Szűrés

Ár
190 Ft - 219 000 Ft

Központunk Nagytarcsán

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Hírek

2023.11.17
Válassza a fenntartható szórakozást! Fejlessze a gyermeke környezettudatosságát és ismereteit a napelemes játékokkal.
Ne maradjon le az akcióról, és szerezze be most az energiahatékonyan működő játékokat, hogy a szórakozás mindig garantált legyen!
2023.11.03

Tegye környezetét még szebbé és élvezze a kellemes hangulatot napelemes fali lámpáinkkal! ☀️????Környezetbarát és energiahatékony megoldásainkkal nem csak a kertjét, de a környezetét is világítással szebbé varázsolhatja. Legyen szó kerti partikról vagy egyszerűen csak a biztonságos közlekedésről, napelemes lámpáink mindig segítenek Önnek.

https://www.nemsemmi.hu/Napelemes-fali-lampa

2023.10.27
Sok ember számára a fürdőszobai radiátorok a fürdőszobában elengedhetetlen funkcionális kellékek. Nemcsak kellemes meleget, hanem száraz törölközőket is biztosítanak. Így a radiátor praktikus törölközőszárítóként és hőforrásként is szolgál.
Kínálatunkban kiváló radiátorok hatalmas választékát találja különböző csatlakozásokkal, méretekkel, formákkal és színekkel.
2023.10.20
Az infrapanelek olyan innovatív fűtési rendszerek, amelyek egyre népszerűbbek az otthonok és üzletek fűtésében. Ezek a panelek infravörös sugárzást használnak fel ahhoz, hogy hatékonyan melegítik fel a környezetüket.
Az infrapanelek működési elve az infravörös sugárzásra épül. Az infrapanelbe épített fűtőelemek felfűtik magukat, majd ezen felmelegedett felületek sugározzák ki az infravörös hőt. Ezek a sugárzások közvetlenül a tárgyak és a testek felületére irányulnak, amelyek a közelben vannak, melegítve őket. Ebben az eljárásban nincs szükség levegő közvetítőre, így nem keletkezik hőveszteség.
2023.10.13
Az egy hőcserélős tárolók használhatók a meleg víz felfűtésére napkollektorral, hőszivattyúval, vagy kazánnal. Ha napkollektorral fűti, akkor be lehet úgy kötni, hogy a tartályból kilépő meleg vagy akár csak kicsit előmelegített vizet köti a cirkó betápjához. Ha elég meleg a víz, akkor a cirkó be se indul. Ha csak előmelegített, de nem elég meleg a víz, akkor a cirkónak csak kevesebbet kell dolgoznia, azaz akkor is hasznos, ha már a 8 fokos hálózati vizet felfűti télen 30 fokra és a kazánnak csak azt kell továbbmelegíteni.

Facebook like

9 év garancia

Látogató számláló

2
4
4
2
3
2
8

TOP termékek

Szavazás

Tervezi-e napkollektoros rendszer telepítését a 2024-es évben?

Minden, ami napenergia!

Napelem tartókonzol

A napelem tartókonzolok olyan szerkezetek, amelyek segítségével a napelemek rögzíthetőek a kívánt helyre, például tetőre, talajra vagy más felületekre. 
Különböző típusú tartókonzolok léteznek a napelemek rögzítésére, például tetőre szerelhető, talajra szerelhető, állványos vagy falra szerelhető tartók. A megfelelő típus kiválasztása függ a rendszer telepítési helyétől és a tervezett kialakítástól.
A tartókonzolok gyakran alumíniumból, acélból vagy más tartós anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak az időjárásnak. A kiválasztott anyag minősége és tartóssága befolyásolja a tartókonzol hosszú távú teljesítményét.
Néhány tartókonzol lehetővé teszi a napelemek állíthatóságát, hogy a megfelelő szögben tudjanak állni a napfény irányába. Ez javítja az energiahatékonyságot és növeli az energiafelhasználást. A tartókonzoloknak ellenállónak kell lenniük a széllökéseknek és más időjárási tényezőknek, különösen olyan területeken, ahol magas szélsebesség és extrém időjárás fordulhat elő. A tartókonzol méreteinek és konfigurációjának meg kell felelnie a telepítendő napelemek méreteinek és típusának.

Tovább
 

A napelemet rögzíteni is kell valahogy: lehet házilag is készíteni, de talán jobb megoldás a gyári tartó vagy keret.

Napelem rögzítő műanyag, alumínium vagy rozsdamentes anyagból, mérettől és kiviteltől függően.

Tovább