Szűrés

Ár
3 900 Ft - 888 800 Ft
Feszültség
Teljesítmény
Típus

Központunk Nagytarcsán

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Hírek

2023.11.17
Válassza a fenntartható szórakozást! Fejlessze a gyermeke környezettudatosságát és ismereteit a napelemes játékokkal.
Ne maradjon le az akcióról, és szerezze be most az energiahatékonyan működő játékokat, hogy a szórakozás mindig garantált legyen!
2023.11.03

Tegye környezetét még szebbé és élvezze a kellemes hangulatot napelemes fali lámpáinkkal! ☀️????Környezetbarát és energiahatékony megoldásainkkal nem csak a kertjét, de a környezetét is világítással szebbé varázsolhatja. Legyen szó kerti partikról vagy egyszerűen csak a biztonságos közlekedésről, napelemes lámpáink mindig segítenek Önnek.

https://www.nemsemmi.hu/Napelemes-fali-lampa

2023.10.27
Sok ember számára a fürdőszobai radiátorok a fürdőszobában elengedhetetlen funkcionális kellékek. Nemcsak kellemes meleget, hanem száraz törölközőket is biztosítanak. Így a radiátor praktikus törölközőszárítóként és hőforrásként is szolgál.
Kínálatunkban kiváló radiátorok hatalmas választékát találja különböző csatlakozásokkal, méretekkel, formákkal és színekkel.
2023.10.20
Az infrapanelek olyan innovatív fűtési rendszerek, amelyek egyre népszerűbbek az otthonok és üzletek fűtésében. Ezek a panelek infravörös sugárzást használnak fel ahhoz, hogy hatékonyan melegítik fel a környezetüket.
Az infrapanelek működési elve az infravörös sugárzásra épül. Az infrapanelbe épített fűtőelemek felfűtik magukat, majd ezen felmelegedett felületek sugározzák ki az infravörös hőt. Ezek a sugárzások közvetlenül a tárgyak és a testek felületére irányulnak, amelyek a közelben vannak, melegítve őket. Ebben az eljárásban nincs szükség levegő közvetítőre, így nem keletkezik hőveszteség.
2023.10.13
Az egy hőcserélős tárolók használhatók a meleg víz felfűtésére napkollektorral, hőszivattyúval, vagy kazánnal. Ha napkollektorral fűti, akkor be lehet úgy kötni, hogy a tartályból kilépő meleg vagy akár csak kicsit előmelegített vizet köti a cirkó betápjához. Ha elég meleg a víz, akkor a cirkó be se indul. Ha csak előmelegített, de nem elég meleg a víz, akkor a cirkónak csak kevesebbet kell dolgoznia, azaz akkor is hasznos, ha már a 8 fokos hálózati vizet felfűti télen 30 fokra és a kazánnak csak azt kell továbbmelegíteni.

Facebook like

9 év garancia

Látogató számláló

2
4
4
6
5
8
9

TOP termékek

Szavazás

Tervezi-e napkollektoros rendszer telepítését a 2024-es évben?

Minden, ami napenergia!

Inverter

Az inverterek olyan eszközök, amelyek az egyenáramból (DC) váltakozóáramot (AC) alakítanak át. Ezek az eszközök rendkívül fontos szerepet játszanak a napenergia rendszerekben, mivel a napelemek által termelt egyenáramot, amit a legtöbb háztartási és ipari eszköz váltakozóárammal működtet, az inverterek alakítják át használható formába.
Különböző típusú inverterek léteznek, amelyek eltérő alkalmazási területeken használatosak. A leggyakoribbak közé tartoznak az egyfázisú és háromfázisú inverterek. Az egyfázisú inverterek általában kisebb rendszerekhez használatosak, míg a háromfázisú inverterek nagyobb, ipari vagy kereskedelmi rendszerekhez alkalmazhatók.
Az inverterek hatékonysága kulcsfontosságú, mivel a teljes rendszer hatékonyságát befolyásolja. A jó minőségű inverterek magas hatékonysággal működnek, ami azt jelenti, hogy kevesebb energiaveszteség következik be az átalakítási folyamat során.
Az invertereknek van egy maximális teljesítményük, amelyet képesek kezelni és átalakítani. Ezért fontos, hogy a napelem rendszer tervezésekor megfelelően kiválasszuk az inverter kapacitását, hogy az alkalmazott napelemek maximális teljesítményét ki tudja szolgálni.

Tovább