Központunk Nagytarcsán

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Hírek

2024.05.14

A nyár a tökéletes időszak a kertben töltött idő élvezetére. A napelemes fényfüzérek tökéletes kiegészítői lehetnek a kertjének, teraszának vagy pergolájának, és varázslatos hangulatot teremthetnek.

Ebben a blogbejegyzésben mindent megtudhat a napelemes fényfüzérekről, beleértve a vásárlási tippeket, a figyelembe veendő szempontokat és a termék előnyeit.

Miért érdemes napelemes fényfüzért vásárolni?

A napelemes fényfüzérek számos előnnyel járnak a hagyományos fényfüzérekkel szemben:

 • Környezetbarát: A napelemes fényfüzérek nem igényelnek áramot, így energiatakarékosak és környezetbarátak. Nem kell aggódnia a villanyszámla emelkedése miatt sem.
 • Könnyen telepíthetők: A napelemes fényfüzérek telepítése rendkívül egyszerű. Csak rögzítse őket oda, ahová szeretné, és már készen is vannak! Nem kell vezetékeket húzni vagy konnektorba dugni őket.
 • Tartósak: A napelemes fényfüzérek vízállóak és ellenállnak a szélsőséges időjárási viszonyoknak. Így egész évben használhatja őket, aggódás nélkül.
 • Széles választék: Számos színben, stílusban és hosszúságban kaphatók, így biztosan megtalálja a tökéletest a kertjéhez. Választhat melegfehér, hidegfehér, színes vagy RGB fényeket is.
 • Biztonságosak: A napelemes fényfüzérek alacsony feszültségűek, így teljesen biztonságosak a gyermekek és a háziállatok számára.

Mit vegyek figyelembe vásárlás előtt?

A napelemes fényfüzér vásárlásakor a következőket kell figyelembe vennie:

 • A kívánt fény színe és stílusa: Döntse el, hogy milyen színű és stílusú fényfüzért szeretne. Gondolkodjon el azon, hogy milyen hangulatot szeretne teremteni a kertjében.
 • A fényfüzér hossza: Válasszon egy olyan hosszúságú fényfüzért, amely elegendő a kívánt terület lefedésére.
 • A fényfüzér vízállósága: Győződjön meg róla, hogy a fényfüzér vízálló, ha kültéren szeretné használni.
 • A fényerő: Döntse el, hogy milyen fényerősségű fényfüzért szeretne. Vannak fényerős és halványabb fényfüzérek is.
 • A napelemes panel mérete: A napelemes panel mérete befolyásolja a fényfüzér töltésének sebességét. Minél nagyobb a panel, annál gyorsabban töltődik a fényfüzér.

A napelemes fényfüzérek sokoldalú felhasználása a kertben

A napelemes fényfüzérek nemcsak arra alkalmasak, hogy varázslatos hangulatot teremtsenek a kertben, hanem számos más módon is felhasználhatók:

 • Fák és növények díszítése: Tekerje körbe a fényfüzért a fák törzse vagy az ágak körül, hogy egy tündérmese erdő hatását keltse. Akár a virágtartókra vagy a kerti szélharangokra is tekerheti a fényeket, hogy kiemelje őket a sötétségből.
 • Terasz és pergola díszítése: Függessze fel a fényfüzért a terasz mennyezetére vagy a pergola tetejére, hogy hangulatos étkezési vagy pihenési helyet varázsoljon. Akár a kerti bútorok köré is tekerheti a fényeket, hogy meghívogatóbbá tegye őket.
 • Utak és ösvények kijelölése: A napelemes fényfüzérek a kerti utak és ösvények kijelölésére is használhatók. Ez különösen hasznos lehet az esti órákban, hogy biztonságosan közlekedhessen a kertben.
 • Kültéri rendezvények díszítése: A napelemes fényfüzérek tökéletesek kerti partik, grillezések, születésnapi ünnepségek vagy akár esküvői szertartások díszítésére. A fények varázslatos hangulatot teremtenek, és emlékezetessé teszik az eseményeket.
 • Hangulatos tábortűzhely kialakítása: A napelemes fényfüzérek egy egyszerű tábortűzhelyt is varázslatos hellyé varázsolhatnak. Tegyen néhány dekoratív követ vagy téglaszilánkot a tűzhely közepére, és tekerje köré a fényfüzért. Így egy hangulatos helyet teremthet az esti beszélgetésekhez.

