Szűrés

Ár
99 000 Ft - 135 000 Ft
Feszültség
Teljesítmény

Központunk Nagytarcsán

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Hírek

2023.09.29
Sok ember számára a fürdőszobai radiátorok a fürdőszobában elengedhetetlen funkcionális kellékek. Nemcsak kellemes meleget, hanem száraz törölközőket is biztosítanak. Így a radiátor praktikus törölközőszárítóként és hőforrásként is szolgál.
2023.09.22
Irányítsa a világítását bárhonnana világból az okostelefonjáról.
Az okos fali villanykapcsoló egyben érintéssel vezérelhető kapcsoló is. Kristálytiszta üveg borítása miatt gyönyörű és hasznos ékköve lehet az otthonának.
Programozható időközönkénti ki-be kapcsolást is beállíthat.
2023.09.15
Ez a 300 literes HMV tároló extra nagy hőcserélővel különösen alkalmas napkollektor vagy hőszivattyú által termelt hő hasznosítására, hiszen a napkollektor és a hőszivattyú nem képes olyan meleg vizet előállítani, mint egy kazán, így fontos a hőcserélő hossza és felülete.
Álló kivitel, POLYWARM® bevonattal, két hőcserélővel, nem levehető
kemény poliuretán hőszigeteléssel.
https://www.nemsemmi.hu/HMV-tarolo-extra-nagy-hocserelovel-Cordivari-Bolly2-XL-WB300
2023.09.08
Fedezze fel a kínálatunkat most, és válassza ki a megfelelő modellt!
Az innovatív szolárzuhannyal mostantól bármikor és bárhol élvezheti a meleg víz nyújtotta kényelmet, anélkül, hogy aggódnia kellene a hagyományos melegvízrendszer korlátai miatt.
https://www.nemsemmi.hu/Szolar-zuhany
2023.09.01
Az extra nagy hőcserélős HMV tároló ideális választás napkollektorokhoz és hőszivattyúkhoz. Ha szeretné optimalizálni otthona energiahatékonyságát és hőtermelését, ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget!
Ne habozzon! Vásárolja meg most az extra nagy hőcserélős HMV tárolót, és élvezze a meleg víz komfortját az év minden napján. Vegye igénybe az akciót, amíg a készlet tart!
 
https://www.nemsemmi.hu/HMV-tarolo-extra-nagy-hocserelovel-Cordivari-Bolly2-XL-WB300

Facebook like

9 év garancia

Látogató számláló

2
3
8
5
4
0
2

TOP termékek

Minden, ami napenergia!

41V feletti napelemek

A 41V teljesítmény feletti napelemek olyan termékek, amelyek nagyobb feszültséget adnak ki, mint a hagyományos napelemek. Általánosságban elmondható, hogy a hagyományos napelemek általában körülbelül 17-18V-os feszültséget szolgáltatnak, míg a nagyobb feszültségű napelemek általában 30-60V-os feszültséget képesek produkálni.

A nagyobb feszültségű napelemek előnye, hogy hatékonyabbak lehetnek a hagyományos napelemeknél, mivel a nagyobb feszültségű egyenáramot általában kisebb átmérőjű kábellel lehet szállítani a rendszerben, ami csökkenti az energia veszteséget a kábelezés során.

Azonban fontos megjegyezni, hogy a nagyobb feszültségű napelemek használatakor a rendszer tervezése és telepítése nagyobb odafigyelést és szakértelmet igényel, mivel a magasabb feszültségű DC áram veszélyes lehet az emberekre és az ingatlanokra nézve, ha nem megfelelően kezelik.

Tovább