Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Hírek

2022.12.09

Vásároljon legalább egy csomagolássérült vagy szállítás sérült terméket és használja a NS15UCS kuponkódot 15% kedvezményhez. A kedvezmény a kosárban lévő legalacsonyabb egységárú termékből kerül levonásra.

A kupon érvényességi ideje:  2022.12.10. - 2022.12.31.

https://www.nemsemmi.hu/garanciaban_cserelt_vagy_ujracsomagolt_termek

 

2022.12.02
Komplett napkollektor rendszerek háztartási meleg víz készítéshez.
A szettekkel könnyen, szakértelem nélkül kiválaszthatja az Önnek megfelelő méretet.
https://www.nemsemmi.hu/napkollektor_rendszer_hasznalati_melegviz
2022.11.18
Elrontja kertjének szépségét egy csúnya tartályos napkollektor? Akkor válassza ezt az új technológiás, megnövelt hőátadó felülettel rendelkező horizontálisan felszerelhető csupán vákuumcsövekkel működő, tartály nélküli átfolyós nem nyomásálló napkollektorunkat.
https://www.nemsemmi.hu/50-csoves-atfolyos-nem-nyomasallo-vakuumcsoves-kollektor_SC-V-50
2022.11.11
A napelemes meteor fényfüzér tökéletes választás lehet bel- és kültéri bulikra, karácsonykor, bármilyen összejövetelre, ahol jól mutat a csillogás. A meteorzápor fény tartós műanyagból készült, strapabíró és vízálló kivitelű. Használata során egy hulló meteor vagy hóesés látszatát kelti.
2022.11.04
A karácsonyi hangulathoz nélkülözhetetlen a megfelelő dekoráció. A kertet könnyedén díszítheti kínálatunkban található napelemes termékeinkkel.
A fényfüzérek napelemes paneljei napközben a napfényt elektromos energiává alakítják, amelyet a beépített akkumulátor raktároz. Éjszaka a fényfüzér automatikusan bekapcsol. Egész éjszaka tündöklő fényben pompázhat kertje extra költségek nélkül!

Facebook like

9 év garancia

Látogató számláló

2
0
5
7
4
1
3

TOP termékek

Minden, ami napenergia!

Hőmérséklet és vízszint érzékelő szolár vezérlés M-7 TNC-2 - 20 méter kábellel hőmérő + tartozék mágnesszelep - külső tartályos napkollektorhoz is

Hőmérséklet és vízszint érzékelő szolár vezérlés M-7 TNC-2 - 20 méter kábellel hőmérő
Hőmérséklet és vízszint érzékelő szolár vezérlés M-7 TNC-2 - 20 méter kábellel hőmérő
Hőmérséklet és vízszint érzékelő szolár vezérlés M-7 TNC-2 - 20 méter kábellel hőmérő
Hőmérséklet és vízszint érzékelő szolár vezérlés M-7 TNC-2 - 20 méter kábellel hőmérő
Hőmérséklet és vízszint érzékelő szolár vezérlés M-7 TNC-2 - 20 méter kábellel hőmérő + tartozék mágnesszelep - külső tartályos napkollektorhoz is

Tartályos napkollektorok vízszintjének és kiegészítő fűtésének szabályozásához.
Magyar nyelvű kezelési utasítás!
A termék digitális vezérlést, egy 1 kombinált vízszint és hőmérséklet érzékelőt és egy mágnesszelepet tartalmaz.

Fő funkciók:
Power-On önteszt,
működési állapotjelző,
vízhőmérséklet és vízszint kijelzés,
vízszint beállítás,
víztelítettség riasztás,
vízhiány-riasztás,
automatikus víz leállítás,
automatikus víztöltés,
kézi víztöltés,
vízhőmérséklet szabályzás,
víztöltés időzítés,
kényszerített víztöltés,
csőmelegedés elleni védelem,
túlfolyás elleni védelem.

Bővebben
Részletek

Napkollektor vezérlés

Technikai adatok:
Külső méret: 115*170*28 mm.
Üzemi feszültség: 220V~50Hz.
Működési környezet: -10~40°C.
Mérési tartomány: 0~99°C.
Mérési hőmérséklet pontosság: +-2°C.
Vízszint mérés: 25% 50% 75% 100%
A vízszint és hőmérséklet szenzor kábel hossza: 20m