  A napelemes fényfüzérek használata nemcsak szépíti a kertet, de számos más előnnyel is jár:

  • Költséghatékonyak: A napelemes fényfüzérek hosszú távon költséghatékonyabb megoldást jelentenek, mint a hagyományos fényfüzérek. Miután megvásárolta őket, nincsenek további költségek az üzemeltetésükre.
  • Karbantartás mentesek: A napelemes fényfüzéreknek szinte nincs szükségük karbantartásra. Csak időnként kell letörölni a napelemet egy nedves ruhával, hogy eltávolítsa a port és a szennyeződést.
  • Biztonságosak: A napelemes fényfüzérek alacsony feszültségűek, nem kell aggódnia a túlmelegedés vagy a tűzveszély miatt sem.

  Válogasson webáruházunk széles napelemes fényfüzér kínálatából, és adja meg a kertjének azt a varázslatos hangulatot, amit megérdemel! https://www.nemsemmi.hu/Napelemes-fenyfuzer

  Keressen minket bizalommal, ha bármilyen kérdése van a napelemes fényfüzérek kapcsán!

  Ne feledkezzen meg róla, hogy kövessen minket a közösségi médiában a legújabb termékekről és ajánlatokról szóló értesítésekért!

  2024.05.07

  A fűtési költségek csökkentése és a fűtési rendszer hatékonyságának növelése kiemelt cél a mai háztartásokban. A hőcserélő nélküli puffer tárolók ideális megoldást nyújtanak erre a problémára. Ezek a szigetelt tartályok a fűtési rendszerből származó felesleges hőt tárolják, és később felhasználják a fűtési igények kielégítésére.

  Mi az a hőcserélő nélküli puffer tároló?

  A hőcserélő nélküli puffer tároló egy nagy, szigetelt tartály, amelyet a fűtési rendszer csővezetékébe szerelnek be. A kazánból származó forró vizet a puffer tartályba vezetik, ahol a hő tárolódik. Amikor a fűtési igény növekszik, a tárolt meleg vizet a fűtési körbe pumpálják, így fűti a házat.

  A hőcserélő nélküli puffer tároló előnyei:

  • Energiatakarékosság: A puffer tartály tárolja a felesleges hőt, amelyet később felhasználhatunk a fűtéshez. Ez jelentősen csökkentheti a fűtési számládat.
  • Növelt hatékonyság: A puffer tartály javítja a fűtési rendszer hatékonyságát azáltal, hogy kiegyenlíti a hőtermelést és a hőigényt. 
  • Kényelem: A puffer tartály stabilabb fűtést biztosít a hőmérséklet-ingadozások csökkentésével. A ház egyenletesebben fűtött lesz.
  • Környezetbarát: A puffer tartály csökkenti a CO2-kibocsátást azáltal, hogy kevesebb energiára van szükség a fűtéshez. Ez hozzájárul a környezet védelméhez.
  • Továbbfejlesztett fűtési rendszer: A puffer tartály integrálható más fűtési rendszerekkel, például napkollektorokkal vagy hőszivattyúkkal, hogy még hatékonyabbá tegye a fűtést.

  Hogyan válasszon hőcserélő nélküli puffer tartályt?

  A kiválasztáskor fontos figyelembe venni a következőket:

  • Méret: A puffer tartály mérete a fűtési rendszer teljesítményétől és a ház hőigényétől függ.
  • Szigetelés: A jó minőségű szigetelés elengedhetetlen a hőveszteség minimalizálásához.
  • Anyag: A puffer tartályok különböző anyagokból készülhetnek, mint például acél, rozsdamentes acél vagy műanyag.
  • Csatlakozások: A puffer tartálynak elegendő csatlakozással kell rendelkeznie a fűtési rendszerhez való csatlakoztatáshoz.

  A Nemsemmi Webáruház széles választékát kínálja a hőcserélő nélküli puffer tárolóknak, hogy megtalálja a tökéleteset a fűtési rendszere igényeinek megfelelően. Tárolóink a legjobb gyártóktól származnak, kiváló szigeteléssel rendelkeznek, és különböző méretekben kaphatók. Minden puffer tartályhoz részletes leírást biztosítunk, amely tartalmazza a méretre, anyagra, csatlakozásokra és egyéb fontos tulajdonságokra vonatkozó információkat. Így könnyen kiválaszthatod a fűtési rendszereddel kompatibilis és a hőigényeidnek megfelelő tartályt.

  Néhány népszerű hőcserélő nélküli puffer a kínálatunkban:

  • Kisebb fűtési rendszerekhez: Ezek a kompakt méretű puffer tartályok ideálisak kisebb házak és lakások fűtési rendszereihez.
  • Nagyobb fűtési rendszerekhez: Nagyobb kapacitású tartályokat is kínálunk, amelyek nagyobb házak és ipari létesítmények fűtésére alkalmasak.
  • Kombinált fűtési rendszerekhez: Egyes tartályok integrálhatóak napkollektorokkal vagy hőszivattyúkkal, hogy még hatékonyabbá tegyék a fűtést.

  A hőcserélő nélküli puffer telepítése:

  A tartály telepítését mindig bízza szakemberre. A telepítés során a szakember figyelembe veszi a fűtési rendszer elrendezését, a megfelelő csatlakozásokat alkalmazza, és beállítja a hőmérséklet-szabályozást a hatékony működés érdekében.

  Karbantartása:

  A hőcserélő nélküli puffer tároló rendszeres karbantartást igényel. Ez magában foglalhatja a biztonsági szelep ellenőrzését, a szelepek kenését, valamint a vízkő felhalmozódásának eltávolítását. A rendszeres karbantartás növeli a puffer tartály élettartamát és biztosítja a hatékony működését.

  Vásároljon hőcserélő nélküli puffer tartályt a Nemsemmi webáruházban!

  A webáruházunkban mindent megtalál, amire szüksége van a fűtési rendszere optimalizálásához. Böngéssze át a kínálatunkat, és találja meg a tökéletes hőcserélő nélküli puffer tárolót, hogy csökkentse a fűtési költségeit, növelje a fűtési rendszer hatékonyságát, és kényelmesebb fűtést biztosíts otthona számára.

  Ne feledkezzen meg róla, hogy kövess minket a közösségi médiában a legújabb termékekről és ajánlatokról szóló értesítésekért!

  2024.04.23

  A napkollektorok egyre népszerűbbek, hiszen környezetbarát és költséghatékony módon biztosítják a melegvizet és a fűtést. A napkollektorok hatékony működéséhez elengedhetetlen a megfelelő szerelés, aminek fontos része a csövezés. A flexibilis rozsdamentes inox csövek ideális megoldást nyújtanak a napkollektorok csatlakoztatásához.

  Miért válasszon flexibilis rozsdamentes inox csövet napkollektorához?

  • Tartósság: A rozsdamentes acél ellenáll a korróziónak, az időjárás viszontagságainak és a szélsőséges hőmérsékletnek. Ez biztosítja a csövek hosszú élettartamát, és megakadályozza a szivárgást.
  • Rugalmasság: A flexibilis kialakítás megkönnyíti a szerelést, és lehetővé teszi a csövek hajlítását a kívánt szögben. Ez ideális megoldássá teszi a bonyolult elrendezésekhez is.
  • Biztonság: A rozsdamentes acél nagy nyomásnak ellenáll, így a csövek biztonságosak a magas hőmérsékletű folyadékok szállítására.
  • Esztétikus megjelenés: A rozsdamentes acél csövek modern és elegáns megjelenést kölcsönöznek a napkollektoros rendszernek.
  • Könnyű telepítés: A flexibilis csövek szerelése egyszerű és gyors, nem igényel speciális szerszámokat.

