Központunk Nagytarcsán

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Hírek

2023.11.17
Válassza a fenntartható szórakozást! Fejlessze a gyermeke környezettudatosságát és ismereteit a napelemes játékokkal.
Ne maradjon le az akcióról, és szerezze be most az energiahatékonyan működő játékokat, hogy a szórakozás mindig garantált legyen!
2023.11.03

Tegye környezetét még szebbé és élvezze a kellemes hangulatot napelemes fali lámpáinkkal! ☀️????Környezetbarát és energiahatékony megoldásainkkal nem csak a kertjét, de a környezetét is világítással szebbé varázsolhatja. Legyen szó kerti partikról vagy egyszerűen csak a biztonságos közlekedésről, napelemes lámpáink mindig segítenek Önnek.

https://www.nemsemmi.hu/Napelemes-fali-lampa

2023.10.27
Sok ember számára a fürdőszobai radiátorok a fürdőszobában elengedhetetlen funkcionális kellékek. Nemcsak kellemes meleget, hanem száraz törölközőket is biztosítanak. Így a radiátor praktikus törölközőszárítóként és hőforrásként is szolgál.
Kínálatunkban kiváló radiátorok hatalmas választékát találja különböző csatlakozásokkal, méretekkel, formákkal és színekkel.
2023.10.20
Az infrapanelek olyan innovatív fűtési rendszerek, amelyek egyre népszerűbbek az otthonok és üzletek fűtésében. Ezek a panelek infravörös sugárzást használnak fel ahhoz, hogy hatékonyan melegítik fel a környezetüket.
Az infrapanelek működési elve az infravörös sugárzásra épül. Az infrapanelbe épített fűtőelemek felfűtik magukat, majd ezen felmelegedett felületek sugározzák ki az infravörös hőt. Ezek a sugárzások közvetlenül a tárgyak és a testek felületére irányulnak, amelyek a közelben vannak, melegítve őket. Ebben az eljárásban nincs szükség levegő közvetítőre, így nem keletkezik hőveszteség.
2023.10.13
Az egy hőcserélős tárolók használhatók a meleg víz felfűtésére napkollektorral, hőszivattyúval, vagy kazánnal. Ha napkollektorral fűti, akkor be lehet úgy kötni, hogy a tartályból kilépő meleg vagy akár csak kicsit előmelegített vizet köti a cirkó betápjához. Ha elég meleg a víz, akkor a cirkó be se indul. Ha csak előmelegített, de nem elég meleg a víz, akkor a cirkónak csak kevesebbet kell dolgoznia, azaz akkor is hasznos, ha már a 8 fokos hálózati vizet felfűti télen 30 fokra és a kazánnak csak azt kell továbbmelegíteni.

Facebook like

9 év garancia

Látogató számláló

2
4
4
6
9
2
0

TOP termékek

Szavazás

Tervezi-e napkollektoros rendszer telepítését a 2024-es évben?

Minden, ami napenergia!

Napelem 45V 400W X-HALF CUT nagyteljesítményű monokristályos 1755 x 1038 x 30 mm Multi Busbar technológia

Napelem 45V 400W X-HALF CUT nagyteljesítményű monokristályos 1755 x 1038 x 30 mm Mullti Busbar
Napelem 45V 400W X-HALF CUT nagyteljesítményű monokristályos 1755 x 1038 x 30 mm Mullti Busbar
Napelem 45V 400W X-HALF CUT nagyteljesítményű monokristályos 1755 x 1038 x 30 mm Mullti Busbar
Napelem 45V 400W X-HALF CUT nagyteljesítményű monokristályos 1755 x 1038 x 30 mm Mullti Busbar
Napelem 45V 400W X-HALF CUT nagyteljesítményű monokristályos 1755 x 1038 x 30 mm Mullti Busbar
Napelem 45V 400W X-HALF CUT nagyteljesítményű monokristályos 1755 x 1038 x 30 mm Mullti Busbar
Napelem 45V 400W X-HALF CUT nagyteljesítményű monokristályos 1755 x 1038 x 30 mm Mullti Busbar
Napelem 45V 400W X-HALF CUT nagyteljesítményű monokristályos 1755 x 1038 x 30 mm Mullti Busbar
Napelem 45V 400W X-HALF CUT nagyteljesítményű monokristályos 1755 x 1038 x 30 mm Multi Busbar technológia

400W half-cut HJT Multi Busbar

Új technológiás X-HALF CUT HJT bifaciiális heterojunction magas teljesítményű üveg bevonatú monokristályos napelem.
Ezeknek a moduloknak az ellenállása jobb, nagyobb a hatékonységa és stabilabb, tartósabb energiatermelés jellemzi, mint a hagyományos napelem paneleket. Az átlátszó vezető oxidok (TCO) fólia a HJT modulban megakadályozza a töltés felhalmozódását a felületen.

