Szűrés

Ár
190 Ft - 219 000 Ft

Központunk Nagytarcsán

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Hírek

2023.09.22
Irányítsa a világítását bárhonnana világból az okostelefonjáról.
Az okos fali villanykapcsoló egyben érintéssel vezérelhető kapcsoló is. Kristálytiszta üveg borítása miatt gyönyörű és hasznos ékköve lehet az otthonának.
Programozható időközönkénti ki-be kapcsolást is beállíthat.
2023.09.15
Ez a 300 literes HMV tároló extra nagy hőcserélővel különösen alkalmas napkollektor vagy hőszivattyú által termelt hő hasznosítására, hiszen a napkollektor és a hőszivattyú nem képes olyan meleg vizet előállítani, mint egy kazán, így fontos a hőcserélő hossza és felülete.
Álló kivitel, POLYWARM® bevonattal, két hőcserélővel, nem levehető
kemény poliuretán hőszigeteléssel.
https://www.nemsemmi.hu/HMV-tarolo-extra-nagy-hocserelovel-Cordivari-Bolly2-XL-WB300
2023.09.08
Fedezze fel a kínálatunkat most, és válassza ki a megfelelő modellt!
Az innovatív szolárzuhannyal mostantól bármikor és bárhol élvezheti a meleg víz nyújtotta kényelmet, anélkül, hogy aggódnia kellene a hagyományos melegvízrendszer korlátai miatt.
https://www.nemsemmi.hu/Szolar-zuhany
2023.09.01
Az extra nagy hőcserélős HMV tároló ideális választás napkollektorokhoz és hőszivattyúkhoz. Ha szeretné optimalizálni otthona energiahatékonyságát és hőtermelését, ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget!
Ne habozzon! Vásárolja meg most az extra nagy hőcserélős HMV tárolót, és élvezze a meleg víz komfortját az év minden napján. Vegye igénybe az akciót, amíg a készlet tart!
 
https://www.nemsemmi.hu/HMV-tarolo-extra-nagy-hocserelovel-Cordivari-Bolly2-XL-WB300
2023.08.25
Ezek a napelemes térkövek nagyszerű látványosságok lehetnek kertjében! A tömbökben található napelemek napközben feltöltődnek napfénnyel, amelyek ezt kövöetően bőséges fényt bocsátanak ki.
https://www.nemsemmi.hu/Napelemes-terko

Facebook like

9 év garancia

Látogató számláló

2
3
7
8
1
2
2

TOP termékek

Minden, ami napenergia!

Napelem tartókonzol

A napelem tartókonzolok olyan szerkezetek, amelyek segítségével a napelemek rögzíthetőek a kívánt helyre, például tetőre, talajra vagy más felületekre. 
Különböző típusú tartókonzolok léteznek a napelemek rögzítésére, például tetőre szerelhető, talajra szerelhető, állványos vagy falra szerelhető tartók. A megfelelő típus kiválasztása függ a rendszer telepítési helyétől és a tervezett kialakítástól.
A tartókonzolok gyakran alumíniumból, acélból vagy más tartós anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak az időjárásnak. A kiválasztott anyag minősége és tartóssága befolyásolja a tartókonzol hosszú távú teljesítményét.
Néhány tartókonzol lehetővé teszi a napelemek állíthatóságát, hogy a megfelelő szögben tudjanak állni a napfény irányába. Ez javítja az energiahatékonyságot és növeli az energiafelhasználást. A tartókonzoloknak ellenállónak kell lenniük a széllökéseknek és más időjárási tényezőknek, különösen olyan területeken, ahol magas szélsebesség és extrém időjárás fordulhat elő. A tartókonzol méreteinek és konfigurációjának meg kell felelnie a telepítendő napelemek méreteinek és típusának.

Tovább
 

A napelemet rögzíteni is kell valahogy: lehet házilag is készíteni, de talán jobb megoldás a gyári tartó vagy keret.

Napelem rögzítő műanyag, alumínium vagy rozsdamentes anyagból, mérettől és kiviteltől függően.

Tovább