  Webáruházunkban széles választékban talál flexibilis rozsdamentes inox csöveket napkollektorokhoz:

  • Különböző átmérők: A csövek különböző átmérőkben kaphatók, hogy illeszkedjenek a napkollektorok és a kazánok csatlakozási méreteihez.
  • Szigetelt csövek: A szigetelt csövek minimalizálják a hőveszteséget, és javítják a napkollektorok hatékonyságát.
  • Kiegészítők: A csövekhez számos kiegészítőt is kínálunk, mint például bilincsek, csatlakozók és szerelési szerszámok.

  Tippek a flexibilis rozsdamentes inox csövek kiválasztásához:

  • Válassza a megfelelő átmérőt: Győződjön meg róla, hogy a cső átmérője megegyezik a napkollektor és a kazán csatlakozási méreteivel.
  • Vegye figyelembe a hosszúságot: Válasszon olyan hosszúságú csövet, amely elegendő a napkollektorok és a kazán közötti távolság áthidalásához.
  • Döntse el, hogy szigetelt csőre van-e szüksége: Ha a csövek hideg környezetben haladnak át, akkor szigetelt csövek használata javasolt a hőveszteség minimalizálása érdekében.
  • Válasszon megbízható forrást: Vásároljon flexibilis rozsdamentes inox csöveket megbízható webáruházból, hogy biztosítsa a csövek minőségét és tartósságát.

  A flexibilis rozsdamentes inox csövek ideális megoldást nyújtanak a napkollektorok csatlakoztatásához. Tartósságuk, rugalmasságuk, biztonságuk és esztétikus megjelenésük révén ideálisak a hatékony és megbízható napkollektoros rendszer kiépítéséhez.

  Gyakori kérdések és válaszok (GYIK)

  A flexibilis rozsdamentes inox csövek egyszerűen telepíthetők, azonban a biztonságos és szakszerű csatlakoztatás érdekében érdemes tisztában lenni a leggyakoribb kérdésekkel:

  1. Szükséges szakember a telepítéshez?

  Alapvetően a flexibilis rozsdamentes inox csövek telepítése nem igényel speciális szaktudást. Ha azonban bizonytalan a folyamatban, vagy összetett a rendszer kialakítása, javasolt szakember segítségét igénybe venni.

  2. Milyen szerszámokra van szükség a telepítéshez?

  A telepítéshez általában csak néhány alapvető szerszámra lesz szüksége, mint például csavarkulcs, csípőfogó és olló. 

  3. Hogyan kell vágni a csöveket?

  A csöveket fémvágó ollóval vagy csőtörővel vághatja le a kívánt méretre. Ügyeljen arra, hogy a vágás tiszta és egyenes legyen.

  4. Hogyan kell rögzíteni a csöveket?

  A csövek rögzítését speciális bilincsek segítségével végezheti el. A bilincseket a csövekre kell csúsztatni, majd a rögzítőelemekkel a tartószerkezethez kell rögzíteni.

  5. Mire kell figyelni a csatlakoztatásnál?

  A csatlakoztatás során ügyeljen a tömítések megfelelő elhelyezésére. A csatlakozó anyákat kézzel kell meghúzni, majd ezt követően szerszámmal a gyártó által megadott nyomatékra kell húzni.

  6. Hogyan kell ellenőrizni a csatlakozásokat?

  Telepítés után ellenőrizze a csatlakozásokat szivárgás szempontjából. Nyissa meg a szelepeket, és figyelje meg, hogy nincs-e szivárgás a csatlakozásoknál. Ezt tiszta rongy segítségével ellenőrizheti.

  7. Milyen karbantartást igényel a flexibilis rozsdamentes inox cső?

  A rozsdamentes acél csövek minimális karbantartást igényelnek. Időszakosan ellenőrizze a csatlakozásokat szivárgás szempontjából, és szükség esetén húzza meg újra az anyákat.

  A flexibilis rozsdamentes inox csövek megfelelő használatával és karbantartásával hosszú távon biztosíthatja napkollektoros rendszere hatékony és megbízható működését. 

  Látogasson el webáruházunkba, és fedezze fel flexibilis rozsdamentes inox cső kínálatunkat!

  2024.04.16

  A napenergia egyre népszerűbb alternatívája a hagyományos energiaforrásoknak, köszönhetően a környezetbarát működésének és a megtakarítási lehetőségeknek. Ha Ön is fontolgatja a napenergia kihasználását, a külső tartályos napkollektor kiváló választás lehet.

  Mi az a külső tartályos napkollektor?

  A külső tartályos napkollektorok olyan napkollektorok, amelyekben a napenergia hőtermelésre használódik fel. A napkollektorokban keringő folyadék felmelegszik a napfény hatására, majd ezt a hőt egy külső tárolótartályban tárolják. A tárolt hőenergia később felhasználható fűtésre, melegvíz-ellátásra vagy akár úszómedence fűtésére is.

  A külső tartályos napkollektorok előnyei:

  • Hatékony: A külső tartályos napkollektorok hatékonyan gyűjtik be a napenergiát, és a tárolt hőenergia később is felhasználható, még borús napokon is.
  • Környezetbarát: A napenergia megújuló energiaforrás, így a külső tartályos napkollektorok használata csökkenti a fosszilis tüzelőanyagoktól való függőséget és a CO2-kibocsátást.
  • Megtakarítás: A napenergia használata jelentősen csökkentheti az energiafogyasztását és a fűtési költségeit.
  • Sokoldalú: A külső tartályos napkollektorok fűtésre, melegvíz-ellátásra és úszómedence fűtésére is használhatók.
  • Tartós: A külső tartályos napkollektorok tartósak és kevés karbantartást igényelnek.

  A webáruházunkban széles választékban kaphatók külső tartályos napkollektorok:

  Kínálatunkban megtalálja a tökéletes napkollektort az Ön igényeinek és költségvetésének megfelelően.

  Segítünk kiválasztani a megfelelő külső tartályos napkollektort!

  A külső tartályos napkollektor kiváló választás lehet az otthona számára, de a megfelelő típus kiválasztása előtt érdemes figyelembe vennie néhány dolgot:

  1. Energiaigény: Mennyi melegvízre és fűtésre van szüksége? Ez segít meghatározni a szükséges kollektorfelületet és a tárolótartály méretét.

  2. Tetőszerkezet: Milyen a tetőszerkezete? Biztosítja a megfelelő szögben történő elhelyezést a napenergia maximális begyűjtése érdekében? Szintén fontos a tető teherbírásának ellenőrzése.

  3. Helyezkedés: Dél felé néző, árnyékmentes tetőfelületre érdemes telepíteni a napkollektorokat a legjobb teljesítmény érdekében.

  4. Rendszertípus: Zárt (nyomásálló) vagy nyitott (nyomás nélküli) fűtési rendszere van? Ez alapján válassza ki a megfelelő nyomású külső tartályos napkollektort.

  5. Költségvetés: A külső tartályos napkollektorok ára a méret, a típus és a gyártótól függően változhat. Állapítsa meg a költségvetését, és válassza ki a legmegfelelőbb megoldást.

  Webáruházunkban nemcsak a napkollektorokat, hanem a telepítéshez szükséges kiegészítőket is megtalálja. Böngésszen kínálatunkban, és tegye meg az első lépést a napenergia hasznosítása felé!

  Előzze meg a problémákat rendszeres karbantartással!

  A külső tartályos napkollektorok rendszeres karbantartása biztosítja a hosszú élettartamot és a hatékony működést. A karbantartási feladatok közé tartozik többek között a kollektorok tisztítása, a csatlakozó elemek ellenőrzése, valamint a tágulási tartály szervizelése.

