Szűrés

Ár
28 700 Ft - 1 431 300 Ft
Feszültség
Teljesítmény
Lapátok száma

Központunk Nagytarcsán

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Hírek

2023.09.15
Ez a 300 literes HMV tároló extra nagy hőcserélővel különösen alkalmas napkollektor vagy hőszivattyú által termelt hő hasznosítására, hiszen a napkollektor és a hőszivattyú nem képes olyan meleg vizet előállítani, mint egy kazán, így fontos a hőcserélő hossza és felülete.
Álló kivitel, POLYWARM® bevonattal, két hőcserélővel, nem levehető
kemény poliuretán hőszigeteléssel.
https://www.nemsemmi.hu/HMV-tarolo-extra-nagy-hocserelovel-Cordivari-Bolly2-XL-WB300
2023.09.08
Fedezze fel a kínálatunkat most, és válassza ki a megfelelő modellt!
Az innovatív szolárzuhannyal mostantól bármikor és bárhol élvezheti a meleg víz nyújtotta kényelmet, anélkül, hogy aggódnia kellene a hagyományos melegvízrendszer korlátai miatt.
https://www.nemsemmi.hu/Szolar-zuhany
2023.09.01
Az extra nagy hőcserélős HMV tároló ideális választás napkollektorokhoz és hőszivattyúkhoz. Ha szeretné optimalizálni otthona energiahatékonyságát és hőtermelését, ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget!
Ne habozzon! Vásárolja meg most az extra nagy hőcserélős HMV tárolót, és élvezze a meleg víz komfortját az év minden napján. Vegye igénybe az akciót, amíg a készlet tart!
 
https://www.nemsemmi.hu/HMV-tarolo-extra-nagy-hocserelovel-Cordivari-Bolly2-XL-WB300
2023.08.25
Ezek a napelemes térkövek nagyszerű látványosságok lehetnek kertjében! A tömbökben található napelemek napközben feltöltődnek napfénnyel, amelyek ezt kövöetően bőséges fényt bocsátanak ki.
https://www.nemsemmi.hu/Napelemes-terko
2023.08.18
A világító fólia termékeink olyan lehetőségeket teremtenek, amelyekkel a hagyományos világítás mellett kreatív és egyedi megvilágítási megoldásokat is kialakíthat. Legyen szó a belső tér átalakításáról vagy a márka bemutatásáról, a világító fóliák új dimenziót adnak a világítástechnikának.
Igazi különlegesség: méretre vágható világító fóliák.

Facebook like

9 év garancia

Látogató számláló

2
3
7
3
2
3
1

TOP termékek

Minden, ami napenergia!

Szélturbina függőleges tengely

A függőleges tengelyű szélturbinák olyan szélturbinák, amelyek rotor tengelye függőlegesen áll a talajhoz képest. Ez különbözteti meg őket a hagyományos, vízszintes tengelyű szélturbináktól, amelyek rotor tengelye vízszintes irányban helyezkedik el.

Főbb jellemzői:

  1. Függőleges tengelyű szélturbinák jobban alkalmazkodnak változó és kihívásokkal teli szélfeltételekhez, és kevésbé érzékenyek a turbulens szélre. 
  2. Az alacsonyabb forgósebesség és az egyszerűbb mechanika miatt általában kevesebb zajt termelnek, ami környezetbarátabb megoldást jelent.
  3. Szélesebb körben telepíthetők, beleértve az olyan városi környezeteket is, ahol a szélirányok és a szélsebesség változhatnak.

Azonban fontos megjegyezni, hogy a függőleges tengelyű szélturbinák esetében alacsonyabb hatékonyság a nagyobb méretű hagyományos vízszintes tengelyű szélkerekekhez képest. 

Tovább