Fő funkció
1. Power-On önteszt: Áramra kapcsolás után színes kép jelenik meg és elvégzi az öntesztet, tesztelve a vízhőmérsékletet/szintérzékelőt és a kapcsolódó részeket. Például, ha hibát talál a tesztelés során, akkor hibakód jelenik meg. Ha a víz szintje 25 alatt van és a víz hőmérséklete nem nagyobb, mint 95°C, akkor automatikusan tölti a vizet amíg, el nem éri a 100-at.
2. Vízhőmérséklet kijelzés: 0~99°C között kijelzi a tartály vizének hőmérsékletét.
3. Vízszint kijelzés: 25, 50, 75, 100 tartományban mutatja a tartály aktuális vízszintjét.
4. Vízszint beállítása: beállíthatja a víztöltési szintet 50, 75, 100 értékekre (az eredeti beállítás 100).
5. Automatikusan leáll, ha megtelik: ha eléri a beállított szintet vagy teljesen megtelik, a vezérlő automatikusan leállítja a víztöltést.
6. Víztöltési instrukció: ha elkezdődik a víztöltés a „víztöltés” jelen jelenik meg, jelezve a töltést.
7. Víz és víztöltés hiány: ha a víz szintje alacsonyabb, mint 25, az eszköz értesítést kap, a 25 vízszint jelzés villogni kezd, 30 perc késleltetéssel a víztöltés automatikusan elindul a beállított szintig, majd leáll.
8. Kézi víztöltés: ha a víz szintje alacsonyabb a beállítottnál, nyomja meg a „víztöltés” gombot. Jelzőfény gyullad fel és a töltés megindul a beállított szintig. Amikor a víz szintje magasabb, mint a beállított szint, akkor 100-ig tölti, majd leáll. Manuálisan is leállítható a töltés a „víztöltés” gomb újbóli megnyomásával.
9. Rendszeres víztöltés: előre beállíthat időt a víztöltésnek. Ha elérkezik a beállított idő, a vezérlő elindítja a töltést, amíg el nem éri a kívánt szintet.
10. Víztöltés a hőmérséklet szenzor által: ha a napfény állapot jó, tölt egy szintet. Ha a hőmérséklet nagyobb, mint 65°C, a töltés alatt azt vizsgálja, hogy csökkent-e a vízszint vagy nyomja meg a „víztöltés” gombot, hogy megállítsa a töltést (ha álló állapotban van, nyomja meg kétszer), majd ellenőrizze újra, hogy van-e töltés 250 perc késleltetés után.
**Választhat egy eszközt a szenzor általi töltés vagy rendszeres töltés között. Gyári beállítás alapján tölt az érzékelő. A két eszközt össze lehet kapcsolni.
11. Kényszerített töltés: ha hiba van a vízszint szenzorban, nyomja meg a „víztöltés” gombot, hogy kényszerítse a töltést. A vezérlő minden percben hangjelzést ad, kérjük, ellenőrizze, hogy túltöltés van-e vagy nincs. 8 perc töltés után automatikusan kikapcsol.
12. Töltés alacsony nyomáson: töltés megkezdése után, vízhiba vagy alacsony nyomás oka miatt megáll. A víz szintje nem emelkedik egy szint elérése után 60 percig, majd a vezérlő át áll alacsony nyomású üzemmódra. Újraindítja a töltést 30 perc állás után. 2 ciklus után, ha nincs vízszintemelkedés, akkor alacsony nyomás védelmi módba kapcsol, eközben a „töltés” jelző fények világítanak.
13. Csőrobbanás védelem: Annak érdekében, hogy elkerülje a napsugárzás okozta csőrobbanást, nincs automatikus töltés ha a hőmérséklet nagyobb, mint 95°C.
14. Villámvédelem: A vízhőmérséklet érzékelő, vízszint érzékelő és vezérlő villámvédelemmel van ellátva.

Használat
1. Általános állapotban teljesen automatikus működés
Kapcsolja be a készüléket, a készülék elvégzi az öntesztet, az összes jelzés megjelenik a kijelzőn. Az önteszt után, megjelenik a vízhőmérséklet, vízszint és működési körülmények. Ha a vízszint alacsonyabb, mint 25, automatikusan feltölt 100-ig. Így nincs szükség az eszköz beállítására, teljesen automatikusan üzemel.
A gyári beállítások az alábbiak:
Víztöltési szint: 100
Töltési mód: hőmérséklet vezérelt.

2. Testre szabott beállítás
2.1. A víztöltés rendszeres: nyomja meg a „víztöltés” gombot 3 másodpercre, hangjelzést fog kapni, majd engedje el a gombot. A „24” jelenik meg, nyomja meg ismét a gombot, majd állítsa be a töltési időt. Például, a „24” az azonnali töltés, az „1” késlelteti a töltést 1 órát, és így tovább. Például, ha 08:00 van, és a töltés elindul 09:00-kor. Ezután nyomja meg a „töltés” gombot, állítsa „1”-re, így a töltés 1 óra múlva indul el. A töltés automatikusan fog megtörténni ebben az időben, minden nap.
2.2. A töltés beállított idejének ellenőrzése: Ha rendszeres funkciót választottunk, nyomja meg a gombot 3 másodpercig, és a képernyőn megjelenik a töltés kezdetéig fennmaradó idő. Nyomja meg ismét a gombot, ha hozzá akar még adni.
2.3. Rendszeres töltés törlése: Húzza ki a hálózati csatlakozót, majd csatlakoztassa újra.
2.4. Vízszint beállítás: Nyomja meg a „töltés” gombot 5 másodpercig, két hangjelzést fog hallani, nyomja meg még egyszer a gombot, a vízszint villog, majd álljon meg a kívánt szinten 50, 75, 100 között.

Telepítési módszer
1. Vízhőmérséklet/vízszint érzékelő telepítése
Először, helyezze a hőmérséklet és szint érzékelőt az előremenő ágba. Másodszor, helyezze a szenzor gumikupakot az előre menő cső szájára. Helyezzen jelvezetéket a bel térbe kerülve az ütést és zúzódást. A szenzor korrekt telepítéséhez villámvédelmi rendszert kiépítése szükséges az épületen.
2. A mágnes-szelep telepítése:
3. Telepítse az illeszkedő mágnes-szelepet a hideg és meleg vízcső közé. A hálós oldalon van a belépés, ne fordítsa meg. A mágnes-szelepet vízszintes helyzetben kell telepíteni.
4. A vezérlő telepítése:
Erősítse a vezérlőkonzolt a falra. A fal felülete legyen sima. Használjon csavarokat a keret rögzítésére. Nyissa ki a kábel bevágás hátlapját a vezérlőn, illessze a funkció vezetékeket és csavarokat, majd helyezze a vezérlőt a falra. Csatlakoztassa a tápkábelt.

Adatok
Vonalkód
00098342
MPN
NS001484
Cikkszám
NAPKOLLEKTOR_VEZERLES_M-7
Tömeg
2 kg/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek