsak kellemes meleget, hanem száraz törölközőket is biztosítanak. Így a radiátor praktikus törölközőszárítóként és hőforrásként is szolgál.
2023.09.22
Irányítsa a világítását bárhonnana világból az okostelefonjáról.
Az okos fali villanykapcsoló egyben érintéssel vezérelhető kapcsoló is. Kristálytiszta üveg borítása miatt gyönyörű és hasznos ékköve lehet az otthonának.
Programozható időközönkénti ki-be kapcsolást is beállíthat.
2023.09.15
Ez a 300 literes HMV tároló extra nagy hőcserélővel különösen alkalmas napkollektor vagy hőszivattyú által termelt hő hasznosítására, hiszen a napkollektor és a hőszivattyú nem képes olyan meleg vizet előállítani, mint egy kazán, így fontos a hőcserélő hossza és felülete.
Álló kivitel, POLYWARM® bevonattal, két hőcserélővel, nem levehető
kemény poliuretán hőszigeteléssel.
https://www.nemsemmi.hu/HMV-tarolo-extra-nagy-hocserelovel-Cordivari-Bolly2-XL-WB300
2023.09.08
Fedezze fel a kínálatunkat most, és válassza ki a megfelelő modellt!
Az innovatív szolárzuhannyal mostantól bármikor és bárhol élvezheti a meleg víz nyújtotta kényelmet, anélkül, hogy aggódnia kellene a hagyományos melegvízrendszer korlátai miatt.
https://www.nemsemmi.hu/Szolar-zuhany
2023.09.01
Az extra nagy hőcserélős HMV tároló ideális választás napkollektorokhoz és hőszivattyúkhoz. Ha szeretné optimalizálni otthona energiahatékonyságát és hőtermelését, ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget!
Ne habozzon! Vásárolja meg most az extra nagy hőcserélős HMV tárolót, és élvezze a meleg víz komfortját az év minden napján. Vegye igénybe az akciót, amíg a készlet tart!
 
https://www.nemsemmi.hu/HMV-tarolo-extra-nagy-hocserelovel-Cordivari-Bolly2-XL-WB300

Facebook like

9 év garancia

Látogató számláló

2
3
8
6
3
1
9

TOP termékek

Minden, ami napenergia!

Napkollektor szett - meleg víz

Komplett napkollektor rendszerek háztartási meleg víz készítéshez

A hálózati melegvíz előállításra alkalmas napkollektor szettek általában tartalmaznak:

  1. Napkollektorok: Ezek a síkkollektorok vagyvákuumcsöves napkollektorok a nap energiáját gyűjtik össze és alakítják át hőenergiává. A napkollektor típusa és hatékonysága fontos szempont, amit érdemes mérlegelni a vásárlásnál.

  2. Hőcserélő rendszer: A napkollektorokból begyűjtött hőt egy hőcserélő segítségével átadják a víznek vagy más hűtőfolyadékoknak. Ez a folyamat biztosítja, hogy a napsütés által felvett energia a hasznos melegvíz előállításában legyen felhasználva.

  3. Tároló tartály: A melegvíz tárolására szolgál, így a napos időszakokban összegyűjtött hőt később is felhasználhatjuk, amikor nincs elegendő napenergia.

  4. Szivattyú és vezérlőegység: Ezek az elemek segítenek a hűtőfolyadék mozgatásában és a rendszer hatékony működtetésében. A vezérlőegység lehetővé teszi a szabályozást és a hőmérséklet beállítását.

  5. Csatlakozók és csövek: A szettek NEM tartalmazzák az összes szükséges csatlakozót és csöveket, amelyek összekötik a különböző komponenseket egymással. Ezeket külön kell megvásárolnia!

A napkollektorok használatával meleg vizet állíthatunk elő otthonainkban, üzletekben vagy más épületekben. Fontos azonban megfelelően méretezni a rendszert az adott terület és az igények alapján. Az optimális hatásfok elérése érdekében tanácsos szakember segítségét kérni a kiválasztásban és a telepítésben.

Fűtésre, esetleg fűtésre és melegvízre alkalmas rendszereinket keresse kínálatunkban.
A szettekkel könnyen, szakértelem nélkül kiválaszthatja az Önnek megfelelő méretet.
Amennyiben valamelyik eszközt cserélni kívánja vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.
Kérem vegye figyelembe, hogy egy szettben kizárólag 1 termék módosítható.
Termékeinket egyesével is megvásárolhatja, persze akkor drágábban.

Kérdése esetén segítünk, írjon bátran.

Tovább
 

Síkkollektorok vagy vákuumcsöves napkollektorok párosítva indirekt tárolókkal ( sokan bojlerként ismerik )
Intelligens vezérléssel, tágulási tartállyal és szivattyú állomással.

Önnek még szüksége lesz a csővezeték kiépítésére, amely az általunk kínált rozsdamentes (inox) gégecsővel házilag is könnyen megoldható.
Szükséges még fagyálló a rendszer feltöltéséhez, mi a szolár fagyállót javasoljuk, amely az autós fagyállóval szemben nem mérgező.

Tovább