Szűrés

Ár
19 900 Ft - 347 700 Ft

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Hírek

2021.10.25
Tegye esztétikusabbá és praktikusabbá otthonát ezekkel a radiátorburkolatokkal. A takaró burkolat arra hivatott, hogy ízlésesebbé, dekoratívabbá tegye a radiátorokat, ezen felül pakolhat is rájuk különböző dísztárgyakat, könyveket.
2021.10.18

Tökéletes világítás a teraszra, az erkélyre, az udvarra és a kertbe: a napelemes lámpa sötétedéskor automatikusan erős fényt bocsát ki, ezáltal nagyobb biztonságot biztosítva otthona körül.

https://www.nemsemmi.hu/Napelemes-LED-reflektor-160-lm-2W-PIR-fekete-3db

2021.10.07
Ki mondta, hogy egy radiátornak drágának kell lennie?!
Radiátoraink ötvözik a harmóniát, a trend tudatosságot, a hatékony teljesítményt, valamint a jövő stílusos és modernizált lakberendezési igényeit.
2021.10.04
Puffertartály 2 hőcserélővel, 90 fokkal elforgatott bekötési pontokkal, ezáltal sarokba is egyszerűen behelyezhető.
Hőszigetelés opciósan válaszható hozzá!

https://www.nemsemmi.hu/Puffertartaly-2-hocserelovel-hoszigetelt-300

 

2021.09.28
A síkkollektor lényege, hogy a napsugárzás üveglapon keresztül az összefüggő abszorberfelületre érkezik, amely úgy van kiképezve, hogy a lehető legtöbb sugárzást elnyelje.
Hogyan válasszon síkkollektort? A jó síkkollektor nagy méretű, hőkezelt mikroprizmás üveggel ellátott , rézcsővel készített, nem simán festett abszorberrel ellátott és minimum 8 cm vastag.

Facebook like

9 év garancia

Látogató számláló

1
3
8
2
1
8
5

Szűrés

TOP termékek

Minden, ami napenergia!

UV sterilizáló

Átfolyós UV sterilizáló

Ezzel a rozsdamentes acél átfolyós UVC sterilizáló készülékkel az ipari technológiai víz vagy akár a begyűjtött esővíz biológiai fertőtlenítését tudja elvégezni jó hatékonysággal.

Kínálatunkban 4 W-os teljesítményűtől egészen az 55 W-os UVC lámpával dolgózó berendezésig megtalálhatóak. A maximálisan átfolyó víz mennyisége aelérheti a 2,65 m3/óra átfolyó víz kapacitását.

Az UV sterilizáló víztisztítók PHILIPS izzóval vannak ellátva, amiknek a várható élettartama elérheti a 10.000 órát is.

FIGYELEM! Az Uv sugarak károsíthatják a szemet, így azt csak összeszerelt állapotban kapcsolja be, valamint minden esetben vigyázzón, hogy ne világítson közvetlenül a szemébe az Uv sterilizáló lámpával! 

Tovább