 

Bővebben
Típus :
Monokristály
További adatok
Rendelésre
Nettó ára: 77 953 Ft
Bruttó ára: 99 000 Ft
Részletek

Bifaciális 400W mono panel

Feszültség (Voc): 44,74 V
Névleges feszültség (Vmp): 38,36 V
Rövid zárlati áram (Isc): 10,74 A
Névleges áram (Imp): 10,44 A
Teljesítmény (Pmax): 400W
Átütési feszültség: 1500V DC
Biztosíték max.: 20 A
Működési hőmérséklet: -40°C-+85°C
Méret: 1755x1038x30
Súly: 23,5 kg
Cella típus: HJT Mono 166x83 mm
Cellák száma: 120 db
Üveg: 2 mm tükröződésmentes
Keret: eloxált aluminium

Kötődoboz: IP68
Kimeneti kábel: 4 mm²
Csatlakozás: 120 cm hosszú MC4 kompatibilis

Heterojunction/Smartwire technológia - Ezek új generációs napelem cellák, amelyeket SmartWire interconnection technológiával kapcsolnak össze így lehetővé teszik a vásárlók számára, hogy akár 20%-kal magasabb energiahozamot érjenek el azonos tetőfelületen. Ezek a termékek a hagyományos 60 cellás napelemhez képest 21,8% energiaátalakítási hatékonysággal rendelkeznek.

Bifaciális napelem - A kétoldalas modulok a napelempanel mindkét oldalán termelnek napenergiát, míg az átlátszatlan hátsó panellel rendelkező hagyományos panelek monofaciálisak, a bifaciális panelek napelemei elöl és hátul is felfogják a fényt. Amikor a kétoldalas panelek egy erősen tükröző felületre vannak telepítve, mint például egy fehér háttérre vagy világos színű térkőkőre, ez a kapacitás nem kevesebb, mint 27%-kal növelhető. A fény, ami a háttérben tükröződik, szemben a panelekkel, az úgynevezett Albedo-fény. Tanulmányok azt mutatják, hogy a fehér háttér több mint 80%-kal több Albedo-fényt tükröz, mint egy fekete háttér. A bifaciális napelempanelek számos modellben megtalálhatók. Némelyik keretbe vannak beépítve, míg mások dupla üvegezésből készültek, és vannak még más típusok is, amelyek átlátszó hátsó paneleket használnak. A legtöbb panel monokristályos cellákból áll, mivel ezek lényegesen hatékonyabbak, mint a polikristályos cellák. A bifaciális modulokban az a közös, hogy a panel mindkét oldalán termel villamos energiát.
A bifaciális napelemek hatékonyabbak és sokkal több energiát termelnek, mint a hagyományos napelemek, mivel az áram a panel mindkét oldalán termelődik. Mivel a napelem mindkét oldala UV-álló, ezért tartósabbak, mint az eddig használt egyoldalas panelek.
Felhős napokon a kétoldalas napelemek hatékonyabbak, mint a hagyományos panelek. Tartósságuk miatt gyakran hosszabb garanciális időszakuk van, mint az egyoldalas paneleknek.

Half-cut - Azaz a félbevágott napelemes technológia növeli a napelemek energiatermelését azáltal, hogy csökkenti a cellák méretét, így több is elfér egy panelen. Mivel a cellák ketté vannak vágva, és ezáltal méretük csökken, több cella találhatóa napelemen, mint a hagyományos paneleknél. A napelempanelt ketté választják, így a felső és az alsó rész két külön panelként működik akkor is energiát termel, ha az egyik fele árnyékolt. 
Nagy előnye a HALF-CUT paneleknek, hogy javítják a napelemek teljesítményét, mert egyedülálló vezetékrendszerüknek köszönhetően nagyobb az árnyéktűrési kapacitásuk. Ez azt jelenti, hogyha otthonában vannak olyan fák, amelyek árnyékot vetnek a tetőre bizonyos napszakokban, akkor nem az egész napelem panel lesz használhatatlan, mint egy hagyományos napelem esetén.

Multi Busbar - másnéven gyűjtősínek a napelemekben használatos vékony, vezetőképes fém szalagok (TAP-szalag), amik a szilícium cellákonkeresztül gyűjtik össze a megtermelt elektronokat, másrészt a szomszédos cellákat egymáshoz kötve áramköröket hoznak létre.  
A megoldás lényege, hogy az elektronoknak rövidebb utat kell megtennie a gyűjtősínig, így a napelemen belül kevesebb veszteséggel szállítható a megtermelt energia. További előnye, hogy a „busbar”-ok a cellán belüli esetleges mikrosérülések esetén is – amelyek kialakulhatnak például külső mechanikai behatásra – el tudják vezetni az áramot ahelyett, hogy az túlmelegedést okozva felgyűlne egy adott ponton, így a „hot spot”-ok kialakulásának a kockázata is csökken.

Minimum rendelési mennyiség 5 darab!
Nagyobb mennyiségű rendelés esetén keresse ügyfélszolgálatunkat.

 Adatok
EAN kód
202304211153
MPN
NS00400HJT
Cikkszám
NAPELEM_400W_X-HALFCUT-HJT_SE
Tömeg
23,5 kg/db
Min. rendelhető mennyiség
5 db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek