Szűrés

Ár
21 900 Ft - 382 500 Ft

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Hírek

2022.09.23
Az elektromos padlófűtés hőjét a padló nagy felületen sugározza. A padlófűtés által elkerülhető a por felkavarodása otthonában. A fűtőszőnyeg számos területen használható teljes vagy részleges felületi fűtésként.
Felszerelhető régi és új épületekben egyaránt.
2022.09.16
Pofonegyszerű használat! 2 napelem, mondjuk 3-600W teljesítménnyel a tetőre vagy az erkélyre és egy pici inverter a falra.
Összeköti a napelemet az inverterrel, az invertert bedugja a konnektorba és már spórol is! Figyelem! Magyarországon a szabályozás csak kapcsolószekrénybe engedélyezi a bekötését az invertereknek, kérjük fordulj a szolgáltató felé a bekötéshez szükséges engedélyekért!
Hogyan?
A napelem által termelt egyenáramot az inverter hálózati feszültséggé alakítja. A konnektoron keresztül betáplálja a ház elektromos hálózatába. Amennyit éppen termel, annyit ingyen használhat el.
Amit napsütés alatt használ - klíma, mosógép, bojler, hűtő, TV, adapter - a megtermelt teljesítményig ingyen van!
Figyelem: ez nem egy hálózatba visszatáplálós rendszer és nem is pörgeti visszafele a villanyórát! Magyarországon a hálózatra kötött rendszereket engedélyeztetni kell!
2022.09.09
Tekintse meg elektromos radiátor kínálatunkat!
A radiátorról a központi fűtés jut az eszünkbe, pedig simán működhet a hálózatról is.
Nyaralóba, ahol nem éri meg a központi fűtés, felújításnál, ahol nincs még csővezeték.
Napelemes háztartásban, ahol nem is olyan drága az áram.
2022.09.02
Az ajánlatban szereplő csomagunkat 1 db 30 vákuumcsöves kollektorral, minőségi vezérléssel és energiatakarékos szivattyú állomással szállítjuk.
Kedvező árfekvése és kiemelkedő teljesítménye miatt elismert a piacon.
2022.08.26

 

Facebook like

9 év garancia

Látogató számláló

1
9
1
2
1
7
7

TOP termékek

Minden, ami napenergia!

UV sterilizáló

Átfolyós UV sterilizáló

Ezzel a rozsdamentes acél átfolyós UVC sterilizáló készülékkel az ipari technológiai víz vagy akár a begyűjtött esővíz biológiai fertőtlenítését tudja elvégezni jó hatékonysággal.

Kínálatunkban 4 W-os teljesítményűtől egészen az 55 W-os UVC lámpával dolgózó berendezésig megtalálhatóak. A maximálisan átfolyó víz mennyisége elérheti a 2,65 m3/óra átfolyó víz kapacitását.

Az UV sterilizáló víztisztítók PHILIPS izzóval vannak ellátva, amiknek a várható élettartama elérheti a 10.000 órát is.

FIGYELEM! Az UV sugarak károsíthatják a szemet, így azt csak összeszerelt állapotban kapcsolja be, valamint minden esetben vigyázzón, hogy ne világítson közvetlenül a szemébe az UV sterilizáló lámpával! 

Tovább