SZAVAZZON!

Fizetési megoldás
Hírlevél
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Látogató számláló
1
1
2
1
2
3
3
Facebook like
9 év garancia
Akciós hőmérő

Termék részletek


Hőmérséklet és vízszint érzékelő szolár vezérlés M-7 TNC-2 - 20 méter kábellel hőmérő + tartozék mágnesszelep - külső tartályos napkollektorhoz is

Hőmérséklet és vízszint érzékelő szolár vezérlés M-7 TNC-2 - 20 méter kábellel hőmérő
 • Hőmérséklet és vízszint érzékelő szolár vezérlés M-7 TNC-2 - 20 méter kábellel hőmérő

Tartályos napkollektorok vízszintjének és kiegészítő fűtésének szabályozásához.
Magyar nyelvű kezelési utasítás!
A termék digitális vezérlést, egy 1 kombinált vízszint és hőmérséklet érzékelőt és egy mágnesszelepet tartalmaz.

Fő funkciók:
Power-On önteszt,
működési állapotjelző,
vízhőmérséklet és vízszint kijelzés,
vízszint beállítás,
víztelítettség riasztás,
vízhiány-riasztás,
automatikus víz leállítás,
automatikus víztöltés,
kézi víztöltés,
vízhőmérséklet szabályzás,
víztöltés időzítés,
kényszerített víztöltés,
csőmelegedés elleni védelem,
túlfolyás elleni védelem.

 • Napkollektor vezérlés

  Technikai adatok:
  Külső méret: 115*170*28 mm.
  Üzemi feszültség: 220V~50Hz.
  Működési környezet: -10~40°C.
  Mérési tartomány: 0~99°C.
  Mérési hőmérséklet pontosság: +-2°C.
  Vízszint mérés: 25% 50% 75% 100%
  A vízszint és hőmérséklet szenzor kábel hossza: 20m

  Fő funkció
  1. Power-On önteszt: Áramra kapcsolás után színes kép jelenik meg és elvégzi az öntesztet, tesztelve a vízhőmérsékletet/szintérzékelőt és a kapcsolódó részeket. Például, ha hibát talál a tesztelés során, akkor hibakód jelenik meg. Ha a víz szintje 25 alatt van és a víz hőmérséklete nem nagyobb, mint 95°C, akkor automatikusan tölti a vizet amíg, el nem éri a 100-at.
  2. Vízhőmérséklet kijelzés: 0~99°C között kijelzi a tartály vizének hőmérsékletét.
  3. Vízszint kijelzés: 25, 50, 75, 100 tartományban mutatja a tartály aktuális vízszintjét.
  4. Vízszint beállítása: beállíthatja a víztöltési szintet 50, 75, 100 értékekre (az eredeti beállítás 100).
  5. Automatikusan leáll, ha megtelik: ha eléri a beállított szintet vagy teljesen megtelik, a vezérlő automatikusan leállítja a víztöltést.
  6. Víztöltési instrukció: ha elkezdődik a víztöltés a „víztöltés” jelen jelenik meg, jelezve a töltést.
  7. Víz és víztöltés hiány: ha a víz szintje alacsonyabb, mint 25, az eszköz értesítést kap, a 25 vízszint jelzés villogni kezd, 30 perc késleltetéssel a víztöltés automatikusan elindul a beállított szintig, majd leáll.
  8. Kézi víztöltés: ha a víz szintje alacsonyabb a beállítottnál, nyomja meg a „víztöltés” gombot. Jelzőfény gyullad fel és a töltés megindul a beállított szintig. Amikor a víz szintje magasabb, mint a beállított szint, akkor 100-ig tölti, majd leáll. Manuálisan is leállítható a töltés a „víztöltés” gomb újbóli megnyomásával.
  9. Rendszeres víztöltés: előre beállíthat időt a víztöltésnek. Ha elérkezik a beállított idő, a vezérlő elindítja a töltést, amíg el nem éri a kívánt szintet.
  10. Víztöltés a hőmérséklet szenzor által: ha a napfény állapot jó, tölt egy szintet. Ha a hőmérséklet nagyobb, mint 65°C, a töltés alatt azt vizsgálja, hogy csökkent-e a vízszint vagy nyomja meg a „víztöltés” gombot, hogy megállítsa a töltést (ha álló állapotban van, nyomja meg kétszer), majd ellenőrizze újra, hogy van-e töltés 250 perc késleltetés után.
  **Választhat egy eszközt a szenzor általi töltés vagy rendszeres töltés között. Gyári beállítás alapján tölt az érzékelő. A két eszközt össze lehet kapcsolni.
  11. Kényszerített töltés: ha hiba van a vízszint szenzorban, nyomja meg a „víztöltés” gombot, hogy kényszerítse a töltést. A vezérlő minden percben hangjelzést ad, kérjük, ellenőrizze, hogy túltöltés van-e vagy nincs. 8 perc töltés után automatikusan kikapcsol.
  12. Töltés alacsony nyomáson: töltés megkezdése után, vízhiba vagy alacsony nyomás oka miatt megáll. A víz szintje nem emelkedik egy szint elérése után 60 percig, majd a vezérlő át áll alacsony nyomású üzemmódra. Újraindítja a töltést 30 perc állás után. 2 ciklus után, ha nincs vízszintemelkedés, akkor alacsony nyomás védelmi módba kapcsol, eközben a „töltés” jelző fények világítanak.
  13. Csőrobbanás védelem: Annak érdekében, hogy elkerülje a napsugárzás okozta csőrobbanást, nincs automatikus töltés ha a hőmérséklet nagyobb, mint 95°C.
  14. Villámvédelem: A vízhőmérséklet érzékelő, vízszint érzékelő és vezérlő villámvédelemmel van ellátva.