  A webáruházunk által forgalmazott külső tartályos napkollektorokhoz általában részletes kezelési útmutatót mellékelünk, amely tartalmazza a karbantartási javaslatokat is.

  Váltson napenergiára és élvezze a előnyeit!

  A külső tartályos napkollektor telepítése környezettudatos döntés, amely csökkenti az ökológiai lábnyomát. Emellett a napenergia használata jelentős megtakarítást eredményezhet az energiafogyasztásban, ami hosszú távon megtérülő beruházássá teszi a külső tartályos napkollektort.

  2024.04.09

  A napelemek egyre népszerűbbé válnak, és nem csoda. A napenergia tiszta, ingyenes és bőségesen elérhető, így ideális választás az otthoni áramtermeléshez. A 12V-os napelemek különösen praktikusak, hiszen könnyen telepíthetők és sokoldalúan használhatók.

  Ebben a blogbejegyzésben a 12V-os napelemek előnyeiről, a webáruházunkban kapható termékekről lesz szó.

  A 12V-os napelemek előnyei:

  • Könnyű telepítés: A 12V-os napelemek telepítése egyszerű, akár saját maga is elvégezheti. Nincs szükség bonyolult elektromos hálózatra, csupán a napelemek, az akkumulátor és a töltésvezérlő összekapcsolására.
  • Sokoldalúság: A 12V-os napelemeket nem csak áramtermelésre, de akkumulátorok töltésére is használhatja. Így ideálisak kertesházak, nyaralók, lakókocsik és hajók áramellátására.
  • Megfizethetőség: A 12V-os napelemes rendszerek árukban kedvezőbbek, mint a hálózatra kapcsolt rendszerek. Ez ideális választássá teszi őket azok számára, akik szeretnének beruházni a napenergiába, de korlátozott a büdzséjük.

  12V-os napelemes rendszer a gyakorlatban: Mire használhatja?

  A 12V-os napelemes rendszer telepítése után számos területen élvezheti a napenergia előnyeit. Íme néhány praktikus példa:

  • Áramellátás kertesházakban és nyaralókban: Nincs áram a telken? A 12V-os rendszerrel működtethet LED-es világítást, töltheti telefonjáz, sőt kisebb elektromos eszközöket is használhat.
  • Lakókocsik és hajók energiaforrása: Utazás közben sem kell lemondania az áramról. A napelemek biztosítják az alapvető eszközök működését, így nem kell folyamatosan generátorhoz csatlakoztatnia a járművet.
  • Kerti szivattyúk működtetése: A napelemes szivattyúval öntözheti kertjét anélkül, hogy növelné az elektromos hálózati terhelést.
  • Telefon-, laptop- és egyéb eszközök töltése: Szabadtéri programok során is feltöltheti eszközei akkumulátorát a napelemes rendszerrel.

  Tippek a 12V-os napelemes rendszer tervezéséhez:

  A hatékony működés érdekében fontos megterveznie a rendszerét. Íme néhány szempont, amit érdemes figyelembe venni:

  • Áramigény: Határozza meg, hogy milyen eszközöket szeretne működtetni a napelemes rendszerrel. Ennek alapján kiszámíthatja a szükséges napi energiafogyasztást.
  • Napelemek teljesítménye: A napelemek teljesítményét az energiaigény alapján kell kiválasztani. Általában több napelemre van szükség a folyamatos áramellátáshoz.
  • Akkumulátor kapacitása: Az akkumulátor kapacitása határozza meg, hogy mennyi ideig tudod tárolni a napenergiát. Válassz olyan kapacitású akkumulátort, ami fedezi az éjszakai és rossz időjárási időszakok energiaigényét.

  Webáruházunk segít a választásban!

  Ha kérdése van a 12V-os napelemes rendszerek összeállításával kapcsolatban, fordulj bizalommal a webáruházunk ügyfélszolgálatához. 

  Látogasson el webáruházunkba, és lépjen a zöldebb jövő felé a 12V-os napelemes rendszerrel!

  Facebook like

  9 év garancia

  Látogató számláló

  2
  5
  9
  3
  5
  0
  0

  TOP termékek

  Szavazás

  Tervezi-e napkollektoros rendszer telepítését a 2024-es évben?

  Minden, ami napenergia!

  Infra panel 850W 1200 x 600 x 25 mm fehér infrapaneles fűtés

  Infra panel 850W 1200 x 400 x 25mm fehér Infrapaneles fűtés
  Infra panel 850W 1200 x 400 x 25mm fehér Infrapaneles fűtés
  Infra panel 850W 1200 x 400 x 25mm fehér Infrapaneles fűtés
  Infra panel 850W 1200 x 400 x 25mm fehér Infrapaneles fűtés
  Infra panel 850W 1200 x 400 x 25mm fehér Infrapaneles fűtés
  Infra panel 850W 1200 x 400 x 25mm fehér Infrapaneles fűtés
  Infra panel 850W 1200 x 600 x 25 mm fehér infrapaneles fűtés

  A modern kor fűtése az infrapaneles hősugárzó!

  Nem a teret fűti elsősorban, hanem a testet és a falakat melegíti az infrasugárzás, ahogy a nap is teszi.

  Ideális hálószobába, mivel nem keveri a port, nem szárítja a levegőt.

  Asztmásoknak különösen kedvező megoldás.

   

  Nagyterű irodahelységbe vagy üzemcsarnokoba zseniális, mert nem a levegőt próbálja meg felfűteni, hanem az ott tartózkodók éreznek kellemes meleget.

  Vékony, elegáns kivitel, falra és mennyezetre is szerelhető.

  Közvetlenül a konnektorba is dugható, de vezérelhető szobatermosztáttal is.

  A részleteknél leírjuk, hogy számolhatja ki a szükséges infapanel teljesítményt!

  Bővebben
  Színe :
  Fehér
  További adatok
  Készlethiány
  Részletek

  Infra panel műszaki adatok:

   

  Színe: fehér

  Mérete: 1200 x 600 x 25 mm

  Súlya: 14,7 kg

  Feszültség: 230 V / 50HZ

  Védettség: IP44 Fröccsenő víz ellen védett minden irányból

  Teljesítmény: 850 Watt

  Besugárzott terület: 3,50 méter

  Sugárzási szög: ca. 170°

  Felületi hőmérséklete csak: elöl 95-110°C +/- 10%

                                         hátul 20-25°C +/- 10%

  Túlmelegedés elleni védelem

  Túlfeszültség elleni védelem

  Anyaga: porszórt, horganyzott acéllemezz

   

  Az infrafűtésnél nem a szoba légköbmétere számít, hanem a falak mérete.

  Hogy megkönnyítsük Önnek a számítást, egy egyszerű módszert ajánlunk:
  MNérje le a szoba hosszát és szélességét, legyen mondjuk 3x4 méter, szoroza össze, és megkapja a szoba alapterületét, jelen esetben 12 m2.

  Minden négyzetméterre számoljon 75 wattot, azaz 12 m² x 75 Watt/m² = 900 Watt.

  Ez az érték 2,6 méteres plafonmagasságig érvényes, e fölött számoljon 10 centiméterenként + 10 wattot négyzetméterenként.

  Egy panel megfelelően 3-4 méteres sugarú körben tud megfelelő meleget elérni.

  Ha ennél nagyobb a szoba, javasoljuk több panel használatát egymástól 2-4 méterre elhelyezve. Nagyobb összteljesítmény, mint amit kiszámolt, felesleges!

   

  Adatok
  Vonalkód
  00070878
  Teljesítménye
  850W
  MPN
  NS000047
  Cikkszám
  400699_850W_INFRA_PANEL
  Tömeg
  15 kg/db
  Vélemények

  Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

  Kiegészítő termékek
  Hasonló termékek