Szűrés

Ár
19 900 Ft - 292 000 Ft

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Hírek

2021.07.30
A napkollektorban nem elég meleget termelni, a meleget tárolni is szükséges. Használati víz ( fürdővíz ) melegítéséhez és tárolásához indirekt tároló szükséges, hiszen a kollektorban nem a csapvizet keringetjük, hanem fagyállót, vagy Gravikol esetén alkoholt.
2021.07.27
Szereti egy kézben tartani az otthonának az irányítását? Válasszon az okos otthonba való termékeink közül!
Az okos otthon (smart home) már nem a jövő! Termékeinkkel a telefonjáról tud kommunikálni az okos ingatlanban lévő okos villanykapcsoló, okos levegőminőség figyelő, univerzális távirányító és egyéb okos kütyüivel.
2021.07.23
A vákuumcsöves napkollektorok előnye, hogy kismértékű fényviszonyok mellett, hideg időben is képesek a hatékony működésre és a meleg víz előállítására.
A vákuumcsöves napkollektorainkat 6 év garanciával kínáljuk!
2021.07.20
A kertekben gyakori probléma, hogy elektromos hálózat hiányában nem lehet meseszép világítást kiépíteni az esti kerti partikhoz, beszélgetésekhez. A napelemes kerti szolár lámpa erre remek megoldást! Kínálatunkban számtalan méretű és kivitelezésű termék közül választhat!
2021.07.16
A szélkerék nem csak hasznos lehet, hanem szemet gyönyörködtető látvány is!
Szélhajtású játékok, modellek lakásának, kertjének, teraszának dísze lehet!

Facebook like

9 év garancia

Akciós hőmérő

Látogató számláló

1
3
0
6
6
8
1

Szűrés

TOP termékek

Minden, ami napenergia!

UV sterilizáló

Átfolyós UV sterilizáló

Ezzel a rozsdamentes acél átfolyós UVC sterilizáló készülékkel az ivóvíz, ipari technológiai víz vagy akár a begyűjtött esővíz biológiai fertőtlenítését tudja elvégezni jó hatékonysággal.

Kínálatunkban 4 W-os teljesítményűtől egészen az 55 W-os UVC lámpával dolgózó berendezésig megtalálhatóak. A maximálisan átfolyó víz mennyisége aelérheti a 2,65 m3/óra átfolyó víz kapacitását.

Az UV sterilizáló víztisztítók PHILIPS izzóval vannak ellátva, amiknek a várható élettartama elérheti a 10.000 órát is.

FIGYELEM! Az Uv sugarak károsíthatják a szemet, így azt csak összeszerelt állapotban kapcsolja be, valamint minden esetben vigyázzón, hogy ne világítson közvetlenül a szemébe az Uv sterilizáló lámpával! 

Tovább