  Használat
  1. Általános állapotban teljesen automatikus működés
  Kapcsolja be a készüléket, a készülék elvégzi az öntesztet, az összes jelzés megjelenik a kijelzőn. Az önteszt után, megjelenik a vízhőmérséklet, vízszint és működési körülmények. Ha a vízszint alacsonyabb, mint 25, automatikusan feltölt 100-ig. Így nincs szükség az eszköz beállítására, teljesen automatikusan üzemel.
  A gyári beállítások az alábbiak:
  Víztöltési szint: 100
  Töltési mód: hőmérséklet vezérelt.

  2. Testre szabott beállítás
  2.1. A víztöltés rendszeres: nyomja meg a „víztöltés” gombot 3 másodpercre, hangjelzést fog kapni, majd engedje el a gombot. A „24” jelenik meg, nyomja meg ismét a gombot, majd állítsa be a töltési időt. Például, a „24” az azonnali töltés, az „1” késlelteti a töltést 1 órát, és így tovább. Például, ha 08:00 van, és a töltés elindul 09:00-kor. Ezután nyomja meg a „töltés” gombot, állítsa „1”-re, így a töltés 1 óra múlva indul el. A töltés automatikusan fog megtörténni ebben az időben, minden nap.
  2.2. A töltés beállított idejének ellenőrzése: Ha rendszeres funkciót választottunk, nyomja meg a gombot 3 másodpercig, és a képernyőn megjelenik a töltés kezdetéig fennmaradó idő. Nyomja meg ismét a gombot, ha hozzá akar még adni.
  2.3. Rendszeres töltés törlése: Húzza ki a hálózati csatlakozót, majd csatlakoztassa újra.
  2.4. Vízszint beállítás: Nyomja meg a „töltés” gombot 5 másodpercig, két hangjelzést fog hallani, nyomja meg még egyszer a gombot, a vízszint villog, majd álljon meg a kívánt szinten 50, 75, 100 között.

  Telepítési módszer
  1. Vízhőmérséklet/vízszint érzékelő telepítése
  Először, helyezze a hőmérséklet és szint érzékelőt az előremenő ágba. Másodszor, helyezze a szenzor gumikupakot az előre menő cső szájára. Helyezzen jelvezetéket a bel térbe kerülve az ütést és zúzódást. A szenzor korrekt telepítéséhez villámvédelmi rendszert kiépítése szükséges az épületen.
  2. A mágnes-szelep telepítése:
  3. Telepítse az illeszkedő mágnes-szelepet a hideg és meleg vízcső közé. A hálós oldalon van a belépés, ne fordítsa meg. A mágnes-szelepet vízszintes helyzetben kell telepíteni.
  4. A vezérlő telepítése:
  Erősítse a vezérlőkonzolt a falra. A fal felülete legyen sima. Használjon csavarokat a keret rögzítésére. Nyissa ki a kábel bevágás hátlapját a vezérlőn, illessze a funkció vezetékeket és csavarokat, majd helyezze a vezérlőt a falra. Csatlakoztassa a tápkábelt.

 • Cikkszám
  NAPKOLLEKTOR_VEZERLES_M-7
  Tömeg
  2 kg/db
Webáruház készítés